خبرگزاری کار ایران

مدیر حراست فولاد مبارکه به مناسبت روز حراست مطرح کرد:

حفظ امنیت سازمان در برابر تهدیدهای داخلی و خارجی رسالت اصلی حراست

حفظ امنیت سازمان در برابر تهدیدهای داخلی و خارجی رسالت اصلی حراست

در تقویم رسمی کشورمان از روز یک‌شنبه ۲۲ تیرماه به نام روز حراست یاد شده است. به همین مناسبت با محمدعلی صوفی، مدیر حراست فولاد مبارکه، گفت‌وگو کردیم و برخی مباحث ازجمله اهداف و نقش حراست در تحقق اهداف سازمان را جویا شدیم. ماحصل این گفت‌وگو پیشِ روی شما خوانندگان محترم است.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی فولاد مبارکه،  به‌ عنوان سؤال نخست، لطفاً قدری درباره راهبرد و رسالت حراست فولاد مبارکه توضیح دهید.

ضمن قدردانی از زحمات کارکنان این حوزه و همیاری تمامی مدیران و کارکنان در تحقق اهداف شرکت، باید اذعان داشته باشیم که رسالت اصلی حراست، صیانت از ارزش‌های سازمان است؛ به‌نحوی‌که سازمان به مأموریت خود نائل شود. مأموریت اصلی فولاد مبارکه بر اساس نقشه استراتژیک «تولید انواع محصولات فولادی به‌منظور توسعه زیرساخت‌های کشور» عزیزمان است؛ بنابراین لازم است هر چالش و مخاطره‌ای که سازمان را در تحقق این مأموریت با مشکل مواجه می‌کند توسط حراست احصا گردد و با هم‌فکری و همیاری مدیران محترم سازمان با آن‌ها مقابله شود.

از جمله این چالش‌ها و مخاطرات می‌توان به نفوذ به اماکن سازمان و سرقت اموال، نفوذ به سامانه‌های اطلاعاتی به‌منظور سرقت اطلاعات یا تداخل در فرایند تولید و یا نفوذ عوامل انسانی بدخواه به بدنه سازمان اشاره کرد.

علاوه بر این، حراست از منظر قانونی موظف است با همکاری با مراجع ذی‌صلاح، امنیت سازمان را در برابر تهدیدهای داخلی و خارجی حفظ کند و در ارتقای سلامت و انضباط اداری سازمان نقش مؤثری ایفاء کند.

بدون شک یکی از واحدهایی که در دست‌یابی به اهداف سازمان نقش تعیین‌کننده‌ای داشته و دارد حراست است. لطفاً در این باره توضیح دهید.

هر سازمانی با حرکت در مسیر طبق قوانین و مقررات به هدف خود خواهد رسید. در قوانین و مقررات، هم از نوع حاکمیتی و هم از نوع سازمانی که ما آن‌ها را با نام گردش کار می‌شناسیم. تلاش شده است با نظارت مجموعه حراست بر فرایندهای سازمان، هرجا لغزش و مغایرتی مشاهده‌ شده، با ورود به فرایند، دوباره در مسیر خود قرار داده شود.

بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، در دوران دفاع مقدس هشت‌ساله و در برهه حساس کنونی پس از جنگ تحمیلی دوازده‌روزه همواره واحد حراست مسئولیت خطیری در حفاظت از فولاد مبارکه به‌عنوان یک سرمایه ملی داشته است. در چنین شرایطی چه اقداماتی انجام شده است؟

مجموعه حراست چه در زمان صلح و چه در زمان جنگ، آماده دفاع از سنگرهای خود در سازمان بوده‌ و خواهد بود. کارکنان حراست در زمان صلح با لباس ستادی و در کنار همکاران دیگر واحدهای سازمان، و در زمان جنگ وقتی حضور کارکنان محدود شد، با لباس رزم به‌صورت شبانه‌روزی به وظیفه خود ادامه دادند. آنان در هیچ شرایطی سنگر خود را ترک نکردند و کمافی‌السابق مأموریت خود در سازمان را جزو تکلیف خود می‌دانند و تلاش می‌کنند در حد توان آن‌ها را به نحو شایسته انجام دهند.

بدون شک همکاری تمامی کارکنان در همه رده‌های سازمانی می‌تواند در حراست هرچه بیشتر و بهتر از فولاد مبارکه نقش تعیین‌کننده‌ای داشته باشد. در این زمینه چه توصیه‌هایی برای همکاران دارید؟

در شرایط حساس فعلی موضوع حفاظت اطلاعات را با جدیت بیشتری نسبت به قبل رعایت کنند. این روزها موضوعاتی مثل رفتار مشکوک افراد، طرح سؤالات مشکوک و مشاهده افراد غریبه را باید جدی بگیرند و به همکاران خود در مجموعه حراست اعلام کنند.

سخن پایانی شما؟

حفاظت از سرمایه انسانی و سازمان در این برهه از زمان در اولویت کاری حراست قرار دارد. به برکت این ماه عزیز ان‌شاءالله پیرو امام زمانه خود، ولی‌فقیه و پشتیبان مقام عظمای ولایت باشیم تا به مملکتمان که هم‌اکنون حرم است آسیبی نرسد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز