با این روش باقالی ها هم تازه میمونه هم خواصشو از دست نمیده + فیلم
![با این روش باقالی ها هم تازه میمونه هم خواصشو از دست نمیده + فیلم](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/CEJfoBycczLQ/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pgzZxpNu5mZl7otfNPZWXfo,/01.jpg)
باقالی هارو در آب در حال جوش بریزید و ۵ دقیقه که جوشید آبکشی کنید (دقت کنید اگه بیشتر از ۵ دقیقه بجوشه رنگشون تغییر میکنه) بلافاصله به ظرف پر از آب و یخ منتقل کنید وقتیکه کاملا خنک شد به راحتی پوستش جدا میشه و درنهایت درون ظرف در دار یا پلاستیک بریزید و به فریزر منتقل کنید.