معاون رئیسجمهور:
زنان ایران امروز به دنبال عدالت استحقاقی هستند

معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در سومین روز از سفر استانی هیات دولت به استان کرمانشاه، در نشستی با زنان فعال و شاخص این استان حضور یافت.
به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، زهرا بهروزآذر در سومین روز از سفر استانی هیات دولت به استان کرمانشاه، در نشستی با زنان فعال و شاخص این استان، با اشاره به حضور چهار بانو در هیات وزیران در مقام وزیر، سخنگو و معاونین رئیسجمهور، بر عزم دولت چهاردهم بر استفاده از توانمندیهای زنان در همه عرصهها تاکید کرد.
توسعه فقط از مسیر دولت نمیگذرد
وی با بیان اینکه زنان ایران امروز به دنبال عدالت استحقاقی هستند، به نقش دولت، بخش خصوصی و جامعه مدنی اشاره کرد و گفت: توسعه فقط از مسیر دولت نمیگذرد.
سازمانهای مردمنهاد، گروههای مردمی و جهادی هم باید فعال باشند و زنان در این حوزهها نقشآفرینی کنند
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به سهم پائین بانوان در فعالیتهای اقتصادی اظهار داشت: ۴۸ درصد کارکنان در دولت، زنان هستند، اما در عرصه اقتصاد، این عدد زیر ۱۷ درصد است. یکی از دلایل آن، نبود اعتماد به نفس و ندانستن مسیر تبدیل علاقه به کسبوکار است.
بهروزآذر با اشاره به ظرفیت بومگردی و گردشگری استان کرمانشاه تصریح کرد: زنان میتوانند در این حوزه نقشآفرینی کنند و دولت در حال توسعه این ظرفیتهاست. باید خانوادهها را تقویت و زنان فعال را شناسایی کرد.
اصل دهم قانون اساسی خانواده را بنیادیترین نهاد جامعه میداند
وی با بیان اینکه در سفر به سه شهرستان هرسین، گیلانغرب و اسلامآباد غرب، محصولات بینظیری دیدم اما فروش آنها با مشکل مواجه است، خاطرنشان کرد: باید تیمهای متخصص دیجیتال مارکتینگ به استان بیایند و به زنان آموزش دهند که چگونه بستهبندی و بازاریابی انجام دهند.
به گفته معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، با همکاری وزارت کار و گمرک، سازوکارهایی در حال اصلاح است تا زنان بتوانند حتی به صورت انفرادی محصولات خود را صادر کرده و به عنوان صادرکننده به رسمیت شناخته شوند.
بهروزآذر با تبریک روز جهانی خانواده ابراز داشت: اصل دهم قانون اساسی خانواده را بنیادیترین نهاد جامعه میداند و ما خود را مکلف میدانیم که برای تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده تلاش کنیم.
در ابتدای این نشست، معاون رئیسجمهور نظرات، مطالبات، پیشنهادات و انتقادات زنان فعال و شاخص استان کرمانشاه را در فضایی صمیمانه شنید.
در این جلسه موضوعاتی از قبیل اختصاص اعتبارات بیشتر اشتغال به زنان، تجهیز و توسعه بیمارستان تخصصی زنان برای برخورداری از خدمات استاندارد بهداشتی و درمانی، تشکیل انجمن خانواده پایدار، انجمن آموزشهای اجتماعی، نهاد امید اجتماعی، انجمن اقتصاد و معیشت خانوار با تاسی از الگوی مشاغل خانگی و... از حاضرین در این نشست مطرح شد.
شایستهسالاری در انتصابات و اهمیت به زنان مطالبهگر و اثرگذار در استان، پرهیز از انتصابات با ملاحظات قومی، گسترش آموزش مهارتهای فنی و حرفهای، کارآفرینی و برخورداری از تسهیلات کمبهره و آموزش مباحث بازاریابی و فروش به بانوان از دیگر مطالبات و پیشنهادات بانوان فعال و اثرگذار استان کرمانشاه بود.
در این نشست، مشاوران امور بانوان در سطح استان کرمانشاه، نمایندگان دستگاههای اجرایی، دانشگاهیان، جهاد دانشگاهی و بسیج بانوان، امور روستایی و شوراها، نماینده زنان تحت پوشش نهادهای حمایتی، کارآفرینان و تولیدکنندگان برتر، فعالان سیاسی، اجتماعی و رسانهای و نمایندگانی از سمنها حضور داشتند.