خبرگزاری کار ایران

در گفت‌وگو با ایلنا اعلام شد؛

پاسخ تامین اجتماعی به خروج تعدادی از بیماران هموفیلی و تالاسمی از شمول بیماران خاص

asdasd
کد خبر : ۲۹۲۴۵۶

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی درباره خروج تعدادی از بیماران هموفیلی و تالاسمی از شمول بیماران خاص گفت: نداشتن دفترچه خاص هیچگونه مانع و محدودیتی برای سایر بیماران خاص در دریافت خدمات دارویی و درمانی که به موجب قانون بر عهده سازمان تامین اجتماعی است، ایجاد نمی‌کند.

محمد توانایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در پاسخ به سوالی در مورد چرایی خروج 2 هزار بیمار هموفیلی از شمول بیماران خاص و همچنین خروج بین 5 تا 6 هزار بیمار تالاسمی از این زمره تا پایان سال گفت: تعهدات سازمان‌ تامین‌اجتماعی در قبال بیماران‌خاص(بیماران هموفیلی،‌ تالاسمی، دیالیز، پیوند اعضاء، ا‌م‌اس، خدمات رادیوتراپی، و خدمات شیمی‌درمانی) براساس مصوبات شورای عالی بیمه خدمات درمانی تعیین و ابلاغ شده است.

وی افزود: براساس این مصوبات، داروهای تخصصی مرتبط با بیماران‌خاص، خدمات تشخیصی، پاراکیلینکی و تخصصی مرتبط با بیماران‌خاص، خدمات بستری مانند تعویض مفاصل برای بیماران هموفیلی، خدمات سرپایی تخصصی مرتبط با بیماران فوق مانند تزریق خون و ارائه خدمات رادیوتراپی و شیمی‌درمانی با فرانشیز صفر در صد ( به شکل رایگان) در تعهد سازمان‌تامین‌اجتماعی بوده و در اختیار بیماران قرار ‌می‌گیرد.

مدیر‌کل‌درمان غیر‌مستقیم سازمان‌تامین‌اجتماعی گفت: سازمان‌تامین‌اجتماعی در راستای ایجاد رفاه و حمایت هر چه بیشتر از بیماران علاوه بر اجرای تعهدات قانونی، خدمات حمایتی فراتر از تعهدات قانونی را براساس تبصره‌های بودجه با تصویب هیات مدیره با توجه به مشکلات و شدت بیماری برخی از بیماران‌ خاص ارائه می‌کند.

وی در تشریح برخی از این خدمات که شامل پوشش صددرصدی است، گفت: تما‌می‌داروهای مصرفی، خدمات تصویربرداری، خدمات آزمایشگاهی، خدمات بستری مرتبط یا غیرمرتبط با بیماری برای بیماران مبتلا به هموفیلی نوعA   و B، تالاسمی‌ماژور و بیماران نیازمند به دیالیز مزمن شامل پوشش صد در صدی می‌شود.

توانایی تصریح کرد: صدور دفترچه بیماران‌ خاص جهت آن دسته از بیمارانی است که مشمول تبصره‌های بودجه هستند و از حمایتهای بیشتر از تعهدات قانونی بهره مند هستند. بدیهی است؛ نداشتن دفترچه خاص هیچگونه مانع و محدودیتی را برای سایر بیماران‌خاص در دریافت خدمات دارویی و درمانی که به موجب قانون بر عهده سازمان‌تامین‌اجتماعی است، ایجاد نمی‌کند.

مدیر‌کل‌ درمان غیر‌مستقیم سازمان‌تامین‌اجتماعی در همین رابطه افزود: با توجه به وجود تکنولوژیهای جدید از جمله «امکان تشکیل پرونده الکترونیک برای هر یک از بیماران، تایید الکترونیک نسخ از طریق تما‌می‌واحدهای طرف قرارداد،‌ بکارگیری نسخه الکترونیک و کارت هوشمند» در آینده نزدیک نیازی به صدور دفترچه‌های درمانی، به خصوص دفترچه قرمز رنگ برای بیماران‌خاص نیست.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز