خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت لامپ الوند قزوین:

لامپ الوند به علت عدم اجرای تعهدات دولت منحل می شود

لامپ الوند به علت عدم اجرای تعهدات دولت منحل می شود

لامپ الوند قزوین به علت عدم اجرای تعهدات دولت، منحل می شود./در مرحله اول برای طرح توسعه لامپ کم مصرف 5 میلیون دلار و 50 میلیارد ریال در سال 87 مصوب شد که اجرایی نشد و با پیگیری ها متعدد در سال 89 مصوب شد 50میلیون دلار جهت واردات مواد اولیه کارخانه که آنهم محقق نشد.

مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت لامپ الوند قزوین گفت: لامپ الوند قزوین به علت عدم اجرای تعهدات دولت، منحل می شود.

به گزارش ایلنا، یوسف خلیلی در پاسخ به بیان مشکلات تعدادی از کارگران و سخنان دبیر اجرایی خانه کارگر استان قزوین که در خبرگزاری ایلنا و روزنامه کاروکارگر منعکس شد، افزود: در سفر اول هیات دولت و رئیس جمهوری در سال 85 به طور همزمان 4 واحد بحرانی استان قزوین که مشکلات عدیده ای را برای مسئولین داشتند به بخش خصوصی واگذار شد.

وی با اظهار اینکه کارخانه لامپ الوند با حداقل 15 ماه حقوق عقب افتاده کارگران آن  سهامداران جدید واگذار شد، افزود: در همان زمان کارگران بازنشسته با یک برگ چک بلامحل سرگردان بودند و شرکت 60میلیارد ریال بدهی انباشته در کارنامه حسابرسی خود داشت و بدهی به تامین اجتماعی، امور مالیاتی، شرکت شهرصنعتی البرز، افراد متفرقه نیز شامل 400 فقره که معادل 10 میلیارد ریال بود که حتی در حساب های رسمی نیز اعمال نشده بود.

مدیرعامل شرکت لامپ الوندقزوین ادامه داد: بعد از حسابرسی جدید مشخص شد که حدود 15 میلیارد ریال بدهی متفرقه کتمان شده،جدا از قیمت مبایعنامه داشت که می توانستیم در همان موقع براساس قانون و مفاد قرارداد نسبت به فسخ آن اقدام کنیم که این کار صورت نگرفت.

رئیس هیات مدیره شرکت لامپ الوند قزوین ادامه داد: قبل از تحویل شرکت به هیات مدیره سهامداران جدید شاهد اعتراضات کارگران این کارخانه به مسوولین و مشکلات عدیده ای برای مدیران دستگاه های مربوط در شهرستان البرز بودیم.

خلیلی بیان کرد: در سال 85 حدود 97 نفر کارگر رسمی و غیر رسمی مستقر در کارخانه بودند و 20 نفر کارگر بازنشسته و تسویه حساب نشده بلاتکلیف بودند.

مدیرعامل شرکت لامپ الوندقزوین گفت: در خرداد 85 کارخانه را با این همه مشکلات و بدهی تحویل گرفتیم و قرار بود برای درخواست تسهیلات راه اندازی کارخانه مصوبه بگیرم که هیچ یک از مصوبات هم تاکنون زمینه اجرایی شدن پیدا نکرد.

وی تصریح کرد: در مرحله اول برای طرح توسعه لامپ کم مصرف 5 میلیون دلار و 50 میلیارد ریال در سال 87 مصوب شد که اجرایی نشد و با پیگیری ها متعدد در سال 89 مصوب شد 50میلیون دلار جهت واردات مواد اولیه کارخانه که آنهم محقق نشد.

مدیرعامل شرکت لامپ الوندقزوین افزود: با توجه به عدم موفقیت در اخذ تسهیلات از دولت و هزینه کرد 30میلیارد ریال و معوق ماندن بدهی بانکی شرکت های دیگر سهامداران ناچار به فروش ملک شرکت بابت پرداخت بدهی های بانکی شدیم.

خلیلی در خصوص وضعیت دستگاهای صنعتی تولیدلامپ در شرکت نیز گفت: با توجه به اینکه دستگاههای تولید لامپ متعلق به نیم قرن قبل بوده و اکثر آنها حدود 60درصد ضایعات تولید داشتند و تولید لامپ رشته ای هم با توجه به تکنولوژی روز فاقد قابلیت رقابت بود و در نهایت تولید آن مقرون به صرفه نبود کلیه تجهیزات را هم به صورت آهن قراضه و کیلویی فروختیم.

خلیلی ادامه داد: در ابتدا 20 نفر کارگر بازنشسته هم بعد از انجام کارهایشان همراه با خانواده به سفر مشهد اعزام شدند و از 97 نفر باقیمانده نیز برخی قرار داد موقت بودند که به مرور اتمام قرار داد داده شدند و برخی هم باز خرید شده و برخی نیز طی این سالها بازنشسته شدند.

وی بیان کرد: در حال حاضر 26 کارگر مانده اند و این تعداد که معترضند از سال 85 تا پایان 91 بدون اینکه فعالیتی داشته باشند حقوق خود را براساس قانون دریافت کرده اند و بارها با درخواست هیات مدیره برای انتقال با همان شرایط کاری و استخدامی به واحدی از مجموعه واحدهای در اختیار سهامداران مخالفت کردند.

مدیرعامل شرکت لامپ الوندقزوین در خصوص اصلاح ساختار هم گفت: در یک دوره 35 نفر از 97 نفر جهت اصلاح ساختار رفتند و چون شرکت موفق به دریافت تسهیلات و راه اندازی کارخانه نشد اصلاح ساختار در عمل میسر نشد.

خلیلی با اشاره به انتقال شرکت به شهرک صنعتی لیا تصریح کرد: هیات مدیره و سهامدران با نیت دریافت وام و راه اندازی مجدد کارخانه و سودآوری آن نسبت به خریدکارخانه اقدام کردند و اگر می دانستیم که دولت به تعهدات خود عمل نمی کند، چنین کاری نمی کردیم.

وی با اشاره به مخالفت 26 کارگر برای انتقال به شرکت مینای قزوین تصریح کرد: اینان بعد از 7 سال حاضر به رفتن به سر کار ندارند و ما به اجبار به دنبال انحلال شرکت لامپ الوند افتادیم.

مدیرعامل شرکت لامپ الوندقزوین اعلام کرد: در حال حاضر زیان انباشته 30برابر سرمایه ثبتی است؛ این شرکت از سال 85 نیز مشمول ماده 141 قانون مبنی بر قانون انحلال بود و تاکنون به لحاظ عزم هیات مدیره این کار صورت نگرفته است.

خلیلی اظهارکرد: هیات مدیره با توجه به جمیع شرایط علی رغم میل باطنی به دنبال انحلال است و این 26 کارگر براساس قانون با مدیر تسویه کار خواهند داشت.

وی ادامه داد: طی سال های در این شرکت حدود 300 کارگر فعالیت کرده اند که در حال حاضر جوابگوی بازنشستگی و باز خریدی آنان هیات مدیره فعلی لامپ الوند با این همه مشکل است که هر ساله مبالغ زیادی بابت این موضوع از حساب شرکت کاسته می شود.

مدیرعامل شرکت لامپ الوندقزوین با اشاره به صحبت فردی که خود را نماینده این 26 کارگر معرفی کرده است تصریح کرد: نامبرده در جریان کم و کیف تمامی مشکلات بوده و اینگونه اظهار نظر وی دور از انصاف و جوانمردی است.

خلیلی در ادامه در پاسخ به سخنان عید علی کریمی، دبیر اجرایی خانه کارگر فزوین نیز گفت: ایشان ما را به سو مدیریت متهم کرده است در حالی که این مجموعه سهامدران 5 شرکت تولیدی دیگری را نیز در اختیار دارد که به کمک خدا و درایت مدیران و کارگران آن سودآور است در حالی که بیش از 50 درصد صنایع تولیدی قزوین نیمه فعال هستند.

 وی در ادامه خواستار مقایسه وضعیت این شرکت با سه شرکت دیگری که در سال 85 واگذار شدند شد و افزود: از دبیر اجرایی خانه کارگر استان قزوین انتظار می رفت به عنوان یک فرد دلسوز جامعه کارگری و تولید در سالی گذشته که از سوی مقام معظم رهبری به نام  سال "تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی" مزین شده بود سعی و همت خود را برای حل مشکلات کارگران از راه های درست و منطقی بکار می برد.

مدیرعامل شرکت لامپ الوندقزوین خطاب به فعالان کارگری گفت: همانطور که حمایت از کارگر را برخود واجب می دانید بهتر است با حمایت بجا از کارفرمایان کارآفرین زمینه را برای کسب و روزی حلال کارگران فراهم کنید.

خلیلی خود را یکی از بانیان راه اندازی خانه کارگر استان تهران دانست و افزود: بنده مسایل و موضوعات کارگری را لمس می کنم.

وی در ادامه با یادآوری این موضوع که در سال 87 و در زوز جهانی کارگر از دستان دبیر اجرایی خانه کارگر قزوین به عنوان کارفرمای نمونه لوح سپاس دریافت کرده است، گفت: باید بررسی کرد در این چند سال چه اتفاق افتاده اینطور مورد غضب دبیر اجرایی خانه کارگر واقع شده ام.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز