خبرگزاری کار ایران

رییس سازمان انرژی اتمی ایران:

دستاوردهای صنعت هسته‌ای قابل معامله و مذاکره نیست

 دستاوردهای صنعت هسته‌ای قابل معامله و مذاکره نیست
کد خبر : ۱۶۳۷۷۶۰

معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: صنعت هسته‌ای نماد ثروت و قوت ملت ایران است و نه قابل معامله و نه قابل مذاکره است و ایرانیان برای دستیابی به این صنعت، بهای سنگینی داده‌اند و مسیر ادامه آن روشن و شفاف است.

به گزارش  ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور روز سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ماه با حضور در آیین گرامیداشت مقام استاد و هفته آموزش در دانشگاه علوم پزشکی البرز اظهار کرد: انسان در هر شرایطی نیازمند یادگیری است، تلاش برای یادگیری به ویژه در سطوح مختلف مدیریتی دارای اهمیت فراوانی است.

وی تصریح کرد: اگر انسان چیزی را که می‌داند و علمی را که در اختیار دارد را به مرحله اجرا در بیاورد و ملاکش در فرایند عملی کردن آن علم ایمان به خدا باشد، به حتم اثرگذار و ماندگار خواهد شد.

اسلامی گفت: ایمان به خدا، رشد علم و قدرت فهم را شکوفا می‌کند؛ جلوه انسانی این موارد را می‌توان شامل عشق، خدمت به مردم، خستگی ناپذیری و ... دانست.

وی اضافه کرد: هدف از خلقت، شکوفایی انسان بوده است، امیدوارم خدا به همه توفیق بدهد که در راستای تحقق انسانیت با شرافت و راستی و درستی در هر مقام منصبی که هستند، تلاش کنند.

معاون رییس‌جمهور گفت: دشمنان و نظام سلطه سال‌ها تلاش کردند تا خرابکاری صنعتی، تخریب، ترور، تهدید، تحریم مانع پیشرفت ملت ایران شده و صنعت هسته‌ای را متوقف کنند که موفق نشدند و به صراحت اعتراف کردند که ایران به تکنولوژی هسته‌ای دست یافته است. البته این پیشرفت درون‌زا بوده و با تکیه بر دانش و فناوری بومی محقق شده است.

وی با اشاره به تلاش‌های انجام شده در صنعت هسته‌ای تصریح کرد: کارکنان صنعت هسته‌ای و سازمان انرژی اتمی ایران به‌شکل مومنانه و خستگی‌ناپذیر این صنعت و فناوری را در مرز دانش حفظ کرده‌اند و قوی‌تر از گذشته به پیشتازی خود ادامه خواهند داد.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران همچمنین در جمع خبرنگاران گفت: نکته حائز اهمیت برای ما عشق به وطن و خدمت است و در این راه نیازمند تلاش خستگی‌ناپذیر هستیم. باید توجه داشت که همواره مورد توجه دشمنان بوده‌ایم و شاهد مزاحمت‌های فراوان در راه دستیابی به پیشرفت‌های خود بوده‌ایم.

وی افزود: این برنامه با هدف گرامیداشت مقام اساتید برگزار شد و به نسل جوان و دانشجویان این پیام را داد که برای خدمت به وطن نباید سر از پا شناخت. با توسعه علمی، تقویت دانش و کسب مهارت‌های گوناگون باید بستر تقویت ارتباط میان علوم و دانش و فناوری را فراهم کنند تا در زندگی مردم تاثیرگذار باشند. 

اسلامی تصریح کرد: سازمان انرژی اتمی ایران تبلور عینی از این دیدگاه است، ما در این سازمان توانسته‌ایم علم و دانش را به فناوری تبدیل کرده و آن را به خدمت مردم درآورده‌ایم.  یکی از دستاوردهای صنعت هسته‌ای، فناوری پلاسمای سرد است که با عنایت استاندار محترم و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی در کلینیک‌ زخم استان البرز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی تاکید کرد: افتخار می‌کنیم که این خدمت اکنون در دسترس مردم البرز و سایر نقاط کشور قرار دارد؛ همچنین در سازمان انرژی اتمی ایران سایر فناوری‌های مورد نیاز را با جدیت دنبال می‌‌کنیم.

وی درباره تاثیر پژوهش‌ها و نوآوری‌های هسته‌ای در ارتقای سلامت جامعه توضیح داد: فناوری هسته‌ای کلید پیشرفت در حوزه علوم و فنون محسوب می‌‌شود و در همه رشته‌ها تاثیر‌گذار است. در حوزه بهداشت و درمان با رادیوتراپی و در بخش صنعت با رادیومتری در سامانه‌های اندازه‌گیری استفاده می‌‌شود. نیروگاه‌های اتمی و تولید برق هسته‌ای یکی دیگر از موارد استفاده از صنعت هسته‌ای است که سازمان انرژی اتمی ایران اکنون در حال توسعه نیروگاه‌های اتمی در کشور است.

وی خاطرنشان کرد: امروز از توان تولید بیش از ۷۰ نوع رادیودارو برخورداریم و بیش از ۲۳۰ مرکز این محصولات را دریافت می‌کنند و حدود ۸۵ هزار پرتوکار در ۶۵۰۰ مرکز پزشکی و خدماتی از خدمات سازمان انرژی اتمی ایران بهره‌مند هستند.

وی درباره تاثیر مذاکرات در روند پیشرفت‌های صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای ایران  گفت: صنعت هسته‌ای نماد ثروت و قوت ملت ایران است و نه قابل معامله و نه قابل مذاکره است و ایرانیان برای دستیابی به این صنعت، بهای سنگینی داده‌اند و مسیر ادامه آن روشن و شفاف است.

نقش حیاتی فناوری هسته‌ای در حوزه درمان

استاندار البرز نیز در این آیین گفت: تجهیز بخش‌های درمانی، توسعه زیرساخت‌ها و تقویت کادر درمانی در دستور کار قرار دارد.

مجتبی عبداللهی اظهار کرد: اساتید، ستون‌های پیشرفت علمی کشور هستند و نقش بی‌بدیل آنان در مسیر رشد علمی، تربیت نیروی انسانی کارآمد و ارتقای جایگاه ایران اسلامی،  کاملا مشهود است.

وی با قدردانی ویژه از رییس سازمان انرژی اتمی به‌عنوان یکی از چهره‌های برجسته علمی کشور، تاکید کرد: همکاری سازمان انرژی اتمی ایران با حوزه درمان استان البرز برجسته است.

استاندار البرز با اشاره به نقش موثر فناوری هسته‌ای در حوزه‌های سلامت و درمان، افزود: فناوری هسته‌ای صرفا کاربرد صنعتی ندارد، بلکه در درمان بیماران، تشخیص و درمان سرطان، رادیوتراپی و توسعه سلامت نقشی حیاتی ایفا می‌کند. خوشبختانه با حمایت‌های انجام‌شده، مرکز جامع تشخیص و درمان سرطان در استان البرز آماده بهره‌برداری است.

وی ضمن قدردانی از پزشکان، پرستاران و اساتید حوزه سلامت، تاکید کرد: با همدلی و ایثار مجموعه درمان و آموزش پزشکی، در مسیر خدمت به مردم و ارتقای شاخص‌های سلامت استان، گام‌های موثری برداشته‌ایم و این مسیر را با قدرت ادامه خواهیم داد.

استقبال مردم البرز از خدمات فناوری پلاسما

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز نیز ضمن گرامیداشت مقام استاد و عرض تبریک به مناسبت هفته آموزش با اشاره به استقبال از کلینیک درمان زخم با استفاده از فناوری پلاسما گفت: شیوه پلاسماتراپی معمولا برای بیمارانی به کار گرفته می‌شود که بدن آن‌ها به درمان عادی با دارو پاسخ نمی‌دهد؛ در حال حاضر ۲۴۶ بیمار در درمانگاه البرز تحت درمان با استفاده از فناوری پلاسما هستند.

شهرام صیادی،  افزود: پلاسماتراپی مورد استقبال مردم استان البرز و سایر شهرها و استان‌ها قرار گرفته است و به بیماران گوناگون می‌توانیم خدمات ارایه دهیم.

وی با تقدیر از حمایت‌های رییس سازمان انرژی اتمی ایران در ارایه خدمات مبتنی بر دانش و فناوری هسته‌ای اظهار کرد: در استان با کمبود دستگاه گامانایف مواجه بودیم که مهندس اسلامی با حمایت‌های بی‌دریغ شرایط لازم برای برخورداری مردم البرز از این دستگاه و بهره‌مندی از خدمات را فراهم کرد.

در این مراسم از ۵۰ استاد برتر مورد تجلیل قرار گرفتند و جمعی از اساتید نیز به رتبه‌های بالاتر ارتقا یافتند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز