علیرضا رمضانی                    
                                
                
                کارگاه پخت زولبیا و بامیه
هر ساله با فرارسیدن ماه مبارک رمضان تولید و فروش زولبیا و بامیه برای سفره های افطار رونق می گیرد.گزارش پیش رو،کارگاه پخت زولبیا و بامیه در قنادی بهار،واقع در چهارراه سرچشمه تهران است.قنادی و شیرینی بهار با شعار "صداقت رمز موفقیت است"و بامدیریت حاج مهرداد بهار بیش از ٨٠ سال قدمت دارد.
عکاس:علیرضا رمضانی
                    
                    
                    
                    
                    
                                                    کد خبر :
                                                ۱۰۶۶۸۳۵
                    
                    
                
                
             
							 
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
      