رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه:
تلاش دستگاه قضایی احیا و توسعه موقوفات است/ ایجاد کمیته مشترک حوزههای علمیه و سازمان اوقاف

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه گفت: در راستای تدابیر مقام معظم رهبری، کمیته مشترک حوزههای علمیه و سازمان اوقاف ایجاد شد، تلاش دستگاه قضایی هم این است تا مطالبات رهبر معظم انقلاب اسلامی در جهت احیا و توسعه موقوفات با سرعت اجرایی و محقق شود.
به گزارش ایلنا، حجتالاسلام عبداللهی صبح امروز در جریان سفر رئیس قوه قضاییه به استان مازندران، در جمع علما، روحانیون و طلاب این استان گفت: برای سالم سازی محیط فرهنگی جامعه، تعامل و تفاهم فی مابین حوزه و سایر نهادهای فرهنگی لازم است.
وی در این دیدار ضمن گرامیداشت اولین سالگرد شهدای خدمت گفت: شهید جمهور آیت الله رئیسی، از جمله کسانی بود که رسالت طلبگی خود را در خدمت به مردم دیده بود لذا در تمام عمر خود بویژه در دوران ریاست جمهوری همواره بزای رفع نیازها و مشکلات مردم بدون وقفه تلاش میکرد و آثار و برکات اقدمات ایشان در جامعه کاملا مشهود است
وی با تاکید بر ضرورت حضور نخبگان حوزه در دستگاه قضایی، اظهار کرد: حضور روحانیون و طلاب بویژه علاقمندان به قضاوت بسیار موثر است، لذا در جهت جذب نخبگان تاکنون تعداد قابل توجهی در دستگاه قضایی مشغول خدمت شدند.
حجتالاسلام والمسلمین عبداللهی با اشاره به دغدغههای اقتصادی و معیشتی مردم گفت: باید برای رفع این دغدغهها در تمام موضوعات تدابیر لازم اندیشیده شود، که یکی از این مسائل ارائه راهکارهای منطقی و بروز در بحث احیا و توسعه موقوفات است.
رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه گفت: در راستای تدابیر مقام معظم رهبری، کمیته مشترک حوزههای علمیه و سازمان اوقاف ایجاد شد، تلاش دستگاه قضایی هم این است تا مطالبات مقام معظم رهبری در جهت احیا و توسعه موقوفات با سرعت اجرایی و محقق شود.
حجتالاسلام عبداللهی اظهار امیدواری کرد: در استان مازندران با ساماندهی موقوفات، مولد سازی و بکارگیری آنها در مسیر توسعه زیر ساختهای استان و تولید، بتوان اقدامات خوبی در راستای اقدامات فرهنگی، کمک به معیشت اقشار کم برخوردار و طلاب انجام داد.
وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری درپیام خود به همایش یکصدمین سال باز تأسیس حوزه علمیه قم به کارکردهای گوناگون حوزه و الزامات تحقق آن بعنوان حوزه پیشرو و سرآمد اشاره کردند، ما نیز امیدواریم تا روحانیت در مسیر تمدن سازی اثر گذار باشد و شاید مهمترین رکن تمدن سازی، ارزش قائل شدن به این جایگاه است.
رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه افزود: همانگونه که این انقلاب به برکت حضور روحانیون و همیاری مردم عزیز به ثمر نشست، و آنها توانستند در تمام عرصهها بویژه در دوران جنگ تحمیلی تا کنون حضور فعال داشته باشند، لذا در حال حاضر نیز این حوزههای علمیه است که باید در راستای وظایف ذاتی خود برای ورود به افکار عمومی و راهبری فرهنگی و اعتقادی در تمام مسائل جامعه بی وقفه وجهادی تلاش نماید و یقیناً افق بسیار روشنی در پیش رو وجود دارد.
حجتالاسلام والمسلمین عبداللهی تصریح کرد: دشمن همواره در تلاش است تا با دوقطبی سازی علاوه بر ایجاد تفرقه و اختلافات، و جریان سازی به اهداف شوم خود برسد، که باید روحانیون با حفظ هوشیاری و تبیین به موقع و حفظ مواضع انقلابی ازاین جریانها فاصله گرفته و با نگهبانی از اصول حوزه، پیوستگی وانسجام لازم را حفظ کنند.
وی با گرامیداشت رشادتهای ۱۴۵۰۰ شهید والامقام استان مازندران اظهارکرد: تقدیم ۴۵۰۰ شهید روحانی در این استان بیانگر این است که روحانیت در صف اول مسابل کشور و دفاع از ارزشها قرار دارد و میتوان گفت قریب به یک دهم شهدای روحانی در کشور متعلق به این استان است؛ که جای بسی افتخار است.