با گذشت ۱۴ سال از تصویب طرح جامع فاضلاب استان؛
مشکل آبگرفتگی خوزستان هنوز حل نشده باقی است/درویشیان: ضرورت الزام مسئولان خوزستان به اجرای تصمیمگیریها

رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: مصوبه طرح جامع فاضلاب خوزستان، در سال ۸۵ صورت گرفت اما با گذشت ۱۴ سال پیشرفت آن زیر ۴۰ درصد است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، حجتالاسلام حسن درویشیان امروز -دوشنبه ۱۷ آذرماه- به منظور پیگیری مشکلات آبگرفتگی اهواز و دیگر شهرستانهای استان وارد اهواز شد و در جمع اصحاب رسانه اظهار کرد: مشکل فاضلاب و آبگرفتگیهای امروز خوزستان، به سالهای گذشته و عدم پیشبینی زیرساختهای مناسب و بهروزرسانی آنها برمیگردد.
او ضمن یادآوری از تصویب طرح جامع فاضلاب استان در سال ۸۵ عنوان کرد: بر اساس گزارش و بررسیهای صورت گرفته، متأسفانه بعد از گذشت ۱۴ سال روند این پروژه به ۴۰ درصد هم نرسیده است کما اینکه بر اساس تغییر اقلیم و افزایش میزان بارندگی باید بهروز شود.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور افزود: گفت: بحث دیگری که باید به صورت اساسی پیگیری شود آبهای سطحی بعد از بارندگی است. دلیل مشکلات اخیر، بارندگی زیاد و افزایش میزان ورود آبهای سطحی به شبکه فرسوده فاضلاب استان و به دنبال آن پسزدگی فاضلاب در خانههای مردم است.
او ادامه داد: در طی چند ماه گذشته در برخی از مناطق کارهای موقتی انجام شد و مناطقی که در سالهای گذشته آبگرفتگی حاد داشتند در سال جاری چنین مشکلاتی نداشتند ولی آبگرفتگی شدید در بعضی مناطق اهواز و شهرستانهای استان مانند بندر امام و ماهشهر ادامه دارد.
درویشیان به اتخاذ تصمیمات در خصوص پیگیری این مهم اشاره کرد و گفت: مقرر شده است که بررسیها تکمیل شوند و در مواردی که امکان تصمیمگیری در استان وجود دارد به مسئولان استانی ابلاغ و مسئولان نیز ملزم به پیگیری آن موارد خواهند بود.
او اضافه کرد: مواردی که با مرکز، وزارت نیرو، وزارت کشور و سازمان مدیریت و برنامهریزی و همچنین تخصیص ۵۰ میلیون یورو برای طرح جامع سیستم فاضلاب اهواز نیز دنبال میشود.
او در پایان با اشاره به پیگیری و رفع مشکلات در سریعترین زمان ممکن گفت: مستندات در حال جمعآوری است و قبل از ترک استان جمعبندیها انجام و مسئولان ملزم به پیگیری آنها خواهند شد و مواردی هم که مربوط به تهران است بهصورت جدی دنبال میشوند.