خبرگزاری کار ایران

آنتروپی بزرگ‌‎نمایی!

آنتروپی بزرگ‌‎نمایی!
کد خبر : ۱۶۳۹۲۳۳

مدیر ارتباطات و روابط عمومی شرکت فولاد جهان‌ آرا اروند گفت: موضوعاتی همچون رکورد تولید، رکورد فروش، وضعیت نرمال فعالیت و... اگر بدون کارشناسی و صرفا جهت حضور فعال در رسانه‌ها، سفیدسازی موقعیت مدیریت سازمان‌ها و مقاصد مختلف غیرواقعی موضوعات و مطالب فوق‌الذکر مطرح شوند، نتیجه‌ای کاملا متناقض به بار خواهد آمد و علاوه بر ضرر و زیان در سطح کلان به سازمان، این اشتباه می‌تواند جامعه فعالیتی حوزه مرتبط را تحت تاثیر قرار داده و خطرات جبران‌ناپذیری را متحمل آن کند.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد جهان‌ آرا اروند، سیداوی در یادداشتی به مناسبت روز جهانی روابط عمومی نوشت: ضمن تبریک و پاسداشت روز ارتباطات و روابط عمومی به قلم به دستان و اندیشگران این حوزه مهم و کلیدی، لازم دانستم به عنوان قطره‌ای از دریای بیکران جامعه روابط عمومی کشور به یک آنتروپی که باعث و بانی اتفاقات ناگوار اخیر در حوزه فولاد شده است، بپردازم.

مقوله بزرگ‌نمایی موضوعاتی همچون رکورد تولید، رکورد فروش، وضعیت نرمال فعالیت و… از جهتی اگر کارشناسانه و در موقعیت اقتصادی، سیاسی و استراتژیک مناسبی در مقیاس جامعه فعالیتی و جامعه ملی تدوین، مطرح و منتشر شوند، می‌توانند تاثیرات بسزایی در افزایش بهره‌وری سازمان و سود انباشته داشته باشند.

در مقابل، اگر بدون کارشناسی و صرفا جهت حضور فعال در رسانه‌ها، سفیدسازی موقعیت مدیریت سازمان‌ها و مقاصد مختلف غیرواقعی موضوعات و مطالب فوق‌الذکر مطرح شوند، نتیجه‌ای کاملا متناقض به بار خواهد آمد و علاوه بر ضرر و زیان در سطح کلان به سازمان، این اشتباه می‌تواند جامعه فعالیتی حوزه مرتبط را تحت تاثیر قرار داده و خطرات جبران‌ناپذیری را متحمل آن کند.

از سوی دیگر، ما و اصحاب رسانه‌های فولادی نتوانستیم به خوبی از سهم انرژی صنعت فولاد از میزان کل مصرف انرژی کشور دفاع کنیم.

همه جناح‌ها، وزارتخانه‌ها، صنایع، تجار و مردم باید بدانند که براساس آمار رسمی انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، سهم صنعت عزیز فولاد از برق کشور ۹ درصد است که ۵.۴ درصد آن توسط نیروگاه‌های احداثی و تابعه صنعت فولاد تامین می‌شود. سهم فولاد از مصرف آب کشور ۰٫۲ درصد و از مصرف گاز کشور حدود ۴.۵ درصد است.

در مقابل، میزان صادرات و ارزآوری ۱۲ ماهه ۱۴۰۲ به میزان ۷۵۹۸ میلیون دلار بوده است که به دلیل ناترازی و محدودیت‌های ویرانگر انرژی، این آمار در ۱۲ ماهه ۱۴۰۳ با حدود یک هزار میلیون دلار کاهش به مبلغ ۶۵۷۵ میلیون دلار رسیده است.

شاید بهتر باشد در این مورد همانند مواردی مثل نظم داخلی، بروکراسی اداری، یکپارچگی سیستم مدیریتی و ارتباطات سازنده درون و برون‌سازمانی از حوزه پتروشیمی آموخت و کمی مدبرانه‌تر اخبار سوددهی و رکوردها را منتشر کرد تا منجر به فاجعه‌ای چون قطعی ۱۵ روزه برق وارده به صنعت عزیز فولاد در سال سرمایه‌گذاری برای تولید نشود.

کلام آخر:

از تمامی همکاران گرانقدرم در حوزه روابط عمومی خواهشمندم ابتدا در راستای محافظت از نعمت بزرگ صنعت فولاد و سپس محافظت از جایگاه مهم و کلیدی روابط عمومی در این صنعت از دانش اندوخته خود استفاده کنند و قلم خود را آن‌گونه بر صفحات روزنامه‌ها و رسانه‌ها فرود آورند که بتوانیم در جهت پیشبرد اهداف سازمان‌های فولادی به نحو احسن تاثیرگذار باشیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز