خبرگزاری کار ایران

رییس دیوان عدالت اداری:

هیچکس نمی‌تواند بر انقلاب منتی داشته باشد

asdasd
کد خبر : ۲۴۸۳۷۲

انقلاب و نظام به کسی بدهکار نیست و این ما هستیم که در برابر نعمت انقلاب، باید قدردان باشیم و منت آن را با تمام وجود بپذیریم.

رییس دیوان عدالت اداری گفت: دو عامل اصلی در تحقق انقلاب اسلامی یکی رهبری داهیانه امام خمینی(ره) و دیگری حضور قدرتمند توده مردم و ملت عظیم‌الشان ایران بود که توانستند حماسه بیافرینند و انقلاب شکوهمند اسلامی را به ثمر برسانند.

به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام والمسلمین منتظری در جلسه سیزدهم بهمن هیات عمومی دیوان ضمن تبریک فرارسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران و دهه مبارک فجر اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران انفجار نور بود و توانست در دنیایی که مظاهر جاهلیت توسط عمال امریکا و انگلیس حاکم شده بود، نظام جمهوری اسلامی ایران را مستقر کند.

وی افزود: بی‌تردید انقلاب اسلامی و پیروزی این انقلاب که با رهبری داهیانه و برخواسته از معارف بلند اسلامی توسط امام راحل به وقوع پیوست از نعمت‌های بزرگ الهی است که به ملت شریف و بزرگوار ایران ارزانی شده است.

رئیس دیوان عدالت اداری با بیان اینکه نعمت حاکمیت قرآن و اسلام و هدایت مردم به سوی کمال معرفت و انسانیت، بزرگترین نعمتی است که خداوند به بشر عنایت فرموده است، اضافه کرد: خداوند رحمان و رحیم هیچگاه به واسطه ارزانی داشتن نعمت‌های بی‌شمارش بر بندگان خود منت نگذاشته است الا در یک مورد و آن هم نعمت هدایت که در قرآن کریم به آن اشاره کرده است.

منتظری با اشاره به اینکه نعمت انقلاب اسلامی برای ملت ما، از این قسم نعمت است، ادامه داد: نعمت هدایت و فرستادن رسول نعمتی است که خداوند بر بشر به واسطه آن منت گذاشته است.

وی افزود: هیچکس نمی‌تواند بر انقلاب منتی داشته باشد، انقلاب و نظام به کسی بدهکار نیست و این ما هستیم که در برابر نعمت انقلاب، باید قدردان باشیم و منت آن را با تمام وجود بپذیریم.

رئیس دیوان عدالت اداری گفت: امام راحل که انسان وارسته و خودساخته، حکیم و متأله با تقوا و تربیت‌یافته مکتب قرآن و امام صادق(ع) بوده‌اند با همین هدف پا به میدان هدایت ملت و مردم نهادند و مبارزه با ظلم، ستم، استکبار و استعمار را آغاز کردند و توانستند با پشتیبانی ملت، زنجیر گران استعمار را از پای کشور بازکنند و آن را نجات دهند.

منتظری در ادامه با اشاره به وابستگی ایران به مستشاران غربی در دوره پهلوی اظهار کرد: عوامل رژیم گذشته معترفند به اینکه در آن زمان شریان‌های اصلی کشور که حیات و زندگی مردم بدان وابسته بود، در اختیار مستشاران غربی به ویژه آمریکایی‌ها قرار داشت.

وی با بیان اینکه صحنه‌گردان اخلاق اقتصاد، سیاست و کلیه مسایل اجتماعی و فرهنگی کشور آنها بودند و برای ملت کمترین ارزشی قابل نمی‌شدند، خاطرنشان کرد: حضرت امام خمینی(ره) به ملت ایران شخصیت و اعتبار بخشید و مردم را رکن اساسی و پایه حرکت انقلابی معرفی کرد و توانست با پشتیبانی این ملت بر دهان طاغوت بکوبد.

رئیس دیوان عدالت اداری افزود: حضور مردم در دهه مبارکه فجر از ۱۲ تا حصول پیروزی در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ در عرصه مبارزات، اعتبار و حیثیتی دوباره برای ملت بود و آنان را به جایگاه اصلی خود برگرداند.

منتظری تصریح کرد: بعلاوه مردم طی سال‌های پس از انقلاب نیز توانستند تمام توطئه‌های دشمن را نقش بر آب کنند. آنان تمام توطئه‌هایی که دشمنان در حق نظام جمهوری اسلامی به کاربستند را از جمله کودتا، جنگ سخت و جنگ‌نرم با حضور خود یکی پس از دیگری خنثی کردند.

رئیس دیوان عدالت اداری با اشاره به اینکه امروز نیز دشمن در صدد ضربه زدن به انقلاب اسلامی است، گفت: حرکات اخیر دشمن که البته مستظهر به قدرت اقتصادی و حمایت‌های کشورهای غربی است، نشان می‌دهد که آنها با لطایف الحیلی در صدد لطمه به انقلاب اسلامی و ولایت به عنوان عمود خیمه آن هستند.

وی به تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی و فرموده حضرت امام(ره) مبنی براینکه انقلاب اسلامی به جهان صادر خواهد شد، اشاره و بیان کرد: امروز شاهدیم که در اقصی نقاط عالم این فریاد آزادی‌خواهی و صدای انقلاب ما از گلوی انسان‌های آزاده شنیده می‌شود.

منتظری در ادامه اظهار امیدواری کرد که ملت عزیز ایران با وحدت کلمه‌ای که مورد تاکید مقام معظم رهبری است بتوانند مشکلاتی را که دشمن بر اثر تحریم در کشور ایجاد کرده است، از سر راه بردارند و این مقطع را نیز با سربلندی پشت سر بگذارند.

رئیس دیوان عدالت اداری شرط تحقق چنین امری را پایبندی همه مسئولان و مردم به معارف حکیمانه الهی و وحدت کلمه و در مسیر ولایت حرکت کردن دانست و اضافه کرد: تا مادامی که ما ولایت را داریم از هیچ چیز نباید بهراسیم. تبعیت از ولایت و وحدت کلمه بین مسئولان مهم‌ترین عامل دستیابی به اهداف انقلاب که همان استقلال و آزادی و جمهوری اسلامی است، خواهد بود.

وی در ابتدای جلسه به بیانی از حضرت امام علی(ع) از نهج البلاغه اشاره کرد و گفت: امیرالمومنین امام علی(ع) در نهج‌البلاغه می‌فرمایند، «برای خداوند متعال در برابر هر نعمتی حقی است کسی که این حق را ادا کند، خداوند نعمت را بر او می‌افزاید و اگر کوتاهی در قدردانی و سپاس شود، خداوند این نعمت را از آنان می‌گیرد».

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز