خبرگزاری کار ایران

دو روش تهیه مربای نارگیل خوشمزه

asdasd
کد خبر : ۱۰۷۳۴۶۵

مربای نارگیل طعم و عطری متفاوت دارد و طبع گرم آن برای تقویت انرژی و سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.

به گزارش ایلنا، عطر و طعم مربای نارگیل بی نظیر است. نارگیل  سرشار از فیبر است و طعم بسیار گرمی دارد. برای تقویت سیستم گوارش سیستم ایمنی بدن مفید است و کلسترول خون را بهبود میدهد و باعث طراوت و زیبایی پوست میشود.

به طور متوسط 400 گرم نارگیل تقریبا تمام ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن در یک روز را تامین میکند.100 گرم نارگیل حاوی 350 گرم کالری است.

 

مواد لازم مربا نارگیل تازه

 نارگیل تازه رنده شده  

250 گرم 

شیر نارگیل

 نصف پیمانه معادل  125 میلی لیتر

شکر سفید 

 300 گرم

طرز تهیه مربا نارگیل تازه

• یک عدد نارگیل کامل برای این دستور تهیه کافی است و مقداری هم برای میان وعده های بعدیتان اضافه خواهد آمد.

• بعد از شستن و جدا کردن موی نارگیل ، چشم های نارگیل را پیدا کرده با میخ سوراخ کرده و شیر نارگیل را داخل کاسه ای بریزید.

دو روش تهیه مربای نارگیل خوشمزه

مراحل تهیه مربا نارگیل تازه 

• با کمک چکش دور تا دور نارگیل را به صورت افقی ضربه بزنید تا  نصف شود سپس آن را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید.

• با کمک یک کارد استیل کره خوری پوسته چوبی نارگیل را از گوشت آن جدا کنید.

• حالا فقط یک لایه نازک قهوه ای به گوشت نارگیل چسبیده که به راحتی  میتوانید با کمک پوست کن سبزیجات این پوست قهوه ای را از گوشت سفید نارگیل تازه جدا کنید.

• نارگیل ها را بشویید تا هر گونه کثیفی یا پوست اضافه از آن ها جدا شده کاملا تمیز شوند سپس کناری بگذارید آبشان برود.

• نارگیل ها را با رنده درشت ، رنده کنید. 

• نارگیل رنده شده ، شکر و شیرنارگیل را مخلوط کرده روی حرارت متوسط بگذارید و حرارت دهید و اجازه دهید 10 – 15 دقیقه بجوشد و نارگیل ها شفاف شوند و شربت به غلظت لازم برسد.

دو روش تهیه مربای نارگیل خوشمزه

مربای پودر نارگیل 

مواد لازم مربای پودر نارگیل

  پودر نارگیل 

 500 گرم 

شکر 

1000 گرم 

آب 

نیم لیتر 

آبلیمو 

2 قاشق غذاخوری یا جوهر لیمو نیم گرم

دو روش تهیه مربای نارگیل خوشمزه

طرز تهیه مربای پودر نارگیل

• برای تهیه مربا بهتر است از قابلمه لعابی یا پیرکس استفاده کنید.

• شکر و آب درون قابلمه ای متوسط ریخته و روی شعله با متوسط قرار دهید صبرکنید به جوش آمده و شکر حل شود.

•  پودر نارگیل را اضافه کنید و منتظر بمانید تا مربا به قوام کافی برسد.

• آبلیمو یا جوهر لیمو را اضافه کنید تا مانع از شکرک زدن مربا شود و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سرد شود.

نکات لازم برای تهیه مربای نارگیل

برای تست قوام آمدن شربت چند قطره از آنرا درون نعلبکی ریخته و فوت کنید تا سرد شود با انگشت اشاره مقداری از شربت را برداشته و انگشت شصت را به آن بچسبانید. اگر هنگامی که دو انگشت را به آرامی از هم جدا میکنید ، شربت بین دو انگشت کش بیاید یعنی به قوام لازم برای مربا رسیده است.

منبع:بیتوته

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز