خبرگزاری کار ایران

در نشست خبری مطرح شد:

توضیحات کولیوند درباره عملیات اطفای حریق بندر رجایی/ باید برای اشکالات سیستم ایمنی و پدافندی فکری می‌کردیم

توضیحات کولیوند درباره عملیات اطفای حریق بندر رجایی/ باید برای اشکالات سیستم ایمنی و پدافندی فکری می‌کردیم
کد خبر : ۱۶۳۴۲۷۸

رئیس جمعیت هلال‌احمر درباره عملیات اطفای حریق بندر رجایی گفت: این حادثه غیرعمدی بود، پدافند باید نظارت بهتری انجام می‌داد که شاهد چنین خسارت‌های عمیقی نباشیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا، پیرحسین کولیوند امروز در نشستی خبری با اشاره به حریق اسکله شهید رجایی گفت: اشکالاتی در سیستم ایمنی و پدافندی وجود داشت که از قبل باید در موردش فکر می‌کردند که اگر پیشگیری به‌خوبی انجام شود ما این‌قدر خسارت نمی‌بینیم، ولی اتخاذ تدابیر لازم باعث شد که آتش مهار شود.

او ادامه داد: پنج فروند بالگرد جمعیت هلال احمر کار اطفای حریق را انجام می‌دادند. من با سردار حاجی‌زاده تماسی تلفنی گرفتم و از ایشان درخواست کردم که هواپیمای اطفای حریق خود را اعزام کند و ایشان شبانه اعزام کردند و انصافاً زحمت کشیدند. بالگردهای سپاه هم به اطفاء کمک می‌کردند.

کولیوند افزود: اولین اقدامی که برای امداد و نجات انجام شد، این بود که بیش از هزار مجروح به بیمارستان‌ها منتقل شده بودند و بسیاری از مرگ حتمی نجات پیدا کرده بودند. از این هزار مجروح، در بیمارستان‌های فراجا، ارتش، سپاه، بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی و حتی از چند نفر در بیمارستان خصوصی نگهداری می‌شدند. اقدامات درمانی و اقدامات امداد و نجات انصافاً عالی انجام شده بود و باید ادامه پیدا می‌کرد.

وی با بیان اینکه تا آنجایی که دیدم این حادثه بر اساس بی احتیاطی رخ داد، گفت: جرقه اولیه از یک لیفتراک شروع شد که اگر یک ماشین اطفای حریق بود به راحتی می‌توانست جلوی این آتش سوزی و سرایت آن را بگیرد. ۳۰ درصد از کانتینرهایی که در مکان حادثه بندر شهید رجایی قرار داشتند با تلاش نیروهای امدادی سالم ماندند همچنین بیش از هزار نفر از مرگ حتمی نجات یافتند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه اصلی‌ترین دغدغه ما معیشت نجاتگران است و سعی کردیم یک بخشی از آن را حل کنیم، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی من را متعهد می‌کند تا از نظر معیشتی امدادگران را حمایت کنم.
 
کولیوند با بیان اینکه احداقل ٣ بالگرد مدرن و به روز و سیستم ناوبری جدید به ناوگان اضافه خواهیم کرد، گفت:  با توجه به بودجه سال تلاش مان این است که هزار و ۵٠٠ دستگاه خودرو امدادی به ناوگان اضافه کنیم. تجهیزات امدادی ما فرسوده شده و باید تجهیزات را نیز جدید و نوسازی کنیم و قرار است حداقل برای هزار پایگاه از نظر تجهیزات تکمیل شوند.
 
وی با بیان اینکه مراکز توانبخشی را به بیش از ٢٠٠ مرکز رسانده‌ایم، گفت:  آموزش و مهارت‌آموزی جز اولویت‌هایمان است، در حال حاضر ٧٠هزار نفر نیروی آموزش دیده تخصصی داریم.
انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز