خبرگزاری کار ایران

افزایش اعتراضات کارگران چینی به حقوق معوق همزمان با وضع تعرفه‌های تجاری ترامپ

افزایش اعتراضات کارگران چینی به حقوق معوق همزمان با وضع تعرفه‌های تجاری ترامپ
کد خبر : ۱۶۳۴۸۴۱

اعتراضات در چین پس از آن آغاز شد که کارگران چین طی اجتماعاتی خواستار پرداخت حقوق معوقه خود شدند، و این در حالی است که تعرفه‌های وضع شده توسط ترامپ بر واردات از چین، اقتصاد این کشور را تکان داده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا به نقل از روزنامه نیویورک پست، اعتراضات کارگری به حقوق‌های معوق در چین با وضع تعرفه‌های تجاری ترامپ افزایش شدیدی یافته است. 

اعتراضات در چین پس از آن آغاز شد که کارگران در چندین استان این کشور طی اجتماعاتی خواستار پرداخت حقوق معوقه خود شدند، و این در حالی است که تعرفه‌های وضع شده توسط ترامپ بر واردات از چین، اقتصاد این کشور را تکان داده است. 

اجتماعاتی در سراسر این کشور گزارش شده است، زیرا کارگران پس از تعطیلی کارخانه‌هایی که تحت فشار تعرفه‌های ایالات متحده آمریکا قرار گرفته‌اند، در نتیجه کارگران بخاطر دستمزدهای پرداخت نشده و به علیه تعدیل نیرو و اخراج‌های ناعادلانه به خیابان‌ها آمده‌اند. 

وانگ شین، رئیس یک گروه صنعتی که نماینده بیش از ۲۰۰۰ کارخانه‌دار چینی است، می‌گوید: مدیران رهبران صنایع چین «به شدت نگران» عوارض سنگین تعرفه‌ها هستند و بسیاری از آن‌ها به کارخانه‌ها و تأمین‌کنندگان می‌گویند که عرضه محصولات خود را در این شرایط باتوجه به شرایط تعرفه‌ای و عوارض بالای گمرکی متوقف یا به تأخیر بیندازند. 

طبق تحلیل گلدمن ساکس، حداقل ۱۶ میلیون شغل در بسیاری از صنایع چین به دلیل اعمال تعرفه نامتعارف ۱۴۵ درصدی رئیس جمهور آمریکا دونالد ترامپ بر واردات چین در معرض خطر هستند. 

یک کارگر ۲۶ساله کارخانه اسباب‌بازی‌سازی می‌گوید: «در حال حاضر اوضاع خوب نیست. کارفرمای من در شهر ژیانگ، عمدتاً به ایالات متحده آمریکا محصول می‌فروشد و مدیریت اخیراً کارگران را مجبور کرده‌اند که بخاطر با تعرفه‌ها، دو هفته مرخصی بدون حقوق بگیرند زیرا هیچ کاری در کارخانه وجود ندارد و سفارش‌دهندگان اصلی بخاطر بالا رفتن قیمت دیگر به این مجموعه سفارش نمی‌دهند. 

طی یک ماه گذشته فعالیت کارخانه‌های چین شدیدترین رکود خود را در یک سال و نیم گذشته نشان دادند، در حالی که سفارشات صادراتی جدید به پایین‌ترین سطح خود در سه سال گذشته از زمان پایان همه‌گیری کرونا رسیده است. کارشناسان از تاکتیک‌های تهاجمی رئیس جمهور ترامپ نگران شده‌اند، با این حال، انقباض در تولید صنعتی چین و اعتراضات نشان می‌دهد که رئیس جمهور ممکن است هنوز اهرم فشار داشته باشد - با وجود اینکه پکن عوارض خود را بر واردات محصولات آمریکایی تا ۱۲۵ درصد افزایش داده است. 

شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، نیز به کشورهای همسایه خود در جنوب شرقی آسیا سفر کرده است، زیرا به دنبال ایجاد روابط نزدیک‌تر با ویتنام، کامبوج و مالزی در واکنش به این موضوع است تا جایگزینی برای آمریکا بیابد. 

همچنین وانگ یی، وزیر امور خارجه چین، با همتایان خود در بریتانیا و اتحادیه اروپا تماس گرفته است تا راه‌های گسترش همکاری تجاری و جایگزینی آن‌ها بجای آمریکا را بررسی کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز