خبرگزاری کار ایران

مقاومت مدیران سنتی در برابر فناوری‌های نوین؛ مانعی برای مدیریت داده‌محور در کلان‌شهرها و کشور

مقاومت مدیران سنتی در برابر فناوری‌های نوین؛ مانعی برای مدیریت داده‌محور در کلان‌شهرها و کشور

به گزارش ایلنا سید محمد فتاح جهرمی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان زیما فناوری فردا و بنیان‌گذار سامانه‌های «سیوان‌لند» و «مازیس»، می‌گوید که یکی از مهم‌ترین مشکلات مدیریت کلان کشور، مقاومت مدیران سنتی است.

به گزارش ایلنا سید محمد فتاح جهرمی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان زیما فناوری فردا و بنیان‌گذار سامانه‌های «سیوان‌لند» و «مازیس»، می‌گوید که یکی از مهم‌ترین مشکلات مدیریت کلان کشور، مقاومت مدیران سنتی است که به دلیل ناآشنایی با فناوری‌های نوین و پیشرفت‌های روز، از استفاده داده‌محور و تکنولوژی‌های جدید خودداری می‌کنند.

مدیران سنتی و فاصله از فناوری‌های نوین؛ علت مقاومت در برابر تغییر

در دنیای امروز، پیچیدگی‌های مدیریت شهری و کشوری به حدی است که دیگر تکیه صرف بر تجربه گذشته کافی نیست. مقاومت مدیران سنتی ناشی از کمبود آگاهی و تسلط ناکافی بر فناوری‌های نوین باعث شده تا بسیاری از ظرفیت‌های داده‌محور برای بهبود تصمیم‌گیری‌ها نادیده گرفته شود. این روند موجب می‌شود که تصمیمات کلان مبتنی بر حدس و تجربه شخصی باشد و خطاهای پرهزینه و اتلاف منابع افزایش یابد.

فتاح بیان می‌کند: «بسیاری از مدیران به دلیل عدم آشنایی با تکنولوژی‌های پیشرفته، تمایل چندانی به تغییر روش‌های قدیمی ندارند و همین باعث عقب‌ماندگی مدیریت در سطوح کلان شده است.»

ضرورت آشنایی و آموزش مدیران با فناوری‌های نوین

او معتقد است که تغییر نگرش و افزایش دانش فناوری مدیران، اولین قدم برای برون‌رفت از این وضعیت است. آموزش و تجهیز مدیران به مهارت‌های لازم در استفاده از داده‌های واقعی و تحلیل‌های علمی، می‌تواند موجب تصمیم‌گیری‌های دقیق‌تر، سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر شود و در نهایت کیفیت مدیریت در کشور را ارتقا بخشد.

کلام آخر

برای رسیدن به مدیریت علمی و به‌روز در کلان‌شهرها و کشور، لازم است فاصله میان مدیران و فناوری‌های نوین کم شده و مقاومت ناشی از ناآشنایی با تکنولوژی‌های روز برطرف گردد. تنها با این رویکرد است که می‌توان از اتلاف منابع جلوگیری کرد و مسیر توسعه پایدار و مدیریت هوشمند را هموار ساخت.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز