خبرگزاری کار ایران

برگزاری نخستین نشست کمیته هماهنگی پنجمین پروژه مشترک با جایکا

asdasd
کد خبر : ۱۲۵۸۳۶۹

نخستین نشست کمیته هماهنگی پروژه مشترک با آژانس همکاریهای بین‌المللی ژاپن (جایکا) به منظور ظرفیت‌سازی برای طرح محلی مدیریت کاهش ریسک بحران و با هدف ارتقای تاب‌آوری در جمهوری اسلامی ایران، برگزار شد.

 به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در این نشست که با حضور نمایندگان جایکا، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و معاونان و مدیران این سازمان و نمایندگان سازمان مدیریت بحران کشور، سازمان شهرداریها و دهیاریها، سازمان برنامه و بودجه، معاونت خدمات شهری، معاونت شهرسازی و معماری ، مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران، سازمان هواشناسی کشور، شرکت گاز استان، شرکت آبفا، سازمان مشاور و فنی مهندسی شهرداری، شرکت خاکریز آب، موسسه ژئوفیزیک، پژوهشگاه بین المللی زلزله‌شناسی، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی،  مرکز مدیریت اطلاعات توسعه بلایا برای آسیا و اقیانوسیه ، برنامه توسعه ملل متحد و دفتر اسکان بشر ملل متحد در ایران برگزار شد،  محتوای نسخه پیش نویس برنامه کار توضیح داده شد و مصوبات آن مورد تایید طرفین قرار گرفت.

علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، در این نشست با اشاره به فعالیت‌های انجام گرفته در قالب این پروژه و میزان پیشرفت آن، بر لزوم برگزاری جلسات  مدیریت اجرایی پروژه تاکید کرد و یادآور شد:  باید بتوانیم در قالب جلسات، ضمن تصحیح نقاط ضعف احتمالی، نقاط قوت را هم تقویت کنیم تا ضمن طی مسیر به اهداف ارزشمند پروژه برای کاهش آسیب‌های وارده به شهروندان در زمان وقوع بحران دست پیدا کنیم.

وی همچنین با ارائه گزارش از فعالیت‌های انجام شده در سازمان طی 10 ماه گذشته ، افزود: در دوره جدید مدیریتی با استناد به عملکرد سازمان، در سازمان به روی همه موسسات پژوهشی، آکادمیک و اجرایی باز بوده  است.

 وی به راه اندازی 15 کمیته تخصصی اشاره کرد و یادآور شد: اولین قدم فعالیت‌ها، راه‌اندازی این 15 کمیته تخصصی مخاطره‌محور و موضوعی با استفاده از ظرفیت افراد حقیقی و حقوقی است. در نتیجه تلاش می‌کنیم روشی نظام‌مند برای استفاده از نظرات این مراکز در پروژه مشترک با جایکا تعریف کنیم.

در این نشست همچنین « تارو آزوما» رئیس دفتر جایکا در ایران گزارشی از فعالیت های انجام گرفته در قالب این پروژه ارائه داد و با اشاره به سوابق فعالیت های مشترک در زمینه مطالعات ریز پهنه‌بندی، مطالعه جامع زلزله در تهران، برنامه واکنش اضطراری  در 72 ساعت اولیه پس از زلزله و فرمول‌بندی طرح جامع توضیحاتی در خصوص  چارچوب پروژه ارائه داد.

تدوین روش‌های پیاده‌سازی و فراهم کردن آن برای انتشار در سطح ملی، ارتقای ظرفیت به اشتراک‌گذاری اطلاعات زلزله و اصلاح برنامه پیشگیری و مدیریت محلی بحران در شهر تهران برخی از خروجی‌های پیش‌بینی شده در این پروژه است که این مدیر جایکا درباره آنها توضیح داد.

 در ادامه  ریوجی تاکاهاشی مشاور ارشد گروه کارشناسان جایکا نیز گزارشی از اجرای طرح ارائه داد.

همچنین مدیران جایکا در این پروژه و نمایندگان ارگان‌های ذی‌نفع کشور نیز به تشریح ابعاد مختلف اجرای پروژه پرداختند.

بنابراین گزارش، تقویت ظرفیت سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران به همراه سازمان‌های ذیربط جهت اجرا و پایش چارچوب سند سندای، انجام ارزیابی‌ها و تدوین برنامه به روز شده طرح جامع برای شهر تهران و تعمیم اقدامات مشابه و دستاوردهای مدیریت بحران از طریق تدوین دستورالعمل‌ها در سراسر کشور اهداف کلی این طرح را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز