حقیقتپور در گفتوگو با ایلنا:
حاکمیت باید قدر وفاق سیاسی ایجاد شده را بداند/ باید رویکردمان را در مسائل اجتماعی و مدنی تغییر دهیم/ رسانه ملی نداریم

یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: ما الان به یک وفاق سیاسی رسیدهایم که حاکمیت باید قدر این وفاق سیاسی را بداند و اجازه به چالش کشیدن و لطمه خوردن این وفاق را به هیچ وجه ندهد. گروهی باید این را به عنوان خط قرمز خود رعایت کنند و امروز خداوند نعمت بزرگی را در سفره جمهوری اسلامی گذاشته است و آن وحدت بین حاکمیت و مردم است. تمام گروهها باید این را قدر بدانند و حافظ این باشند.
منصور حقیقتپور فعال سیاسی اصولگرا در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، درباره درسهایی که میتوان از جنگ ۱۲ روزه و نقاط ضعف و قوت در این جنگ گفت: در ابتدا باید گفت که در این جنگ غافلگیری در سطح تاکتیک و تکنیک رخ داد، نه در سطح راهبرد. در سطح راهبرد غافلگیر نشدیم. ضربه اولیه به مرکز ثقل ما وارد شد که به هر ارتشی در دنیا وارد میشد شاید دو تا سه هفته طول کشید تا به تعادل برسد. فکر میکنم که ما در پنج الی شش ساعت به تعادل رسیدیم. این موضوع را باید توسط ارتشهای جهانی و دانشگاههای نظامی بررسی و تحلیل کنند و از آن درسهای بگیرند.
ضربه اولیهای که به مرکز ثقل فرماندهان ما وارد شد به هر ارتشی در دنیا وارد میشد دو تا سه هفته طول کشید تا به تعادل برسند
وی ادامه داد: اینکه ضربه به مرکز ثقل یک ارتش وارد شود و تمام فرماندهان اصلی نظامی آن را بزنند و ظرف ۵ الی ۶ ساعت خود را پیدا کند و ظرف ۱۰ الی ۱۲ ساعت عملیات هم انجام دهد و در واقع کمر دشمن را بشکند، خیلی کم سابقه است. اینجا خیلی از آیین نامهها و دکترینهای نظامی باید تغییر کند و بر پایه یافتههای عملیاتی موجود اصلاح شود.
این فعال سیاسی اصولگرا گفت: ما نقاط قوت و ضعف فراوانی در اینجا داشتیم، وضعیت بررسی نبرد نشان میدهد که اسرائیل از یک قوه برتر خود یعنی نیروی هوایی در این عملیات استفاده کرده است. ما توانستیم دو هفتم ظرفیت نظامی خودمان را بکارگیری کنیم و ۵ هفتم ظرفیت نظامی ما دست نخورده باقی ماند. اگر جنگ یک جنگ تمام عیار زمینی، هوایی و دریایی بود ما میتوانستیم از تمام ظرفیت و صددرصد تمام توان دفاعی خودمان استفاده کنیم اما در اینجا نیروی زمینی، نیروی دریایی، نیروی مقاومت ما بیکار ماندند درست است که در توسعه پدافند داخلی و مقاومت آمدند و با دایر کردن گشتهای خیابانی به تامین امنیت کمک کردند اما اینکه بتوانند به یکباره ۱۰۰ هزار تا ۲۰۰ هزار نفر نیرو بریزند و صفحه جنگ را تغییر دهند این میدان برایشان فراهم نشد.
باید تعریفمان را از مردم ایران اصلاح کنیم
باید رویکرد خودمان را در مسائل اجتماعی و مدنی تغییر دهیم
حقیقتپور گفت: با این حال با نقاط ضعف فراوانی داشتیم که من فکر میکنم ما نباید نقاط ضعف خودمان را به دشمن ارائه دهیم. صحبت کاملا محرمانه است و باید آنها را اصلاح کنیم. در ۵ الی ۶ حوزه هم باید راهبردمان را تغییر دهیم. ما باید تعریفمان را از مردم ایران اصلاح کنیم اگر تعریفمان از مردم ایران این است که اینها با حاکمیت قهر کردهاند و الان به این نتیجه رسیدهایم که اینها با حاکمیت آشتی کردهاند و خیلی هم خوشگل آشتی کردهاند باید این را پرسید که کدام ملت ناراضی و منتقدی اینطور از حاکمیتش دفاع میکند؟ سابقه نداشته است.
وی ادامه داد: بنابراین ما باید رویکرد خودمان را در مسائل اجتماعی و مدنی تغییر دهیم. باید راهبرد خودمان را در مسائل امنیتی، حفاظتی و نظامی، هستهای، اقتصادی و در حوزه سیاست داخلی و خارجی و در میدان تغییر دهیم.
حاکمیت باید قدر وفاق سیاسی ایجاد شده را بداند
این فعال سیاسی اصولگرا درباره اینکه برخی منتقدان از اینکه رسانه ملی برای تحلیل سیاسی در دوره جنگ و پساجنگ دائما از یکسری چهرههای تکراری استفاده میکنند که بعضا هم نظرشان نظر اکثریت جامعه نیست گلایه دارند، نظر شما در این باره چیست، گفت: بله، آنها نظر گروه و حلقه خودشان را میگویند. ما الان به یک وفاق سیاسی رسیدهایم که حاکمیت باید قدر این وفاق سیاسی را بداند و اجازه به چالش کشیدن و لطمه خوردن این وفاق را به هیچ وجه ندهد. گروهی باید این را به عنوان خط قرمز خود رعایت کنند و امروز خداوند نعمت بزرگی را در سفره جمهوری اسلامی گذاشته است و آن وحدت بین حاکمیت و مردم است. تمام گروهها باید این را قدر بدانند و حافظ این باشند.
رسانه ملی نداریم/ رسانه ما در اختیار یک گروه سیاسی خاص است
وی با انتقاد از عملکرد رسانه ملی گفت: ما رسانه ملی نداریم بلکه رسانه ما در اختیار یک گروه سیاسی خاص است که انحصارطلبی کرده و به هیچ کسی میدان درست و حسابی نمیدهد.