خبرگزاری کار ایران

از بین بردن کرم های کلم بروکلی با نحوه صحیح شستن آن

asdasd
کد خبر : ۱۲۸۷۰۹۷

شستن کلم بروکلی بسیار مهم است زیرا کرم های ریز فراوانی در کلم بروکلی وجود دارند و تنها شستن صحیح کلم بروکلی موجب از بین رفتن این کرم ها می شود.

به گزارش ایلنا، کلم بروکلی یکی از سبزیجات پر طرفدار است و با داشتن کالری پایین، مواد معدنی، مغذی، ویتامین ها K، C و فولیک اسید برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، توصیه می شود و متعلق به خانواده گل کلم و کلم بروکسل است. این کلم سه نوع دارد، اما اهمیتی ندارد کدام یک را و از چه مرکز خرید تهیه می کنید. همه انواع کلم به شست و شو درست نیاز دارند زیرا محل زندگی کرم های مخملی هستند و در شکاف کلم بروکلی مخفی می شوند. کلم بروکلی هایی که به روش ارگانیک کشت می شوند، کرم های ریز زیادی دارند که سمی نیستند. در این بخش راهکارهایی را به شما معرفی می کنیم که به راحتی بتوانید کرم های بروکلی را از بین ببرید.

از بین بردن کرم های کلم بروکلی با نحوه صحیح شستن آن

روش اول:

  1. کلم بروکلی ها را کلا بشویید تا غبار، ناخالصی و سموم پاک شوند.

  2. با استفاده از چاقو بروکلی را در امتداد ساقه ببرید.

  3. دوباره کلم بروکلی ها را به تکه های کوچک تری تقسیم کنید.

  4. با آب تمیز کلم بروکلی ها را خیس کنید.

  5. مقداری آرد و کمی نمک را به ظرف اضافه کنید. آرد و نمک به طور مؤثر می توانند حشرات کوچک، کرم و تخم آنها در سبزیجات را از بین ببرند.

  6. بگذارید کلم بروکلی حدود 5 تا 10 دقیقه در آب بماند تا آلودگی آن خارج شود سپس کلم ها را خوب بشویید.

از بین بردن کرم های کلم بروکلی با نحوه صحیح شستن آن

روش دوم:

ابتدا کلم بروکلی را تکه‌تکه کنید و چند دقیقه آنها را در آب ولرم، نمک و پودر پرکلرین خیس کنید سپس کلم ها را از آب آلوده بیرون آورید و دوباره با آب سالم شست و شو دهید تا مواد ضدعفونی کننده پاک شود.

روش سوم:

یکی دیگر از روش های از بین بردن کرم کلم بروکلی خیس کردن آنها سه دقیقه در آب جوش است، شاید در ابتدا ساده به نظر برسد اما با اطمینان خاطر می توانید از این سبزی استفاده کنید.

از بین بردن کرم های کلم بروکلی با نحوه صحیح شستن آن

روش چهارم:

اگر چه کرم های کلم بروکلی سمی نیستند اما آنقدر ریز هستند که به راحتی با غذا خورده می شود. بنابراین شست و شو و ضد عفونی کردن این سبزی را بیشتر جدی بگیرید. داخل ظرفی سرکه و نمک را به یک میزان ترکیب کنید و کلم بروکلی ها را در آن خیس کنید تا طعم سرکه و نمک را بگیرد سپس دوباره با آب تمیز بشویید.

منبع: نمناک

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز