با بارگیری راکتور فوق سنگین ۳۶۰ تنی بومیسازی شده توسط ماشین سازی اراک به مقصد پتروشیمی سیراف صورت گرفت:
خودکفایی ایران در طراحی و ساخت تجهیزات پتروشیمیهای متانول

در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، حمل راکتور فوق سنگین ۳۶۰ تنی تولید متانول از ماشین سازی اراک به مقصد بندرعباس آغاز شد. این راکتور پس از طی مسافت ۱۵۰۰ کیلومتر در جادههای زمینی و ۶۰۰ کیلومتر در مسیرهای دریایی، نهایتاً در مجتمع پتروشیمی سیرافانرژی واقع در بندر دیّر استان بوشهر نصب خواهد شد.
به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی و صنعتی ماشینسازی اراک؛ در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، حمل راکتور فوق سنگین ۳۶۰ تنی تولید متانول از ماشین سازی اراک به مقصد بندرعباس آغاز شد. این راکتور پس از طی مسافت ۱۵۰۰ کیلومتر در جادههای زمینی و ۶۰۰ کیلومتر در مسیرهای دریایی، نهایتاً در مجتمع پتروشیمی سیرافانرژی واقع در بندر دیّر استان بوشهر نصب خواهد شد.
این تجهیز، آخرین محموله از مجموعه ۲۴ تجهیز مرتبط با پتروشیمیهای سیراف و سبلان ۲ است که با تکمیل این پروژهها، ظرفیت تولید متانول کشور به میزان روزانه ۱۰ هزار تن افزایش خواهد یافت.
با بومیسازی طراحی، مهندسی و ساخت این پروژه ۵۴۰۰ تنی در گروه پیمانکاری، مهندسی و ساخت ماشینسازی اراک، که مطابق با آخرین استانداردهای جهانی انجام شده است، ایران به جمع پنج کشور پیشرو در زمینه فناوری و ساخت تجهیزات فرآیندی تولید متانول پیوسته است. این دستاورد نه تنها نشاندهنده توانمندیهای صنعتی کشور در عرصه تولید متانول است، بلکه گامی مؤثر در راستای خودکفایی و کاهش وابستگی به فناوریهای خارجی محسوب میشود.
تولید متانول به عنوان یکی از محصولات کلیدی صنایع پتروشیمی، نقش مهمی در تأمین نیازهای داخلی و صادرات دارد و این پروژه میتواند به تقویت موقعیت ایران در بازارهای جهانی کمک کند.