کد خبر: 779137 A

نخود از جمله حبوبات با خاصیت فراوان است. در برخی کشورهای عربی، از نخود، پیش غذاهایی تهیه می‌شود. امروز تصمیم داریم یکی از این پیش‌غذاها را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌، با ما همراه باشید.

به گزارش ایلنا، نخود از جمله حبوبات با خاصیت فراوان است. در برخی کشورهای عربی، از نخود، پیش غذاهایی تهیه می‌شود. امروز تصمیم داریم یکی از این پیش‌غذاها را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده: یک عدد متوسط

سیر رنده شده: دو حبه

ادویه‌ کاری: دو قاشق غذاخوری

آب: یک چهارم پیمانه

نخود پخته شده: یک و نیم پیمانه

ماست پرچرب: یک پیمانه

نمک: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

پیاز و روغن را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

پیاز را تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود. 

سیر و ادویه‌ کاری را به پیاز اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت می‌دهیم.

آب را به مواد اضافه کرده و به مدت سه دقیقه اجازه می‌دهیم تا آب به جوش آید.

مواد را از روی حرارت برمی‌داریم.

نخود، ماست، نمک، فلفل، مخلوط پیاز و سیر و ادویه‌ کاری را در مخلوط‌ کن ریخته و آن را روشن می‌کنیم.

اجازه می‌دهیم مواد، خوب با یکدیگر مخلوط و کاملا یکدست شوند.

پیش‌غذای ما آماده است. آن را در ظرفی ریخته و به دلخواه، تزیین می‌کنیم.

منبع: تابناک باتو

 

روغن زیتون فلفل کشورهای عربی دهیم نخود
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر