رئیس سازمان اورژانس کشور در گفتوگو با ایلنا:
آمبولانس وسیله تبلیغات نیست؛ با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به استفاده تبلیغاتی از آمبولانس در شبکههای اجتماعی گفت: آمبولانس وسیله تبلیغات نیست، آمبولانس برای خدمترسانی به مردم است و باید در چارچوب استانداردهای قانونی که مشخص کردهایم، کار کنند.
«جعفر میعادفر» رئیس سازمان اورژانس کشور، در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره استفاده تبلیغاتی از آمبولانس در شبکههای اجتماعی افزود: بعضی مواقع در اینستاگرام به این صورت تبلیغات میکنند، ما با آنها برخورد میکنیم. آمبولانس وسیله تبلیغات نیست، آمبولانس برای خدمترسانی به مردم است و باید در چارچوب استانداردهای قانونی که مشخص کردهایم، کار کنند. هر کاری غیر از این باشد، تخلف است و هر گزارشی هم که به ما برسد، حتماً با آن برخورد میکنیم.
مجازات استفاده تبلیغاتی از آمبولانس چیست؟
رئیس سازمان اورژانس کشور حدود برخورد قانونی با این متخلفان را چنین مطرح کرد: بسته به آن میزان خطایی که بکند، تا لغو پروانه جا دارد.
وی با تاکید بر اینکه آمبولانسهای ما تحت نظارت هستند و بهصورت دورهای کنترل میشوند، گفت: حتماً باید کارتهای هوشمند دریافت کنند؛ این کارتها مربوط به معاینه سالانه است که آمبولانسها تأیید میشوند. هر کسی این کارت را ندارد، باید آن را بگیرد، چرا که اگر پلیس جلوی آنها را بگیرد به پارکینگ منتقل میکند.
میعادفر در ادامه درباره نصب دوربین در آمبولانس توضیح داد: نصب دوربین در داخل آمبولانس، یک بحث اخلاق پزشکی است و مجوزهای خاص میخواهد که در حال حاضر این امکان وجود ندارد، چرا که امنیت بیمار بههم میخورد.
برنامهریزی برای نصب دوربین در بیرون از آمبولانس
او با اشاره به نصب دوربین در بیرون از آمبولانس بیان کرد: اما برنامه ریزیهایی برای نصب دوربین در بیرون از آمبولانس جهت شناسایی افرادی که پشت سر آمبولانس حرکت میکنند و بعضا باعث تصادفات میشوند، شده است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا در این راستا با پلیس هماهنگی صورت گرفته است؟ گفت: پلیس در این زمینه مشکلی ندارد. بلکه بیشتر موضوع تامین اعتبارات آن است.