خبرگزاری کار ایران

علی جنتی اعلام کرد:

بیش از ۱۴ میلیون ایرانی عضو وایبر، فیس بوک وتویتر هستند

asdasd
کد خبر : ۲۴۹۵۳۵

تنها از شبکه ˈوایبرˈ ۹،۵ میلیون ایرانی و از فیسبوک و توییتر نیز بین چهار تا ۴،۵ نفر استفاده می کنند.

علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پنجشنبه۱۶ بهمن در نشست صمیمی با اصحاب فرهنگ و هنر استان اصفهان احداثسینما در مجتمع‌های تجاری و فرهنگی را از گامهای وزارت ارشاد برای توسعه سینما در همه مناطق عنوان کرد.

به گزارش ایلنا، جنتی فرسودگی سینما‌ها و کاهش جمعیت سینما رو‌ها را از مشکلات این حوزه برشمرد و گفت: ۳۲۰ سالن سینما در کشور است که اکثر آن‌ها به سیستم جدید مجهز شده و می‌توانند بصورت دیجیتال نمایش دهند.

وی ساخت فیلم پیامبر(ص) با سیستم‌های مدرن دنیا را از جمله تولیدات فاخر سینمای ایران عنوان کرد و گفت: برای نمایش این اثر حداقل ۵۰ سینما در کشور مجهز می‌شود.

جنتی از تجهیز حدود ۱۵۰ مجتمع فرهنگی و هنری در کشور برای نمایش فیلم خبر داد و گفت: حدود ۱۲۰ سالن فرسوده در کشور است که نیازمند تامین اعتبارمی باشد.

وی «می‌ز اصفهان‌شناسی» را فعالیت مثبتی توصیف کرد و افزود: باید پیگیر تأسیس بنیاد اصفهان‌شناسی در استان اصفهان بود و می‌توان از بنیاد فارس‌شناسی در استان فارس الگو گرفت.

وزیر ارشاد افزود: شخصیتهایی همچون استاد فرشچیان، کسایی و دیگر بزرگان عرصه فرهنگ و هنر سرمایه‌های عظیم اجتماعی این استان هستند.

وی اظهار کرد: عرصه فرهنگ و هنر در معرض آسیبهای فرهنگی فراوان قرار دارد و یکی از جاهایی است که دشمنان این آب و خاک بر روی آن سرمایه گذاری کرده‌اند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دشمنان درصددند تا هویت فرهنگی مردم کشور را مسخ کنند و دراین مسیر از همه ابزارهای نوین در اختیار استفاده می‌کنند.

وی افزود: شرایط حاضر با گذشته بسیار متفاوت است زیرا در گذشته مرز‌ها بسته بود و افراد اندکی به خارج از کشور می‌رفتند، وسایل ارتباط جمعی بسیار محدود بود و مردم در یک چارچوب حفاظت شده زندگی می‌کردند.

جنتی یادآور شد: امروز با رشد وسایل ارتباط جمعی و وجود هزاران شبکه ماهواره‌ای و ده‌ها شبکه فارسی زبان، دشمنان در ذائقه مردم حتی غذا خوردن و لباس پوشیدن آن‌ها نیز با ارائه الگوهای جدید تغییر ایجاد کرده‌اند.

وی با اشاره به استقبال بسیار زیاد از فضاهای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، آسیبهایی این فضا‌ها را بسیار برشمرد و گفت: تنها از شبکه ˈوایبرˈ ۹،۵ میلیون ایرانی و از فیسبوک و تویی‌تر نیز بین چهار تا ۴،۵ نفر استفاده می‌کنند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: استفاده از این ابزار‌ها اجتناب ناپذیر است و کسی نمی‌تواند در برابر آن بایستد زیرا با وجود فیل‌تر شدن برخی از سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی بازهم با فیل‌تر شکن از این فضا‌ها استفاده می‌شود.

وی این فضاهای مجازی را پدیده‌های نو و علمی برشمرد و گفت: مهم آن است که شیوه استفاده از این فضا‌ها را بطوریکه افراد کمتر دچار آسیب شوند و به نفع خود بهره ببرند آموزش دهیم.

جنتی خاطر نشان کرد: در شرایط حاضر نویسندگان خوبی داریم و در ۱۰ ماه امسال ۵۵ هزار عنوان کتاب چاپ شده است که عمده آن‌ها چاپ اول می‌باشد.

وی اختصاص یارانه مطبوعات برای زیرساخت‌ها را از جمله برنامه‌های این وزارتخانه برشمرد و گفت: هم اکنون شش هزار و ۷۰۰ نشریه دارای مجوز در کشور وجود دارد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ظرفیت و توان حوزه موسیقی و تئا‌تر کشور را نیز بسیار بالا ارزیابی کرد و گفت: باید از ابزارهای فرهنگی و هنری ابتدا در مسیر ارتقای فرهنگ و هنر جامعه و سپس انتقال این ظرفیت به دیگران استفاده کنیم.

وی بحثارتقا و انتقال فرهنگ ملی و تقویت این حوزه به لحاظ معیارهای ارزشی را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: باید در اقتصاد فرهنگ و هنر سرمایه گذاری جدی صورت گیرد.

وی تصریح کرد: در این راستا با صاحبان سرمایه و بانک‌های خصوصی برای ورود به امر سرماه گذاری در بخش فرهنگ و هنر صحبت شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مبحثاقتصاد خلاق را از موضوعات جدید در سطح دنیا عنوان کرد و گفت: اقتصاد خلاق به مجموعه آنچه که محصول تراوش ذهنی افراد و شامل تمام حوزه‌های فرهنگی، ادبی و هنری می‌شود می‌گویند و می‌تواند سهم ویژه‌ای در تولید ناخالص ملی کشور داشته باشد.

جنتی افزود: حجم ارزش محصولات فرهنگی وهنری که با عنوان اقتصاد خلاق در دنیا مطرح است سالانه هشت هزار میلیارد دلار می‌باشد.

وی انعقاد تفاهمنامه‌ای با عنوان صنایع فرهنگی در وزارت صنعت، معدن و تجارت را از جمله گامهای وزارت فرهنگ و ارشاد برای تقویت عرصه فرهنگ و هنر کشور عنوان کرد.

وی همچنین اختصاص یک درصد اعتبار پروژه‌های عمرانی برای خرید آثار هنری را از دیگر اقدامات این وزارتخانه برشمرد که متاسفانه در مجلس رد شد.

جنتی یادآور شد: در حوزه موسیقی بحثهای بسیاری شده است ولی اصلی که در این وزارتخانه دنبال می‌شود برمبنای نظر رهبر معظم انقلاب است که هم به عنوان یک مرجع تقلید و هم رهبر جامعه و هم شخصیتی هنری در جامعه مطرح هستند و هیچ کس دیگری این ویژگی‌ها را ندارد.

وی همچنین از احیای ارکس‌تر سمفونیک ملی تهران خبر داد و گفت: این ارکس‌تر که حدود سه سال تعطیل شده بود با حمایت رییس جمهوری احیا شد.

وی طرح موضوع تفویض اختیار به استان‌ها را در شورای تحول اداری وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی از دیگر اقدامات برای تمرکز زدایی در مرکز عنوان کرد.

وی افزود: شرایط مالی کشور درپی کاهش قیمت نفت موجب آن شده که در سال آینده انتظار جهشی در این وزارتخانه نباشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد همچنین با اشاره به لایحه قانون تبلیغات گفت: اگر این لایحه تصویب شود تبلیغات در کشور سر و سامان می‌یابد.

وی با انتقاد از شیوه تبلیغات صدا و سیما در مورد «پدیده شاندیز» در گذشته گفت: همین امر موجب شده که هم اکنون ۱۲۰ هزار نفر سهامدار در کشور با مشکل مواجه شوند.

جنتی همچنین از به راه افتادن جریاناتی در کشور برای تخریب وزارت ارشاد خبر داد و گفت: این افراد با انتشار اخبار دروغ و جعلی مبنی بر دادن مجوز موسیقی به بانوان تک خوان و یا دادن مجوز به انتشار کتاب ˈکلنلˈ دولت آبادی سعی در تخریب این وزارتخانه دارند.

وی تصریح کرد: دولت یازدهم دولت مدارا و تحمل است و سینه خود را برای تحمل حرف‌های متعارف باز گذاشته است.

در ابتدای این مراسم که در سالن اجتماعات اداره کل راه وشهرسازی اصفهان برگزار شد، نمایندگان فرهنگ و هنر اصفهان به ارائه مشکلات خود پرداختند.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز