سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه خبر داد:
اجرای طرح سراسری آموزش الکترونیک تغذیه و پیشگیری از فشارخون
نحوه تغذیه و الگوی مصرف غذایی یکی از عوامل مهم و مؤثر در بروز فشارخون بالاست و با رعایت تغذیه صحیح و محدود کردن مصرف نمک در برنامه غذایی روزانه میتوان از بروز فشارخون بالا و بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری کرد.
ایلنا: طرح سراسری آموزش الکترونیک تغذیه و پیشگیری از فشارخون، روز دوم هفته سلامت در سراسر کشور اجرا میشود.
به گزارش ایلنا، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت گفت: پیشگیری و کنترل فشار خون موضوع امسال هفته سلامت است و در این میان تغذیه صحیح میتواند بستر ساز داشتن زندگی سالم و جلوگیری از بیماریهای قلبی باشد.
زهرا عبداللهی با بیان اینکه دومین روز هفته سلامت به موضوع تغذیه و فشارخون اختصاص داده شده است، گفت: نحوه تغذیه و الگوی مصرف غذایی یکی از عوامل مهم و مؤثر در بروز فشارخون بالاست و با رعایت تغذیه صحیح و محدود کردن مصرف نمک در برنامه غذایی روزانه میتوان از بروز فشارخون بالا و بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری کرد.
وی افزود: در دوره آموزشی الکترونیکی تغذیه و فشارخون افراد با نحوه تغذیه صحیح، اصول و نکاتی که میتواند به کاهش مصرف نمک منجر شود، مواد غذایی حاوی سدیم بالا که لازم است مصرف آنها به ویژه در بیماران مبتلا به فشارخون بالا و بیماریهای قلبی عروقی محدود شود، آشنا شده و با استفاده از ظرفیت فضای مجازی خواهیم توانست، جمعیت بیشماری از کشور را تحت پوشش آموزشهای پیشگیری مدار قرار دهیم.