خبرگزاری کار ایران

بخش بین‌الملل نمایشگاه قرآن رسماً گشایش یافت

asdasd
کد خبر : ۶۲۷۵۳۱

آیین افتتاح بخش بین‌الملل نمایشگاه قرآن کریم؛ شب گذشته؛ با حضور مسولان، سفیران و جامعه قرآنی کشور در شبستان اصلی امام خمینی (ره) برگزار شد.

به گزارش ایلنا، بخش بین‌الملل نمایشگاه قرآن عصر روز گذشته (6 خرداد ماه) با تلاوت آیاتی از کلام‌الله توسط سعید پرویزی قاری ممتاز و بین‌المللی قرآن آغاز شد.

ظرفیت‌های قرآنی ایران در جهان زبان زد است

محمود واعظی (معاون بخش بین الملل نمایشگاه قرآن) ارائه مجموعه ظرفیت‌های قرآنی جمهوری اسلامی ایران را از اهداف راه‌اندازی این بخش برشمرد و گفت: نهادها و موسسات زیادی در کشور با عنوان بین‌المللی فعالیت می‌کنند اما فعالیت‌های آنها در جشنواره‌ها و نمایشگاه‌ها مغفول مانده است.

وی بابیان اینک نگاه جدید آیینه‌ای برای بیرون خواهد بود، افزود: چهار ویژه نامه به منظور ارائه ظرفیت قرآنی ایران در خارج از کشور رونمایی خواهد شد و به ۴ زبان انگلیسی، اردو، ترکی و عربی چاپ و عرضه می‌شود.

واعظی افزود: ایران در عرصه قرآن بی‌نظیر است و در جهان حرف اول را می‌زند. در همه کرسی‌های علمی و در زمینه‌های نیروی انسانی و اساتید زبان زد است.

معاون بخش بین‌الملل نمایشگاه قرآن خاطرنشان کرد: کشورهای دیگر نیازمنده بهره مندی ظرفیت‌های قرآنی کشورمان هستند که با همت همه نهادها و مسولان این مهم به ارمغان درخواهد آمد.

قرآن کریم راه‌حل برون رفت از مشکلات

آیت الله تسخیری (دبیر مجمع تقریب مذاهب) نیز قرآن کریم را بهترین راه‌حل مشکلات و معضلات برشمرد و گفت: شما باید قرآنی باشید، دیدتان و زبانتان قرآنی باشد. اگر بخواهید با قرآن عجین شوید باید چشم‌هایمان، نطق و سمع ما قرآنی باشد.

وی به فرمایشات حضرت امیر المومنین(ع) اشاره کرد و افزود: قرآن را به نطق دربیاورید چراکه قرآن به این آسانی سخن نمی‌گوید بلکه با آنهایی که با دل و جان با این کتاب آسمانی مانوس باشند به سخن می‌پردازد.

وی با بیان اینکه همه نظامات باید با قرآن آمیخته شود، افزود: مردم باید به پای قرآن بنشینند و مشکلاتشان را با قرآن حل کنند. ما باید بتوانیم در ماه رمضان بینات قرآن را بدست آوریم.

آیت‌الله تسخیری برپایی بخش بین‌الملل نمایشگاه قرآن را حرکت مثبتی برشمرد و گفت: امیدوارم اینگونه حرکت‌های قرآنی در کشور بیش از پیش ادامه داشته باشد.

آمریکا می خواهد بین امت اسلامی تفرقه اندازد

صلاح زواوی (سفیر کشور فلسطین در ایران) به اهداف شوم رژیم صهیونیستی و آمریکا اشاره کرد و گفت: آمریکا و دست اندرکارانشان می‌خواهند جای دشمن را در منطقه عوض کنند و درصدد هستند، ایران را به عنوان دشمن در میان امت اسلامی معرفی کنند.

وی با بیان اینکه ما یک دشمن داریم و آن هم اسراییل است، گفت: وقتی که امام خمینی ( ره) آمد و انقلاب اسلامی ایران پیروز شد، موضوع قدس مورد توجه منطقه قرار گرفت و آخرین جمعه ماه رمضان به این روز اختصاص یافت که البته با واکنش کشورهای دیگر نیز مواجه بود.

زواوی با بیان اینکه پشتوانه ما قرآن و پیامبر اکرم(ص) است، عنوان کرد: ما در فلسطین با جهاد و وحدت امت اسلامی موافق هستیم. اگر علمای اسلام و دانشمندان دست به دست هم دهند و وحدت رویه داشته باشند، ما به پیروزی دست خواهیم یافت.

سفیر الجزایر نیز طی سخنانی ایجاد جشنواره‌های قرآنی را زمینه وحدت بین امت اسلامی دانست و گفت: مردم الجزایر ماه مبارک رمضان را نیک می دارند و در روزها و شبهای بندگی به ضیافت الهی می‌نشینند.

وی ادامه داد: رسالت ماه رمضان رسالت جهانی و چه بسا راهی برای درک دیگران است.

سفیر الجزایر در ایران با اشاره به خباثت‌های رژیم صهیونستی در سرزمین اشغالی فلسطین گفت: انتقال پایتخت رژیم صیهونیستی به قدس شریف و کشتار مردم مظلوم فلسطین از خباثت‌های رژیم صهیونستی است که هیچگاه الجزایر نسبت به آن بی‌تفاوت نبوده است.

عبدالمنعم الاحریز، زندگی در سایه صلح را از آرمان‌های این کشور دانست و گفت: جامعه بین‌المللی باید این فرهنگ را اتخاذ کند و از همین جا می‌توانم بگویم برگزاری این نمایشگاه‌ها در ایجاد وحدت در بین امت‌های اسلامی کمک قابل توجهی خواهد داشت.

نمایشگاه قرآن در مجامع بین المللی همتا ندارد

عبدالهادی فقهی زاده (معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) نیز به عنوان آخرین سخنران این مراسم طی سخنانی به اهداف برگزاری نمایشگاه قرآن اشاره کرد و گفت: این کتاب آسمانی، میراث گرانبهای ملل اسلامی است و به جهت نگاه دیپلماسی که این کتاب آسمانی در مجامع بین‌المللی ایفا می‌کند، مورد توجه است و اقتضا می‌کند در همایش‌ها به این موضوع اهمیت داده شود.

فقهی زاده، جریان‌سازی علمی فکری و هنری در نمایشگاه قرآن را از اهداف دیگر این جشنواره بی‌بدیل قرآنی دانست و گفت: نمایشگاه قرآن توانسته انگیزه‌هایی را در عرصه‌های فرهنگی و هنری رقم زند و حادثه‌ای باشکوه که در مجامع بین‌المللی همتا ندارد را به ارمغان بیاورد.

در پایان نیز از مجلات تخصصی بخش بین‌الملل با حضور آیت‌الله تسخیری و سفیران فلسطین و الجزایر رونمایی شد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز