معاون هلاال احمر استان تاکید کرد؛
ضرورت همراهی مردم برای ارتقای بانک امانات تجهیزات پزشکی هلال احمر قزوین

معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان قزوین گفت: بانک امانات تجهیرات پزشکی هلال احمر به بیماران نیازمند خدمات رسانی میکند که برای توسعه این بخش به همکاری خیرین و هماستانیها نیاز داریم تا بیماری در صف دریافت تجهیزات قرار نگیرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، غلامرضا دوستی در نشست خبری که به مناسبت هفته هلال احمر برگزار شد، گفت: هلال احمر حلقه واسط بین توان توانمند و نیاز نیازمند است و بیشتر فعالیتهای داوطلبانه دو حوزههای بهداشتی، درمانی و معیشتی است.
وی ادامه داد: در طرح ۲۰۲۰، هلال احمر متولی ۹ محله کمبرخوردار در استان است و در این حوزه ۳ وظیفه محوری آموزش، توانمندی و آمادگی و تابآوری درخصوص مخاطرات موجود در محلهها را به عهده دارد.
وی عنوان کرد: در خانههای هلال هم حداقل نیازهایی که در صورت بروز مخاطرات ضرورت دارد، موجود است و افراد داوطلب در محلهها در این مکانها ساماندهی میشوند.
این مسئول ادامه داد: در حوزه دارو و درمان برای بیماران صعبالعلاج ۶ میلیارد تومان جذب شده و به صورت کمک هزینه به مددجویان پرداخت میشود، همچنین کاروانهای سلامت هم به نقاط مختلف اعزام میشوند.
وی درباره بانک امانات تجهیرات پزشکی هلال احمر گفت: ۱۲ قلم تجهیزات ازجمله اکسیژنساز، تخت، ویلچر، واکر، تشک مواج و عصا در این بانک موجود است که به صورت رایگان و امانت در اختیار افراد قرار میگیرد، البته همیشه بویژه در حوزه دستگاه اکسیژن ساز چند بیمار در صف انتظار داریم.
این مسئول ادامه داد: تمام مردم استان و خیرینی که تمایل به همکاری در این حوزه هستند، در صورتی که اقلام اهدایی داشته باشند میتوانند به نزدیکترین مرکز هلال احمر تحویل دهند، درصورتی هم که تجهیزات قابل حمل نبود میتوانند با ۱۱۲ تماس بگیرند تا نیروهای هلال احمر در محل حاضر شوند.
دوستی با اشاره به فعالیتهای داوطلبانه در خارج از استان اظهار کرد: در پیاده روی اربعین، میلاد امام زمان در قم و در طرح قیم قدم تا بهشت در مشهد حضور داریم.
وی ادامه داد: ۲۴ هزار و ۵۱۲ داوطلب اسمی داریم که در حوادت مختلف فراخوان شده و به صورت تخصصی سازماندهی میشوند، در حوزه فرهنگی و ورزشی هم سالانه مسابقات مختلفی در محلههای کمبرخوردار تحت پوشش برگزار میشود.
افزایش خدماترسانی هلال احمر قزوین در سال گذشته
دوستی درباره حوزه امداد و نجات گفت: در سال گذشته با افزایش ۱۷ درصدی تجهیزات ترابری با ۷۶ خودرو درحال فعالیت هستیم و خدمات رسانی در حوادث هم ۹ درصد افزایش داشته است.
معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان قزوین عنوان کرد: در سال گذشته ۶۹ هزار و ۵۷۴ تماس داشتیم که یکهزار و ۳۶۵ تماس به عملیات منجر شد، تعداد زیادی هم تماس مزاحمتی و یا متفرقه داشتیم.
حمایتهای روانشناختی از آسیب دیدگان در سوانح توسط تیمهای سحر
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان هم گفت: این بخش گروه سنی ۴ تا ۳۵ سال را دربرمیگیرد که در ۶ بخش در سوانح حضور پیدا میکنند.
علیرضا جاهد ادامه داد: ۶ هزار و ۵۰۰ عضو داریم که با کمک آنها برنامههای مختلف در محلههای کمبرخوردار فعالیت دارند ، ۱۰۱ نشست کتابخوانی هم برگزار شده و محوریت اصلی ما کاهش آسیبهای اجتماعی است.
وی عنوان کرد: هلال در محله، برنامه ویژه استان قزوین است که برنامههای مختلف در راستای ارتقای نشاط برگزار میشود، دبیرخانه جشنواره آهنگ صلح هم در قزوین دایر بود و در آن هم رتبه دوم را کسب کردیم.
این مسئول ادامه داد: مرحله استانی طرح دادرس در ۲۱ و ۲۲ اردیبهشت برگزار و برگزیدگان به مرحله کشوری معرفی میشوند.
وی اظهار کرد: ۱۴ نفر در تیم سحر هلال احمر استان عضو هستند که حمایتهای روانی پس از وقوع حوادث و همچنین اجرای برنامههای مختلف در محلههای هدف را به عهده دارند.