خبرگزاری کار ایران

موسوی لاری، عضو مجمع روحانیون مبارز:

اصلاح طلبان برای موفقیت در عرصه سیاسی جبهه واحد تشکیل دهند

asdasd
کد خبر : ۲۱۳۶۲۷

با توجه به در پیش بودن انتخابات مجلس، گروه‌های اصلاح طلب باید در کنار انسجام بخشی درونی خود تشکیل جبهه واحدی با محوریت آقای خاتمی همچنین حضور پیشکسوتان سیاسی را در اولویت قرار دهند.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی لاری، عضو ارشد مجمع روحانیون مبارز از اصلاح طلبان خواست برای موفقیت در عرصه سیاسی جبهه واحد تشکیل دهند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از تبریز، موسوی لاری، در مراسم جشن عید غدیر اصلاح طلبان آذربایجان شرقی با اعلام اینکه نمی‌توان بر جامعه ۸۰ میلیونی ایران یک سلیقه حاکم کرد، گفت: تجربه خرداد سال ۷۶ و ۹۲ نشان می‌دهد در شرایطی که حتی تمام امکانات از جمله تریبون‌های نماز جمعه و رسانه ملی به نفع جریانی خاص هم بسیج شود، اگر روزنه‌ای ایجاد شود، مردم در یک چرخش آشکار، شرایط را طوری دیگر رقم می‌زنند.

موسوی لاری با تأکید بر پیروی از ارزش‌های دینی، عقل و منطق در امورات تصریح کرد: باید چند صدایی در جامعه حاکم شود و هرکس بتواند حرف و دیدگاه خود را مطرح کند.

وی با اشاره به نشست اخیر اصولگرایان برای طرح نقطه نظرات خود از برپایی آن استقبال کرد و گفت: باید همه به دنبال تقویت انسجام درونی بوده و رابطه خوبی را با مخاطبین و جامعه برقرار کنیم و اجازه دهیم مردم داوری نهایی را داشته و سلیقه مورد خواست خود را برای حاکمیت انتخاب کنند و نتیجه هر چه باشد بپذیریم.

عضو ارشد مجمع روحانیون مبارز با تأکید بر بهره گیری احزاب و گروه‌های اصلاح طلب از تجارب انتخابات سال‌های ۸۴ و ۹۲ یادآور شد: تجربه انتخابات سال ۸۴ به خوبی به ما می‌گوید که وجود چند گروه جدا از هم نمی‌تواند به موفقیت اصلاح طلبان منجر شود همچنان که دیدیم یک تغییر روش درسال ۹۲ معامله را بر هم زد و سبب شد تا پیروز میدان باشیم.

وی با اشاره به اینکه در دوران حاکمیت اصلاحات با کمترین درآمد‌ها، بیشترین موفقیت‌ها برای کشور به دست آمده است گفت: در زمان دولت نهم و دهم حوادثتلخی در کشور با وقوع اختلاس‌های چندین هزار میلیارد ریالی که در طول تاریخ بی‌سابقه بوده رخ داده و روند عمومی جامعه به گونه‌ای تأسف بار بوده است. برای نمونه در طول ۸ سال گذشته شاهد رشد منفی اقتصاد کشور با جود بیشترین درآمد‌ها بوده‌ایم.

موسوی لاری با تأکید بر انسجام احزاب و گروه‌های اصلاح طلبی در قالب یک جبهه اظهار کرد: با توجه به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی که ه رچند ورود به آن هنوز زود است گروه‌های اصلاح طلب باید در کنار انسجام بخشی درونی خود تشکیل جبهه واحدی با محوریت آقای خاتمی همچنین حضور پیشکسوتان سیاسی را در اولویت قرار دهند و بر این اساس راهبردهای اساسی و جهت گیرهای عمومی از مرکز ارایه و در کنار آن در حوزه‌های انتخابیه بر سر تعیین یک کاندیدای واحد برای این انتخابات به توافق برسند و اگر تعداد داوطلبین زیاد بود داوری را به سطح استان منتقل کرده و در صورت لزوم از مرکز بهره گیرند و بدین ترتیب راه برای انسجام بخشی، همدلی، وحدت و تحمل یکدیگر فراهم کنند.

وی با بیان اینکه در نشست‌های گروه‌های اصلاح طلبان نمایندگانی از سوی دکتر عارف و آیت اله هاشمی رفسنجانی نیز حضور دارند گفت: در بحثرد صلاحیت‌ها شرایط انتخابات مجلس شورای اسلامی در این دوره کمی فرق کرده است چرا که در دوره قبل بخشی از ردصلاحیت‌ها در مرحله هیئت‌های اجرایی انجام شده بود که با توجه به استقرار دولت جدید امیدمی رود شرایط بهتری در این زمینه حاکم شود.

حجه الاسلام و المسلمین موسوی لاری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه عید سعید غدیرخم برای همه مسلمانان به ویژه شیعیان از اهمیت و جایگاه ویژه‌ای برخوردار است گفت: همه فرهیختگان معتقدند که غدیرخم حادثه‌ای عبرت آموز با دربرداشتن مجموعه‌ای از ارزش‌ها در ۱۴۰۰ سال قبل روی داده و الهام بخش مسیر صحیحی برای همیشه تاریخ از سوی خاتم دین است.

عضو ارشد مجمع روحانیون مبارز با بیان اینکه تبیین ابعاد مختلف غدیر خم در تبریز شهر اولین‌ها شهری که در آن علامه امینی با نگارش کتاب الغدیر با استفاده از منابع خود اهل تسنن واقعه غدیر را تثبیت می‌کند حال و هوای دیگری دارد اظهار داشت: اینکه پیامبر اکرم(ص) در ماه‌های پایانی عمر پربرکت خود در یک چهارسویی که مسلمانان به شهر و دیار خود می‌روند ولایت علی(ع) را مطرح می‌کند در واقع آینده جامعه اسلامی را ترسیم و با تبیین هدف بعثت می‌خواهد مسلمانان تا ابد در مسیر این ارزش‌ها باشند اما متاسفانه گم شدن این ارزش‌ها در سال‌های بعد رخ می‌دهد و نخله‌های فکری سیاسی یکی پس از دیگری که رنگ و لعاب اعتقادی هم به خود گرفته‌اند خودنمایی می‌کنند.

وی با اشاره به روند شکل گیری برخی از این نحله‌های فکری از جمله خوارج افراط و تفریط را عامل بسیاری از گرفتاری‌ها و انحطاط جامعه اسلامی عنوان کرد وگفت: ریشه بسیاری از این انحرافات ناشی از مطلق پنداری بوده و ما باید بستر را برای رشد همه دیدگاه‌ها و افکار در جامعه اسلامی فراهم کنیم.

حجه الاسلام و المسلمین موسوی لاری افزود: وجود چنین نگاه‌هایی سبب شده تا از صدر مشروطه به این موضوعاتی نظیر سکولاریسم و جدایی دین از سیاست، اقتضائات سنت و مدرن به انحاء مختلف مطرح و نگرانی‌هایی را بر جامعه حاکم کند.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز