خبرگزاری کار ایران

در ششمین جلسه طرح تحول محلات کشور مطرح شد؛

سازمان دهی موضوع اعتیاد به صورت ریشه‌ای/ ایجاد اشتغال و به کارگیری افراد بهبودیافته در کارهای تولیدی

asdasd
کد خبر : ۱۰۹۶۳۹۸

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه یکی از معضلات اساسی در محله و مناطق حاشیه نشین کشور اعتیاد است؛ تصریح کرد: اعتیاد از جمله آسیب های بزرگ اجتماعی است که زمینه ساز بروز سایر آسیب هایی نظیر فقر و فروپاشی خانواده است.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ششمین جلسه طرح تحول محلات کشور که با حضور نمایندگان دستگاهها در محل وزارت کشور برگزار شد با اشاره به اینکه یکی از معضلات اساسی در محله و مناطق حاشیه نشین کشور اعتیاد است؛ تصریح کرد: اعتیاد از جمله آسیب های بزرگ اجتماعی است و زمینه ساز بروز سایر آسیب هایی نظیر فقر و فروپاشی خانواده را به همراه دارد.

آقا محمدی با بیان اینکه یکی از اولویت های اساسی مجموعه نظام و وزارت کشور طی سالهای اخیر سامان دهی محلات و مناطق حاشیه نشین کشور است؛ گفت: در این راستا سازمان دهی موضوع اعتیاد به صورت ریشه ای با ارائه آموزش های فنی لازم و از سوی دیگر ایجاد اشتغال و به کارگیری آنها در کارهای تولیدی می تواند این چالش اساسی را در محلات کشور حل و فصل سازد.

وی در این خصوص گفت: باید در حل چالش اعتیاد نگاه حل المسائلی و پیشگیرانه داشته باشیم و اجازه ندهیم بعد از گسترش چالش اعتیاد در مرحله بعدی به فکر حل این مساله باشیم.

آقا محمدی خاطر نشان کرد: به تجربه دیده شده که برای حل مساله اعتیاد، محل معتادان جمع آوری شده و همین موضوع باعث شده که معتادان دوباره سراغ مکان جدیدی برای کارهای خودشان باشند.

وی اضافه کرد: برای همین به جای اقدام به جابجا کردن محل معتادان به سمتی برویم که معتادان را مدیریت و از امکان آسیب زایی کردن این قشر در محلات جلوگیری کنیم.

آقا محمدی با بیان اینکه باید با به کارگیری استراتژی هایی نظیر تقویت امکانات زیرساختی بهداشتی و درمان بتوانیم در سریعترین زمان ممکن معتادان را درمان کنیم؛ گفت: واقعیت این است که عدم کنترل این قشر به خصوص در بخش های درمانی و پزشکی باعث افزایش زمینه های گسترش بیماری های واگیر دار می شود و برای همین باید در بخش درمان معتادان هم چاره اندیشی داشته باشیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از صحبت هایش به ضرورت توانمند سازی و جامعه پذیر ساختن معتادان در محلات و مناطق حاشیه نشین کشور اشاره کرد و گفت: درمان معتادان بخش اول کار است که باید در کشور انجام شود اما مهم ترین بخش بازگرداندن این طیف از جمعیت به زندگی عادی شهری است و باید در این خصوص با استفاده از روانشناسان  و جامعه شناسان بتوانیم معتادان را بعد از درمان به زندگی بازگردانیم.

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز