خبرگزاری کار ایران

نماینده تهران در گفت‌وگو با ایلنا:

دولت در رسیدگی به بازسازی منازل آسیب دیده در جنگ باید جهادی عمل کند نه اداری

دولت در رسیدگی به بازسازی منازل آسیب دیده در جنگ باید جهادی عمل کند نه اداری

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی درخصوص رسیدگی درباره روند بازسازی منازل آسیب دیده در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گفت: نمایندگان مردم در مجلس از مسئولان دولت این توقع را دارند که یک مقدار جدی‌تر پای کار بیایند و حالت جهادی به خودشان بگیرند.

«کامران غضنفری» نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در گفت‌وگو  با خبرنگار ایلنا در پاسخ به این سوال که عملکرد نهادهای مربوطه در رسیدگی به موضوع بازسازی منازل آسیب دیده از جنگ را چگونه ارزیابی   می‌کنید؟ گفت: من از عملکردشان اطلاع ندارم، ولی کلیاتی که برخی مسئولین مربوطه ستاد پیگیری‌ها به ما گفتند، حاکی از این بود که یک مرحله اسکان موقت افراد و خانواده‌ها را داشتند. یعنی آن‌هایی که اماکن‌شان آسیب دیده یا از بین رفته، به صورت موقت در هتل‌هایی مستقر کردند، یا جایی به آن‌ها دادند. همچنین قرار بود پول پیش با یک مبلغ ماهیانه برای اجاره واحد مسکونی به آن‌ها داده شود تا اماکن آن‌ها بازسازی شود. 

وی ادامه داد: گروه‌هایی مشخص شدند برای طرح‌ریزی بازسازی‌ها که برای مناطق آسیب‌دیده، طراحی اولیه را انجام بدهند و پیمانکار برای بازسازی آن‌ها مشغول به کار شود. در مجموع این روندی است که برای این کار تصویب شده است اما جزئیات دقیق آن را اطلاع ندارم. 

غضنفری در پاسخ به این سوال که با وجود گذشت حدود چهار هفته از پایان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، آیا روند رسیدگی به بازسازی خانه‌های آسیب دیده، با سرعت مناسبی پیش می‌رود؟ تاکید کرد: طبعا نمی‌توان توقع داشت که ظرف سه، چهار هفته این کار، تحول جدی در آن به وجود آمده باشد. چرا که دولت بایستی یک بودجه‌ای را برای این کار اختصاص بدهد و این تخصیص بودجه باید از جانب مسئولین دولتی پیشنهاد بشود و در هیئت دولت تصویب شود. 

او اضافه کرد: سپس سازمان برنامه و بودجه برایش ردیف خاصی تخصیص بدهد و بعد به ارگان‌هایی که می‌خواهند این کار را انجام بدهند، پرداخت شود. خود این یک روند اداری است که طبعاً زمان‌بر است. 

وی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان مردم در مجلس از مسئولان دولت این توقع را دارند که یک مقدار جدی‌تر پای کار بیایند و حالت جهادی به خودشان بگیرند، نه حالت اداری روزمره عادی. بلکه به عنوان یک امر فوق‌العاده به آن نگاه کنند تا این کارهای اداری زودتر انجام شود، تخصیص بودجه‌ها سریع‌تر صورت گیرد و دستگاه‌های متولی، پیمانکارهای مربوطه بتوانند شروع به کار کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز