خبرگزاری کار ایران

معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران:

تعیین‌تکلیف اراضی دوشان تپه به صورت ویژه در دست اقدام است

تعیین‌تکلیف اراضی دوشان تپه به صورت ویژه در دست اقدام است
کد خبر : ۵۷۲۲۶۵

معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران گفت: تعیین تکلیف اراضی دوشان تپه در شرق تهران به صورت ویژه در دست اقدام است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، مهدی حجت؛ معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران در سی و یکمین جاسه علنی شورای شهر با ارائه گزارشی بیان داشت: برای تعیین تکلیف پادگان هایی همانند «۰۶» برنامه مطالعاتی خواهیم داشت.

وی افزود: آسیب شناسی وضعیت باغات و تدوین ضوابط با رویکرد صیانت از فضای سبز شهری در این طرح مورد توجه قرار گرفته و در مرحله انتخاب مشاور است.

حجت گفت:دستورالعمل پروژه های بزرگ در مقیاس بلندمرتبه سازی ۹۶ درصد پیشرفت داشته که پس از آماده سازی، آماده ارسال به کمیسیون ماده پنج و شورای عالی معماری و شهرسازی خواهد بود.

وی افزود: تعیین تکلیف اراضی دوشان تپه در شرق تهران به صورت ویژه در دست اقدام است و تاکنون ۲۰ درصد پیشرفت داشته و تا انتهای خرداد ۹۷ تکمیل خواهد شد.

حجت گفت: طرح اراضی کن با رویکرد حفاظت از آن پیشرفت ۱۰۰ درصدی داشته است.درحال حاضر ۵۲ روز برای صدور پروانه و ۳۹ روز برای دریافت گواهی صرف می شود و تلاش ما این است تا با هوشمندسازی این دوره زمانی را کاهش دهیم.

وی افزود:به غیر از حالت طبیعی سال ۹۰ و ۹۱، سالانه حدود ۹ هزار تا ۱۰ هزار پروانه در تهران صادر شده است. در ۳ ماه اخیر ۲ هزار ۴۴۲ پروانه صادر شده است که بر خلاف ادعایی که مطرح می شود با بخشنامه شهردار تهران تعداد صدور پروانه ها کاهش یافته است و این در حالی است که در بازه زمانی 3 ماهه در سال گذشته هم همین رقم بود.

حجت گفت:در منطقه یک ۴۵ مورد و در منطقه ۲۲ ، ۴۰ مورد گود رها شده داریم. گود فرهنگ در کنار کتابخانه ملی در حال تثبیت است و در خردادماه کاملا رفع خطر می شود. در مورد گود برج میلاد نیز با معاون فنی و عمران صحبت کردیم و با تعیین ۳ راه حل برای تثبیت گود به دنبال انجام عملیات اجرایی هستیم.

وی افزود:طبق قانون هر سال باید ۳ محور را بهسازی کنیم که امسال اقدامات مربوط به بهسازی ۳ محور خیابان های ولیعصر، کارگر و انقلاب را به طور صد در صد کامل کردیم و سال آینده  ۳ محور جدید را ساماندهی می کنیم.

وی با اشاره به اینکه ساماندهی ۲۲ بوستان تهران برای حضور ناتوانان انجام شده است بیان داشت:پیشنهاد ما این است که با برداشتن بخشی از منطقه ۱۱ و اضافه کردن بخش هایی از منطقه ۱۰ و ۱۷ که کمترین مساحت تاریخی را دارند قلب تاریخی تهران را احیاء کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز