در گفتوگو با ایلنا اعلام شد:
تدابیر ویژه برای توزیع شیرخشک در سیستان و بلوچستان/ ۱۷ هزار قوطی شیرخشک در انبارهای مرکزی استان موجود است

سرپرست اداره کل فرآوردههای طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو درباره چگونگی توزیع شیرخشک در کشور توضیحاتی را ارائه کرد.
«شهرام شعیبی» سرپرست اداره کل فرآوردههای طبیعی، سنتی، مکمل و شیر خشک سازمان غذا و دارو در گفتوگو با خبرنگار ایلنا درباره چگونگی توزیع شیرخشک در کشور اظهار کرد: روند توزیع شیرخشک در کشور بر پایه سامانهای هوشمند و کنترلشده انجام میشود. در این سامانه، سهمیه هر نوزاد با استفاده از کد ملی و سن کودک تعیین و مدیریت میشود.
وی افزود: داروخانهها بر اساس تخصیصهای صورتگرفته و با همکاری شرکتهای پخش، اقدام به تحویل سهمیه میکنند.این سامانه همچنین امکان ثبت اعتراض، رصد تخلفات و تأیید نیازهای خاص توسط پزشک معتمد را نیز فراهم کرده است.
او اضافه کرد: علاوه بر این، در راستای توصیههای معاونت بهداشت و متخصصان تغذیه و بهمنظور تشویق به تغذیه با شیر مادر و غذای کمکی، سهمیه شیرخشک یارانهای برای کودکان بالای شش ماه بازنگری شده است. این گروه میتوانند در هر مراجعه ۱۰ قوطی یارانهای و ۴ قوطی آزاد دریافت کنند و در نوبت های دیگر مراجعه میتوانند مابقی سهمیه را به همین صورت دریافت کنند.
شعیبی در خصوص وضعیت توزیع شیرخشک در استان سیستان و بلوچستان و در واکنش به گزارشی مبنی بر کمبود بحرانی شیرخشک در جنوب این استان گفت: درباره استانهایی مانند سیستان و بلوچستان که با شرایط خاص جغرافیایی یا اقتصادی مواجهاند، تدابیر ویژهای اندیشیده شده است. بر اساس بررسیهای میدانی، تنها در یکی از انبارهای مرکزی استان حدود ۱۷ هزار قوطی شیر خشک موجود است که بهخوبی پاسخگوی نیاز منطقه است.
سرپرست اداره کل فرآوردههای طبیعی، سنتی، مکمل و شیر خشک سازمان غذا و دارو در پایان خاطرنشان کرد: توزیع در این استان با نظارت کامل دانشگاه علوم پزشکی و طبق سهمیهبندی هوشمند انجام میشود، تا دسترسی عادلانه برای همه نوزادان فراهم باشد. روند تأمین حتی در بحرانهایی مانند جنگ ۱۲ روزه اخیر بدون وقفه ادامه یافته و هیچگونه کمبودی گزارش نشده است.