خبرگزاری کار ایران

استاندار قزوین

اجازه فعالیت به مدیرانی که در موضوع سرمایه‌گذاری سنگ‌اندازی کنند، نخواهیم داد

استاندار قزوین درسخنانی صریح و شدیداللحن گفت: اجازه ادامه فعالیت به مدیرانی که در امر سرمایه گذاری سنگ اندازی کنند،نخواهیم داد و این دسته از مدیران باید از سمت خود خداحافظی کنند.

به گزارش ایلنا و به نقل از  اداره کل روابط عمومی استانداری قزوین؛فریدون همتی شب گذشته در جلسه مشترک با سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری که در سالن باغستان جهاد کشاورزی برگزار شد افزود: این جلسه از بدترین جلسات بنده در طول چند ماه گذشته بود که به شدت  مرا تحت رنج و  زجر قرار داد وچنان احساس ناخوشایند  از روند انجام و پیگیری امور در حوزه گردشگری به من دست داد که قفل کامل فعالیت ها و اقدامات در این بخش را کاملا لمس و احساس کردم.

وی  با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)افزود: کارها در بخش صنعت و کشاورزی به صورت نیمه جان و کج‌دار و مریض در حال پیگیری و انجام است اما با گزارش هایی که از مجموع سرمایه‌گذاران بخش گردشگری شنیدم و دریافت کردم احساس می‌کنم  فعالیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های  این بخش در استان کاملا قفل شده است!

استاندار قزوین با بیان اینکه"به خاطر عملکرد غیرقابل دفاع مجموعه مدیران این بخش باید از مردم عذرخواهی کنم." اظهار کرد: بقیه مدیران هم باید توجه کنند که اگر خواسته باشیم اینگونه کار کنیم  قطعا" کارها پیش نخواهد رفت و مشکلات مردم حل نخواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه"در منطق مدیران چیزی به نام" نه" نباید وجود داشته باشد." تصریح کرد: هر مدیری که در حل مشکل سرمایه‌گذاران و کاهش موانع سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف به ویژه در حوزه گردشگری سنگ‌اندازی کند باید از سمت خود خداحافظی کرده و به کنار برود و اجازه ادامه فعالیت به مدیرانی که در امر سرمایه‌گذاری سنگ‌اندازی می کنند،نخواهیم داد.

همتی  بر مراقبت و نظارت مدیران دستگاه ها بر عملکرد زیر مجموعه و کارشناسان به منظور پیشبرد فعالیت ها تاکید کرد و ادامه داد: مسائل و مشکلات حوزه گردشگری باید به صورت هفتگی و با محوریت معاونت امور عمرانی استانداری،حضور مدیران دستگاه‌های ذی ربط و پیگیری میراث فرهنگی و گردشگری در دستور کار قرار بگیرد و حداقل  هفته‌ای یک جلسه در این زمینه با محوریت معاونت عمرانی استانداری برگزار شود.

استاندار قزوین با اشاره به برگزاری جلسه ماهیانه اتاق فکرسرمایه گذاری در حوزه گردشگری به ریاست استاندار عنوان کرد: در جلسات هفتگی که با موضوع گردشگری برگزار می‌شود باید تصمیمات نهایی اتخاذ شود و مصوبات نیز از سوی میراث فرهنگی و گردشگری تا آخرین مرحله پیگیری شود تا صورت عملی به خود بگیرد و گزارش نهایی تصمیمات و مصوبات در جلسه ماهیانه اتاق فکر گردشگری مطرح شود.

وی اظهار کرد: اهداف و سیاست های دولت تدبیر و امید باید باجدیت ،دقت و سرعت پیگیری و اجرایی شود و هر مدیری که در این مسیر تعلل کرده یا خلل وارد کند اجازه ادامه کار به او نخواهیم داد.

همتی عنوان کرد: برای حل مشکلات بخش گردشگری اگر قرار بر برگزاری جلسات شبانه باشد این کار را خواهیم کرد تا از وضع موجود خارج شده و تحرکی در حوزه گردشگری ایجاد کنیم.

استاندار با بیان اینکه" استفاده از تسهیلات ارزان قیمت صندوق توسعه ملی از جمله اقداماتی است که می‌تواند  در بخش گردشگری رونق اقتصادی فراهم کند." اظهارکرد: پس از یک دوره و کسب تجارب بهینه در بخش اقتصادی می توانیم زمینه تعطیلی  خوابگاه های دانشگاهی و بخش ادارات را برای  استفاده هرچه بهتر از فضاهای گردشگری  در استان فراهم کنیم.

وی با تاکید بر تجدید نظر جدی  مدیران در حوزه میراث فرهنگی و توسعه گردشگری تصریح کرد: باید شتابی در فرایند انجام امور صورت بگیرد تا حجم خسارات وارده به این  بخش جبران شود.

نماینده عالی دولت در استان از ضرورت ساماندهی و راه اندازی برنامه  دیدارهای عمومی مدیران با مردم اظهار داشت: در این زمینه دفتر استاندار ، روابط عمومی استانداری و فرمانداری ها باید برنامه ریزی و هماهنگی لازم برای دیدار و ملاقات عمومی اقشار مختلف مردم با مدیران به صورت هفتگی را فراهم کنند و اطلاع رسانی لازم در این خصوص انجام شود.

استاندار با انتقاد از طولانی شدن فرایند رسیدگی به درخواست ها و استعلام طرح‌های سرمایه‌گذاری در دستگاه های اجرایی  و شهرداری ها اظهار داشت: با محوریت معاونت عمرانی استانداری باید نظام نامه ای تنظیم و به همه دستگاه ها و شهرداری ها ارسال شود تا براساس آن هیچ  طرحی بیش از یک ماه در کارگروه معطل و منتظر پاسخ  و اخذ استعلام نباشد و اینکه  طرحی چندین ماه در کارگروه ها منتظر یک استعلام باشد اصلا" قابل قبول و قابل دفاع نیست.

محمدعلی حضرتی ها در این جلسه در سخنانی بیان کرد: گردشگری در استان باید هم وزن  بخش های صنعت و کشاورزی مورد توجه قرار بگیرد درحالی که درحال حاضر پشت این دو حوزه مخفی مانده است.

وی افزود: در سند آمایش استان گردشگری آنگونه که باید مورد توجه قرار نگرفته بنابراین این سند نیازمند اصلاح است.

مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی استان گفت: میراث فرهنگی براساس ضوابط قانونی حافظ آثار تاریخی و فرهنگی است و اجازه دست درازی و تجاوز به حریم این آثار را به هیچ سازمان و نهادی نخواهد داد و همین حساسیت ها باعث شده به سرمایه گذاران این بخش از سوی برخی ارگان ها فشار وارد شده و در کار آنها خلل ایجاد شود.

گفتنی است در ابتدای این نشست که با حضور بیش از 40 نفر از سرمایه گذاران بخش گردشگری برگزار شد، شرکت کنندگان به بیان دغدغه ها،مشکلات و موانع سرمایه گذاری در حوزه های مختلف گردشگری در استان پرداختند.

کد خبر : ۳۵۵۰۵۷