خبرگزاری کار ایران

حجت الاسلام گواهی:

حادثه کربلا بین حقیقت و باطل تمایز ایجاد کرد

حادثه کربلا بین حقیقت و باطل تمایز ایجاد کرد
کد خبر : ۱۲۰۷۶۴

امروز خواسته اند با اقدامات متعدد نقش عاشورا را کمرنگ کنند که علیرغم همه این کارشکنی ها امروز قدر و ارزش آن بیشتر شده است.

همایش بصیرت و روشنگری عاشورایی گرامیداشت سال‌روز حماسه آزادسازی سوسنگرد با حضور مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و مسئولین بسیج ادارات کل، به میزبانی شرکت گاز استان مازندران برگزار شد.

به گزارش ایلنا از ساری، در این مراسم که با زیارت عاشورا و مداحی و سوگواری نیز همراه بود، یاد و خاطره ایثار رزمندگان اسلام و هدایت مدبرانه امام(ره) و مقام معظم رهبری در آزادسازی سوسنگرد قهرمان همچنین نقش موثر مازندران در بازسازی این شهر گرامی داشته شد.

بر پایه این گزارش، حجت الاسلام حجت‌الاسلام «عبدالعلی گواهی»، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسول ا…(ص) تهران، با تسلیت سومین روز درگذشت شهادت سید و سالار شهیدان، آقا امام حسین(ع) اظهار داشت: در تاریخ صفحه‌های بسیار طولانی داریم که در آن‌ها شکست یا پیروزی ظاهری، به منزله شکست یا پیروزی واقعی نبوده است، شکست و پیروزی باید از عمق جان باشد.

وی ادامه داد: در کربلا بین مردان و نامردان تفاوت‌های بسیار زیادی بوده که اگر به وجود نمی‌آمد اسلام حفظ نمی‌شد و حادثه کربلا، ماندگاری، پویایی و بروز ماندن اسلام را برای همیشه تاریخ تثبیت کرد.

گواهی افزود: حادثه کربلا بین حقیقت و باطل تمایز ایجاد کرد که می‌تواند نقشه راهی در تاریخ بشر باشد تا همه انسان‌ها از آن استفاده کنند که اگر نبود همه حقایق زیر خروار‌ها نفاق مفقود می‌شد.

وی با بیان این مطلب که امروز هیچ حرکتی نمی‌تواند حادثه کربلا را از بین ببرد، اظهار داشت: ازبدو عاشورا تا امروز شبهات زیادی برای بدنام کردن کربلا به آن وارد می‌کنند که اگر آن روز‌ها خطبه‌های حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) نبود یقیناً کربلا در کربلا می‌ماند.

گواهی افزود: امروز خواسته‌اند با اقدامات متعدد نقش عاشورا را کمرنگ کنند که علیرغم همه این کارشکنی‌ها امروز قدر و ارزش آن بیشتر شده است.

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت محمد رسول ا…(ص) تهران بزرگ با بیان اینکه جریان عاشورا نیازمند تفحص و بررسی ویژه است، اذعان داشت: آنچه در عاشورا اتفاق افتاد تسلیم و تمکین مردم در برابر ستم بود.

گواهی، عمل نکردن به تکلیف در لحظات حساس را از جمله موارد مورد توجه در حادثه عاشورا عنوان و خاطرنشان کرد: عده‌ای در عاشورا در زمان مناسب به وظایف خود عمل نکردند و در هر زمانی اگر اقدام به موقع نداشته باشیم قطعاً محکوم به شکست خواهیم بود.

وی از یاد بردن فریضه امر به معروف و نهی از منکر را از دیگر موارد قابل توجه در حادثه عاشورا دانست و گفت: واقعیت امر به معروف در آن زمان در دستگاه حاکمیت به طور کامل مرده بود.

گواهی، تنها گذاشتن رهبر الهی و رشد روحیه رفاه طلبی و دنیا دوستی را دیگر مساله‌های قابل تامل در حادثه عاشورا برشمرد و تاکید کرد: عفلت و بی‌خبری مردم از آنچه در جامعه می‌گذشت از دیگر عوامل به‌وجود آورنده عاشورا بود.

وی با یادآوری این مطلب که حوادثکربلای ایران در دوران دفاع مقدس کمتر از کربلا نبود، به ایثار رزمندگان اسلام در آزادسازی سوسنگرد اشاره و خاطرنشان کرد: فجایع بسیاری را همانند کربلا در دوران جنگ تحمیلی شاهد بودیم که باید ایثار و فداکاری رزمندگان به نسل جوان انقلاب منتقل شود.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز