رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها:
«دانشگاه» موتور تولید محتوا برای تمدن است

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها گفت: جریان علمی غرب به گونه ای است که اگر دانشجوی مومن انقلابی نیز در آن وارد شود، در مسیر نیل به اهداف تمدن آن هضم و به خدمت گرفته میشود.
به گزارش ایلنا، حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در دومین روز از برگزاری آیین چهل و سومین سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اداره کردن دانشگاه آزاد اسلامی کاملا با اداره یک وزارتخانه حوزه آموزش عالی در کشور برابری میکند و گاهی مسئولیت مضاعفی مانند تامین هزینه اداره خود را نیز برعهده دارد، کار بزرگ و قابل تقدیر است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری افزود: آنچه امروز در رابطه با دانشگاههای آمریکایی در حال رخ دادن است، برخوردی است که نه ترامپ خودشیفته پرحاشیه؛ بلکه دولت دموکرات بایدن نیز با هاروارد و رئیس آن در عالی ترین سطوح قانونگذاری دارند. آنها به دانشگاه به عنوان یک مرکز مهم راهبردی مینگرند و اجازه کوتاهی در مسیر اهداف خود نمیدهند.
حجت الاسلام والمسلمین رستمی تصریح کرد: دانشگاه عامل مهمی در رسیدن به آمال تمدن غربی تلقی میشود. در این فضا با دانشگاهی که از چنین مسیری فاصله بگیرد، برخورد میشود. همانطور که با دست نشاندههای خود در نقاط مختلف دنیا برخورد میکنند؛ همان کاری که غربیها با رضاخان در ایران کردند.امروز دانشگاه بخشی از جریان حکمرانی در عالم است؛ همانطور در گذشته کشیشهای کلیسا پیشران حکمرانی در غرب بودند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها بیان کرد: جریان علمی غرب به گونه ای است که اگر دانشجوی مومن انقلابی نیز در آن وارد شود، در مسیر نیل به اهداف تمدن آن هضم و به خدمت گرفته میشود.
وی اضافه کرد: تمدن یک مجموعه کامل و کارآمد است که پاسخ نیازهای انسان در دوره خود را میدهد و دانشگاه موتور تولید محتوا برای تمدن است. یکی از مسئولیتهای مهم دانشگاه تحول دائمی و سیرورت آن است. دانشگاه باید بتواند آنچه مولفههای تکمیل و تجهیز یک تمدن است را فراهم کند.
حجت الاسلام مصطفی رستمی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی فرصتهای استثنائی بزرگی بویژه در رابطه با همگرایی نسبت به یک وزارتخانه دولتی دارد. این فرصت، البته وظیفه سنگینی را نیز بر دوش این دانشگاه میگذارد. همواره باید از خود پرسید که نتیجه و اثر فعالیتها و اقداماتمان در جامعه چه بوده است.
او عنوان کرد: آنچه میزان موفقیت ما را اثبات میکند، نظارت و ارزیابی مستمر از فعالیتهای عملی ما است؛ فعالیتهایی که با انگیزه الهی انجام میشوند.