پاسخ کارگران هپکو به مدیرعامل شرکت:
اگر ما پیگیری نمیکردیم هپکو سالها پیش نابود شده بود
کارگران هپکو جوابیهای در ارتباط با مصاحبه اخیر مدیرعامل این شرکت منتشر کردند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، در پی انتشار مصاحبه ابوالفضل روغنی، مدیرعامل شرکت هپکو، در خصوص مسائل این شرکت برای یک روزنامه محلی جوابیهای نوشتند.
در بخشی از این جوابیه میخوانیم: عملکرد حدود نه ماهه تیم مدیریتی در شرکت هپکو و نتایج منبعث شده از آن در ذیل حمایتهای پیدا و پنهان مسئولین استانی و کشوری و مصاحبههای خاص با روزنامههای خاصتر، آنچنان بارز است که جای هیچگونه تعریفی باقی نمیگذارد. تولید ۱۰ دستگاه غلتک و آوردن ۱۷۰ تن کار پروژهای طی این مدت، تمام خروجی مدیریت بین المللی ۹ ماهه این مدیران در شرکتی با ظرفیت تولید ۳۰۰۰ دستگاه و ۲۰۰۰۰ تن کار پروژه ساختی بوده است که عمده قطعات و اقدامات لازمه قبل از حضور آقایان در شرکت مهیا بوده است. در حال حاضر در شرکت عملا کاری وجود ندارد و با توجه به بازگشایی حتی مهدکودکها، ۵۰ درصد پرسنل شرکت به بهانه کرونا در شرکت حاضر میشوند.
در ادامه میخوانیم: حال بهتر درک میکنیم که چرا شرکتهای عظیم صنعتی، در کشور اینگونه دچار رکود شدهاند. وجود تیمهای مدیریتی و لابیها و حمایتهای بیدریغ برخی مسئولین دولتی از همین مدیران در کنار سکوت معنادار دستگاههای نظارتی و ... به راحتی میدان را برای این گوهرهای تابان صنعت که کولهباری از خاطره شرکتهای ارج، آزمایش و ...را به همراه دارند، باز گذاشته و دریغ از حتی یک بازخواست.
در بخش دیگری از این جوابیه کارگران هپکو میخوانیم: اخیرا مدیرعامل شرکت هپکو در مصاحبهای به ایثار مدیران فعلی برای شرکت هپکو اشاره کردهاست، که با نگاهی به خروجی عملکرد طی ۹ ماه گذشته و اقداماتی نظیر; گماردن افرادی کاملا غیرمتخصص و غیرمتعهد در پستهای کلیدی شرکت هپکو، دریافت حقوقهای چند ده میلیونی از شرکتی با شرایط بحرانی، عدم کارایی، تلاش در جهت کم کردن منابع انسانی شرکت به بهانه بازنشست کردن افراد متخصص و متعهد، اصرار به بقای خود در صورتی که وقتی بحث پاسخگویی مطرح میشود، سریعا اذعان بر استعفای خود دارند و ...، درمییابیم که تعاریف جدیدی از ایثارگری ارائه شده است!
در ادامه آمده است: ایشان در اظهاراتشان به اعتراضات کارگری به بهانه تبدیل شدن آن به سوژه رسانههای معاند و عدم ارتباط آن به وظایف کارگران و پیگیری موضوع هپکو توسط مراجع قضایی تاختهاند، که اولا باید دید از نگاه ایشان و همفکرانشان، اعتراض و تظلمخواهی در اسلام حق است یا نه؟ باید به استحضار برسانیم اگر اعتراضات و پیگیری همین کارگران در طی سالیان گذشته نبود شرکت مادرتخصصی و استراتژیک هپکو تا به حال بارها توسط سهامداران نااهل اول و دوم و مدیرانی بیکفایت نظیر مدیران فعلی و قبلی [که به جای تلاش برای ورود کار به مجموعه، تمام وقت به دنبال واریز وجه به حساب شهرداری و شروع ساختمانسازی در مجموعه زمینهای هپکو هستند، البته با توجه به تجارب خانوادگیشان] نابود شده بود.
سالهاست شرکت هپکو، این صنعت بزرگ و راهبردی کشور جولانگاه سهامداران و مدیران بورسباز و سفتهباز و... شده است. سالهاست که میآیند و میروند، و هربار هم تکهای از گوشت بیجان آن را میخورند و با خود میبرند، و سالها است که دیگر لبخند بر روی لبان کارگران و جوانان این شهر نمیآید ولی به جایش تا بخواهی، اتهام، شرمندگی و... مانده بر روی دوش جوانان و خاطره صدها خبر دروغین رونق تولید. دیگر نه آینده شغلی برای خود داریم و نه آینده شغلی برای فرزندان شما که به امید کار در شرکتهای بزرگ صنعتی در حال تحصیل هستند. در پایان بدانید و بدانند که خسته شدهایم ولی ناامید نشدهایم.