خدمترسانی مراکز نیکوکاری به خانوادههای نیازمند در جنگ ۱۲ روزه

کمیته امداد امام خمینی(ره) با اعلام تشکیل قرارگاه خدمت مراکز نیکوکاری در دوران جنگ ۱۲ روزه تاکید کرد که نیکوکاران و خیران به عنوان همراهان همیشگی مردم حتی در شرایطی که دشمن متخاصم کشور را با حملات ددمنشانه خود نشانه رفته بود با میدانداری و همدلی، تمام تلاش خود را برای گذر از این روزهای سخت به کار بستند.
به گزارش ایلنا از کمیته امداد امام خمینی (ره)، در کنار رشادتهای نیروهای مسلح در جنگ ۱۲ روزه، جوانمردیهای دیگری از سوی خیران و نیکوکاران به منصه ظهور رسید که علاوه بر تسلی دل، جلوههایی از وحدت و همدلی را به نمایش گذاشت.
حمله دشمن متجاوز، موجب همدلی و همراهی بیشتر برای رفع آلام شد که در این مسیر، مراکز و موسسات نیکوکاری که از بطن مردم هستند و همواره در هر شرایطی کنار آنان قرار میگیرند؛ همراه شدند و از هیچ تلاشی برای گذر از این دوران و شرایط سخت فروگذار نبودند.
توزیع اقلام و بستههای معیشتی، طبخ غذا، توزیع کالاهای اساسی از قبیل گوشت، برنج و روغن از جمله اقداماتی بود که نیکوکاران با هدف مدیریت جنگ هدفمند دشمن در همراهی با مسئولان اجرایی در میدان عمل وارد شدند.
موسسات و مراکز نیکوکاری همیشه پای کار هر چه توانایی مالی داشتند در طَبَق اخلاص گذاشتند و از هیچ کمکی به نیازمندان فروگذار نبودند؛ بنابراین با استفاده از همه ظرفیتها نسبت به جمعآوری، ساماندهی و توزیع به موقع اقلام مورد نیاز در همان روزهای اول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه دشمن متجاوز اقدام کردند.
حضور گسترده موسسات و مراکز نیکوکاری در این عرصه همدلی و همراهی با مردم به نوعی پشتیبانی از مجاهدان جان برکفی است که در عرصه نبرد با دشمن متخاصم جان خود را فدای جمهوری اسلامی ایران کرده و از عظیمترین سرمایه کشور یعنی مردم محافظت میکنند چرا که قرارگاهی از نیکوکاران و خیرین برای همافزایی و رصد نیازهای مردمی تشکیل شد تا ضمن جلوگیری از موازی کاری به اقدامات موثر برای تامین رفاه مردم استانها به ویژه در مناطق محروم پرداخته شود.
تشکیل قرارگاه خدمت مراکز نیکوکاری
بر اساس وظیفه ذاتی، کمیته امداد امام خمینی (ره) بلافاصله در آغاز جنگ تحمیلی جهان استکبار علیه ایران و با هدف حمایت از اقشار آسیپ پذیر و دهکهای پایین جامعه، قرارگاه خدمت مراکز نیکوکاری را تشکیل داد.
در این قرارگاه با همافزایی کمیته امداد و مراکز نیکوکاری و با هدف بررسی راهکارهای آمادگی همهجانبه در برابر تهدیدات احتمالی و رسیدگی به وضعیت آسیبدیدگان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، مراکز نیکوکاری به حمایت از اقشار آسیب پذیر شتافتند.
همراهی خیران، مراکز نیکوکاری و گروههای مردمی در ارائه خدمات رایگان به آسیبدیدگان، محور اجرای این طرح بود و کمیته امداد در نقش پشتیبان و تسهیلگری عمل کرد.
طرح اقدامات حمایتی و اجتماعی «قرارگاه خدمت مراکز نیکوکاری»که توسط کمیته امداد ارائه شد، از ظرفیت مراکز نیکوکاری فعال و مستقر در مساجد بر تقسیم کار شفاف میان نهادهای حاکمیتی و مردمی، حذف بروکراسی اداری، توجه ویژه به گروههای آسیبپذیر از جمله کودکان، سالمندان، زنان سرپرست خانوار و معلولان تاکید شد.
مراکز نیکوکاری در ایام حاضر علاوه بر کمک به معیشت خانوادههای عزتمند در خصوص کمک به تامین لوازم ضروری منزل، جهیزیه و مسکن با نیت به عشق مولا علی (ع) کردهاند تا هرچه بیشتر در مسیر سازندگی بیش از گذشته پیش روند.