بخشایش اردستانی در صحن مجلس مطرح کرد؛
درخواست رسیدگی فوری به قطعیهای مکرر برق در مناطق کشاورزی

نماینده اردستان با قرائت نامهای از یکی از کشاورزان منطقه اردستان، از وزیر نیرو درخواست رسیدگی فوری به قطعیهای مکرر برق در مناطق کشاورزی را مطرح کرد.
به گزارش ایلنا، احمد بخشایش اردستانی، نماینده مردم اردستان نشست امروز (یکشنبه ۲۸ اردیبهشتماه) در مجلس شورای اسلامی، در تذکری در صحن علنی مجلس نسبت به وضعیت صندوق پسانداز آتیه بانک صادرات و همچنین قطع برق در مناطق کشاورزی حوزه انتخابیه خود هشدار داد.
وی با اشاره به مشکلات صندوق آتیه، یکی از زیرمجموعههای بانک صادرات، خطاب به مدیرعامل این بانک، گفت: صندوق آتیه منبعی برای تأمین آینده مالی کارکنان بانک صادرات اعم از شاغلان و بازنشستگان است، اما در سالهای اخیر با چالشهایی چون عدم شفافیت در عملکرد مالی، نبود نظارت مؤثر بر سرمایهگذاریها، و عدم ارائه گزارشهای منظم به اعضا مواجه شده است. این مسائل باعث نارضایتی شدید و از بین رفتن اعتماد کارکنان نسبت به این صندوق شده است.
نماینده اردستان ناکارآمدی مدیریت فعلی صندوق را دلیل اصلی این وضعیت دانست و خواستار تغییر مدیریت برای افزایش کارآمدی و بازگرداندن اعتماد کارکنان شد.
وی همچنین افزود: این صندوق ۲۰ شرکت بزرگ را تمشیت میکند که از جمله آنها میتوان به پروژههای بزرگی چون مستغلات ایزدشهر، ساختمان ۶۴ طبقه در شهر اندیشه تهران، معدن طلای کردستان، بیمه سرمد، ۴۰ درصد از نیشکر هفتتپه و خود بانک صادرات اشاره کرد. با این حجم از سرمایه، صندوق فربه شده اما ثروت آن به جای بازگشت به ذینفعان، در انحصار باقی مانده است. جناب آقای مدیرعامل، برای واگذاری به مالکان اصلی آن فکری بکنید.
بخشایش اردستانی در بخش دوم تذکر خود با قرائت نامهای از یکی از کشاورزان منطقه اردستان، از وزیر نیرو درخواست رسیدگی فوری به قطعیهای مکرر برق در مناطق کشاورزی را مطرح کرد.
وی گفت: کشاورزی به نام حسین نادری از روستای حسنآباد بخش مهاباد در نامهای نوشته است که در تابستان گذشته به دلیل قطع ۷ ساعته برق روزانه، خسارات سنگینی به ما وارد شد و مجبور شدیم ۹۰ درصد از باغهای انار و ۳۰ درصد از باغهای پسته ۱۷ ساله را از ریشه درآوریم. حالا در فصل زمستان نیز برق موتورهای چاه آب را روزی پنج ساعت قطع میکنند.
وی خطاب به وزیر نیرو هشدار داد: کشاورزان ما در حال نابودیاند. لطفاً اقدام فوری برای جلوگیری از تکرار این خسارات انجام شود. کشاورزی در این منطقه نفسهای آخر را میکشد.