خبرگزاری کار ایران

دستگیری مزاحم اینترنتی/متهم: هیچ انگیزه‌ای برای ایجاد مزاحمت نداشتم

asdasd
کد خبر : ۷۳۷۷۵۵

رییس پلیس فتا تهران بزرگ از دستگیری پسر جوانی که در شبکه مجازی اینستاگرام برای دختر جوان ایجاد مزاحمت می‌کرد در عملیات پلیسی دستگیر شد.

به گزارش ایلنا، سرهنگ تورج کاظمی، رییس پلیس فتا تهران بزرگ با اعلام این خبر گفت: اوایل اسفند ماه سال جاری دختر جوانی به نام تینا از منطقه تهرانپارس، پای در اداره پلیس فتا تهران گذاشت.

وی افزود: دختر جوان به ماموران عنوان کرد که چندی قبل پسر جوانی با ورود به صفحه شخصی‌ام در شبکه اجتماعی اینستاگرام ابتدا پیشنهاد دوستی را مطرح کرد که من توجه‌ای به این درخواست نداشتم. مدتی گذشت اما پسر جوان دست بردار نبود شروع به دادن پیام‌های نا متعارف و پیشنهادهای شوم کرد تا اینکه پسر جوان پیام‌های تهدیدآمیزی و ناسزا ارسال کرد.

رییس پلیس فتا گفت: تیم کارشناسان پلیس فتا پس از تحقیقات ابتدایی پی بردند که دختر جوان هیچ شناختی نسبت به پسر جوان ندارد و تصویر او را تنها در شبکه اجتماعی اینستاگرام مشاهده کرده است.

سرهنگ کاظمی گفت: درحالیکه هیچ سرنخی از متهم در دست نبود، ماموران پلیس فتا با اقدامات اطلاعاتی و کارشناسی مهندسی توانستند پسر جوان را که میثم ۳۱ ساله است شناسایی کنند.

رییس پلیس فتا تهران عنوان کرد: متهم که در خیابان سهروردی زندگی می‌کرد در عملیات پلیسی دستگیر شد و جالب اینکه پسر جوان برای این اقدام مجرمانه خود هیچ انگیزه‌ای نداشت.

وی افزود: پسر جوان ابتدا سعی داشت خود را بیگناه معرفی کند اما وقتی در برابر مدارک پلیس قرار گرفت ادعا کرد من هیچ شناختی نسبت به دختر جوان نداشتم و تنها عکس‌های او را در صفحه اینستاگرامی‌اش مشاهده کردم.

پسر جوان به ماموران گفت: در همان فضای مجازی شروع به چت کردم و درخواست دوستی و درخواست‌های شوم دادم اما بی فایده بود به همین خاطر تعدادی از عکس‌ها دختر جوان را برداشتم با تهدید برایش ارسال کردم و گفتم اگر پیشنهادم را قبول نکند تصاویرش را با تهمت‌های سیاه در فضای مجازی منتشر می‌کنم که پیشنهادم را نپذیرفت و خودم نیز نمی‌دانم چرا او را تهدید کردم و از کار خودم پشیمانم.

سرهنگ تورج کاظمی عنوان کرد: پرونده پس از تکمیل و جمع آوری مستندات لازم با طرفین به دادسرای مبارزه با جرایم رایانه ای ارسال گردید.

رئیس پلیس فتا تهران در خاتمه به شهروندان و کاربران فضای مجازی گفت : فضای مجازی یک فضای غیر امن است و یک مطلب یا تصویر به سرعت در گستره‌ای وسیع توزیع می شود و باید از خودمان بپرسیم محتوایی که در شبکه‌های اجتماعی و صفحات شخصی خود در معرض دید میلیون‌ها کاربر قرار می‌دهیم آیا بیانگر هویت و مشخصات فردی و خانوادگی ما است ، به موجب انتشار آن، با عث ایجاد مزاحمت و دردسر برایمان  می گردد یا نه و می تواند طبعات ناخوشایند وناراحت کننده ای در بر داشته باشد. لذا باید مراقب باشید چه قراردادی را با نرم افزاری که می خواهید در آن عضو شویدامضاء می کنید و از شما چه اطلاعات و دسترسی هایی می خواهد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز