خبرگزاری کار ایران

در نشست خبری رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه نهم دی ‎؛

برنامه‌های بزرگداشت چهارمین سالگرد حماسه ۹ دی اعلام شد

کد خبر : ۱۳۱۷۸۹

دولت های غربی که در گذشته در روش ها و الگوهای مختلف در برخورد با نظام جمهوری اسلامی ایران شکست را تجربه کرده بودند، با بهره گیری از الگوی جنگ نرم و تجربه ای که در سایر کشورها داشتند، انتخابات را در ایران هدف قرار دادند.

نشست خبری اعلام برنامه‌های بزرگداشت چهارمین سالگرد حماسه نهم دی، برگزار شد. در حاشیه این نشست خبری از ۹ جلد کتاب دایرة‌المعارف فتنه ۸۸، با حضور اصغر آب خضر قائم‌مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی رونمایی شد.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، علی محمد نائینی؛ رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه نهم دی در نشست خبری - مطبوعاتی که صبح امروز(چهارشنبه) در دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، گفت: برنامه‌های گرامیداشت چهارمین سالگرد یوم الله نهم دی، با شعار «یوم الله ۹ دی، پیروزی بصیرت مردم ایران بر فتنه آمریکایی» از روز جمعه ۶ دی ماه مصادف با عاشورای سال ۸۸، آغاز و تا روز جمعه ۱۳ دی ماه جاری به مدت یک هفته برگزار می‌شود.

نائینی هدف از برگزاری این برنامه‌ها را بصیرت افزایی عنوان کرد و افزود: برنامه‌های سالگرد حماسه ۹ دی با رویکرد تبیینی - تحلیلی و در راستای تبیین بستر‌ها و زمینه‌های خلق حماسه ۹ دی، تاکید بر نقش مردم به عنوان سرمایه‌های اصلی نظام جمهوری اسلامی در شکل گیری این حماسه، توجه به نقش رسانه‌های بیگانه و دولت‌های مداخله‌گر و نیز برخی گروه‌ها و جریان‌های داخلی در شکل گیری و تشدید فتنه ۸۸ و جلوگیری از تقلیل فتنه ۸۸ به یک کشمکش داخلی و سوء تفاهم، برنامه ریزی و اجرا خواهد شد.

علی محمد نائینی ضمن تشریح علل و پیامدهای حماسه ۹ دی، با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران به عنوان پدیده‌ای نوین، از ابتدا با چالش‌های زیادی مواجه شد افزود: گروههای بسیاری از ابتدای شکل‌گیری انقلاب سعی کردند قدرت آن را مهار کرده و از استحکام و دوام آن جلوگریی نمایند.

وی اضافه کرد: از‌‌ همان آغاز خط فتنه، فساد و مبارزه با نظام اسلامی در پیچیده‌ترین اشکال خودش ظهور یافت. نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک اندیشه و مدل سیاسی نوین ظهور یافت و در طول حیات خود همواره در معرض خطر‌ها، تهدید‌ها و فتنه‌های مختلفی از ناحیه بازیگران خارجی و داخلی و یا ائتلافی از آن‌ها قرار گرفت. تجزیه طلبی، اقدامات مسلحانه گروهگ‌های ضد انقلاب، براندازی از طریق اغتشاش و آشوب سازی در جامعه، کودتا، حمله نظامی، ترور شخصیت‌های اصلی نظام، ایجاد شکاف و برانگیختن اختلاف‌های قومی و مذهبی، تحریم و فشارهای اقتصادی و عملیات روانی پردامنه، محورهایی از تهدید‌ها و توطئه‌های مختلفی بوده است که نظام جمهوری اسلامی در این ۳۵ سال با آن‌ها روبرو بوده است. به عبارتی می‌توان گفت دشمنان انقلاب اسلامی از همه گزینه‌ها، ظرفیت‌ها و تجارب خود برای مقابله و مهار نظام مردم سالار دینی بهره گرفته است و ملت ایران با هوشمندی و حضور به موقع و به لحظه خود تهدید‌ها و فتنه‌ها را خنثی و هر روز بر استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران افزوده است.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه نهم دی در ادامه اظهار داشت: دولت‌های غربی که در گذشته در روش‌ها و الگوهای مختلف در برخورد با نظام جمهوری اسلامی ایران شکست را تجربه کرده بودند، با بهره گیری از الگوی جنگ نرم و تجربه‌ای که در سایر کشور‌ها داشتند، انتخابات را در ایران هدف قرار دادند. آن‌ها قبل از انتخابات ۱۳۸۸ براساس اقدامات تئوریک در اطاق‌های فکر آمریکایی به این باور رسیدند، که می‌توان با استفاده از تجربه تکنیک‌های انقلاب‌های رنگی همزمان با انتخابات ۱۳۸۸ نظام جمهوری اسلامی را از درون فروپاشی کرد. نظام جمهوری اسلامی ایران در محیط ملی و در سطح منطقه همزمان با انتخابات ۱۳۸۸ از موقعیت بسیار ممتاز برخوردار بود، حضور ۴۰ میلیونی و ۸۵ درصدی مردم درانتخابات دهم ریاست جمهوری، موقعیت و جایگاه نظام مردم سالار دینی را افزایش داد.

نائینی خاطرنشان کرد: مقدمات انتخابات ۸۸ و فضای تبلیغات انتخاباتی، نشان از یک برنامه‌ریزی برای فتنه پیچیده بود. در شرایطی که هیچ خطری کشور را تهدید نمی‌کرد و موقعیت نظام اسنثنایی و ممتاز بود. دروغ، افترا و تهمت در کشور، علیه نظام به راه انداختند. از ابتدای تبلیغات انتخاباتی موج تقلب در انتخابات با بهره گیری از تکنیک‌های عملیات روانی، نهادینه شد و اینطور جا انداختند که یا ما پیروز انتخابات هستیم، یا هرکس دیگر از صندوق‌ها بیرون آید، معنی آن این است که نظام تقلب کرده است.

وی تاکید کرد: در طول ۸ ماه جنگ تمام عیار و با طرح ریزی توطئه‌ای پیچیده، تمام ارزش‌های دینی، اخلاقی، حریم و حرمت‌ها به چالش کشیده شد. این موضوع پدیده‌ای اتفاقی نبود. از مدت‌ها قبل به ویژه همزمان با تبلیغات انتخاباتی بنظر می‌رسید اقدامی طراحی نهادینه شده است. مردم ایران به ویژه در کلان شهر‌ها و پایتخت در شرایط خاصی قرار گرفتند. شبهه و تردید رواج یافت. همچنانکه حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام می‌فرمایند؛ فتنه وقتی می‌آید، قابل شناسایی نیست. اما وقتی عبور کرد ویرانه‌های آن دیده می‌شود. وجود افراد باسابقه و شناسنامه دار همراه با حضرت امام خمینی رضوان الله علیه در مدیریت فتنه، فضا را مبهم و آشفته کرد. برخی از خودی‌ها در تحلیل دچار مشکل شدند و بد عمل کردند و نتایج یک انتخابات پرافتخار و امیدآفرین به چالش کشیده شد.

وی اظهار داشت: قبل از شمارش آراء و اعلان نتایج انتخابات برخی با دستپاچگی و بدون تعقل سیاسی و برخی هم برنامه ریزی شده، به کاندیدای شکست خورده و از جا ماندهٔ انتخابات تبریک گفتند. در صورتیکه نتیجه انتخابات، درصد مشارکت و میزان تقریبی رای هر یک از کاندیدا‌ها، دقیقا مطابق آنچه بود که مراکز نظرسنجی‌های معتبر و در سایت‌ها، خبرگزاری‌ها و رسانه‌ها پیش بینی شده بود. این نتایج هم، دلائل کاملا منطقی و قابل دفاع داشت. اما در یک اقدام برنامه ریزی شده، یک حرف غلط را، بنام تقلب در انتخابات جا انداختند و موج آن بتدریج، از قبل انتخابات پراکنده شد. و دریک گستره ملی به آن دامن زدند. این‌‌ همان فرصت بسیار طلایی بود که چند کاندیدای شکست خورده، احزاب، گروه‌های سیاسی حمایت کننده از آن کاندیدا‌ها و غفلت و کوتاهی برخی از نخبگان کشور، در اختیار آمریکا و همه معارضین خارجی و داخلی انقلاب اسلامی گذاشت. فرصتی که آمریکا مدت‌ها بدنبال آن بود و هرگز موفق نشده بود، نظام را از درون به چالش کشد. یعنی کاری که آمریکا نتوانسته بود، مدت‌ها در انتظار آن بود، بستر آن توسط جریان فتنه فراهم گردید.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه نهم دی، با اشاره به اسناد و اطلاعاتی که از عوامل فتنه موجود است، گفت: این مستندات، نشان دهنده این است که دشمن در ایران، از مدت‌ها قبل برای انتخابات برنامه ریزی کرده بود. نشانه‌ها و اعتراف‌های فراوانی از جانب غربی‌ها وجود دارد که آنچه پس از انتخابات ۸۸ اتفاق افتاد؛ فتنه و اقدام طراحی شده کاملا آمریکایی بود و از مراکز فرماندهی مشخص، هدایت و کنترل می‌شد. نکته مهم این است که بستر موفقیت، نفوذ و مدیریت غربی‌ها را، احزاب سیاسی، نخبگان داخلی و کاندیداهای شکست خورده فراهم کردند. آن‌ها بازیگران داخلی در پروژه فروپاشی از درون بودند. آمریکایی‌ها تاکنون در حدود ۲۰ کشور تجربه انقلاب‌های رنگی دارند و توانسته‌اند در برخی از کشور‌ها، از این طریق دولت‌ها و نظام‌های سیاسی موجود را تغییر دهند. بدین صورت که با اعلام تقلب در انتخابات از سوی کاندیداهای شکست خورده، دعوت به اعتراض و شورش، ابطال انتخابات و برگزاری مجدد انتخابات با مداخله دولت‌های خارجی، پروژه فروپاشی از درون کلید زده شود.

وی خاطر نشان کرد: انتشار اخبار و اطلاعات دروغ در مورد نظام و انتخابات با هدف تغییر باورهای ذهنی مردم ایران، جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی گسترده از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای و فضای مجازی، دعوت به شورش و رویارویی با نظام به بهانه اعتراض به نتیجه انتخابات توسط غربی‌ها و رسانه‌های آن‌ها، برخی از نشانه‌های آن است.

نائینی یکی از این نشانه‌ها را اظهارات یکی از سناتورهای غربی و نظریه پردازان موسسات آمریکایی، مدت‌ها قبل از انتخابات در ایران عنوان کرد و افزود: این سناتور آمریکایی بر وجود یک انقلاب در داخل ایران با بهره گیری از تجربه غرب در اوکراین و گرجستان تاکید دارد و همچنین ساماندهی انقلاب مخملی در ایران توسط بنیاد سورس با واسطه افرادی از جریان فتنه در ایران نیز از دیگر نشانه‌های آن است.

وی اضافه کرد: براساس اعترافات برخی از دستگیر شدگان و فراریان فعال فتنه ۸۸، بنیاد‌ها و دفا‌تر ویژه غربی با حمایت از برنامه‌های آنان، به دنبال عملی نمودن پروژه براندازی نرم و فروپاشی از درون بودند.
این جریان بار‌ها در رسانه‌ها و یادداشت‌های خود، اعتراف کرده که در سال ۸۸، از قبل از انتخابات با حمایت دولت‌ها و رسانه‌های غربی، با آموزش تکنیک‌های نافرمانی مدنی و مبارزه بدون خشنونت بدنبال راه اندازی یک جریان اجتماعی، برای براندازی نظام جمهوری اسلامی بوده‌اند و سازمان‌ها و موسسات با تجربه غربی در مبارزات بدون خشنونت، سرویس‌های امنیتی غرب، سفارتخانه‌های غربی، اتاق‌های فکر آمریکایی و رسانه‌ها در واقع ابزارهای غرب برای تغییر رژیم هستند. آن‌ها در تئوریزه کردن روش‌های فروپاشی از درون، ساماندهی نافرمانی مدنی و عملیاتی کردن آن در ایران تلاش‌های فراوانی کردند. حداقل ۷۰ اتاق فکر در آمریکا، روش‌های مقابله با ایران را تئوریزه و فرموله می‌کند و سیاست‌های آمریکا در برخورد با ایران، تحت تاثیر اسناد و گزارش‌های تولید شده در این اطاق‌های فکر است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بر اساس بررسی‌های انجام شده حداقل هشت دفتر ویژه در کشورهای مختلف به منظور ارتباط‌گیری، هماهنگ‌سازی، آموزش و تجهیز در فاصله سال‌های ۱۳۷۱ تا ۱۳۸۸ راه اندازی شده است، گفت: این دفا‌تر زیر نظر سیا و پنتاگون فعالیت می‌کردند. اسناد می‌گویند این دفا‌تر به سرشاخه‌هایی در تهران وصل بوده‌اند و از طریق این سرشاخه‌ها، نخبگان در حوزه‌های مختلف را شناسایی کرده و در یک برنامه چند لایه و چند مرحله توجیه و هماهنگ می‌شدند و در ‌‌نهایت به‌عنوان پیشتازان تحول در نظام سیاسی ایران مورد استفاده قرار می‌گرفتند. علاوه بر این دفا‌تر ویژه، ۱۷ سفارتخانه غربی به جمع‌آوری اطلاعات حساس، ارتباط هدفمند با برخی از مراکز نظام در جامعه ایران از قبل از انتخابات مشغول بودند. راه اندازی رسانه‌های جدید؛ شبکه‌های ماهواره‌ای تلویزیونی و شبکه‌های اجتماعی مجازی قبل از انتخابات یکی دیگر از نشانه‌های برنامه ریزی جبهه معارض غرب بود.

وی همچنین یادآور شد: ورود آشکار دیپلمات‌های انگلیسی با نمادهای سبز در میان آشوبگران، نفوذ برخی از رابطین سرویس‌های امنیتی و سفارتخانه‌های غربی در ستاد برخی از کاندیدا‌ها، اعتراف رئیس جمهور آمریکا و برخی از دولتمردان غربی بر دخالت در ایران، کمک‌های مالی برخی ازسفارتخانه‌های غربی از جمله انگلیس به سازمان‌های مردم نهاد در چارچوب دیپلماسی عمومی تنها بخش کوچکی از دخالت‌های غربی‌ها در فتنه ۸۸ است.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه نهم دی افزود: بنابراین فتنه ۸۸ لشکرکشی همه اردوگاه باطل علیه جبهه حق، با استفاده از همه ظرفیت‌ها و تجارب نظام سلطه و نفاق داخلی بود. دشمن در سال ۸۸ می‌خواست با اردوکشی خیابانی، محاسبات مسئولان نظام را تغییر دهند. جریان فتنه و سلطه در یک جبهه واحد، از طریق جنگ رسانه‌ای، باور‌ها و اعتقادات مردم را هدف قرار داد. اراده آن‌ها این بود که؛ مردم را در مقابل هم و در مقابل نظام قرار دهند. که با سد مستحکم رهبری الهی نظام جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خامنه‌ای مدظله العالی و بصیرت مردم مواجهه شدند.

دکتر نائینی اضافه کرد: جریان فتنه پایه‌های نظام جمهوری اسلامی را به بهانه تقلب در انتخابات هدف قرار داد، منافع ملی را نادیده گرفت. خسارات سنگینی به نظام زدند. هتک حرمت‌های نظام، مردم و ارزش‌های پایه‌ای نظام، مخدوش کردن چهره، اعتبار و آبروی نظام در جهان، متهم کردن نظام به دیکتاتوری، خیانت، تقلب، خدعه و تدلیس، فلج کردن کار کشور و جامعه برای حدود ۸ ماه، امنیتی کردن فضای کشور و جامعه با آشوب، تولید سوژه و فرصت برای نقش آفرینی رسانه‌های معارض غربی و ضد انقلاب، نپذیرفتن رای مردم و زیر سئوال بردن سلامت انتخابات و جمهوریت نظام، وسیله نفوذ و حضور غربی‌ها در داخل کشور شدن، غربی‌ها را امیداوار به فروپاشی از درون کردن، این موارد بخشی از خیانت‌ها و ظلم جریان فتنه است که محاسبه خسارات آن ممکن نیست. جریان فتنه با ظلم بزرگی که به نظام مقدس جمهوری اسلامی انجام داد، جریانات ضد انقلاب اعم از سلطنت طلب، ‌ منافقین، اراذل و اوباش، درآشوب‌های ۸۸، به ویژه در تهران، میدان پیدا کردند و خسارت‌های فراوانی را به نظام، اموال عمومی و جان و مال مردم وارد کردند. که اوج آن در حرمت شکنی روز عاشورای ۱۳۸۸ ظاهر گردید.

وی ادامه داد: با شعارهای خود در روز قدس و حرمت شکنی‌های روز ۱۳ آبان، ۱۶ آذر ۱۳۸۸ و در ‌‌نهایت حرمت شکنی بزرگ عاشورا، ماهیت ضد دینی و ضد انقلابی خود را نشان دادند.

نائینی اضافه کرد: جریان فتنه بدنبال این بود که اثبات کند، که نظام با فریب، دروغ، خدعه و تدلیس تاکنون به اینجا رسیده و کارش را پیش برده است. و این ظلم به همه موجودیت نظام بود. امروز برخی از بازیگران فتنه ۸۸ وافرادی که در مقابل هجمه به ستون انقلاب و ارزش‌های اسلامی سکوت کرده بودند و یا با فتنه همراهی داشتند، تلاش برای تطهیر و تخفیف چهره جریان فتنه و جرم سران آن دارند. این گروه، به بهانه‌های مختلف، درخواست چشم پوشی و فراموش کردن خیانت و ظلم بزرگ سران فتنه را دارند. قطعا حماسه سازان ۹ دی با هزینه‌هایی که جریان فتنه بر نظام تحمیل کرده است، تسلیم فشارهای سیاسی و رسانه‌ای این جریان سیاسی شکست خورده نمی‌شوند.

این استاد دانشگاه در ادامه سخنانش گقت: کسانی که با سوء استفاده از تغییرات سیاسی و رافت اسلامی در حق سران فتنه، امروز شعار رفع حصر سران فتنه و یا آزادی زندانیان فتنه گر را به عنوان یک مطالبه مردمی مطرح می‌کنند. ‌‌ همان تجدید نظر خواهانی هستند، که دنبال منحرف کردن مسیر انقلاب بزرگ ملت ایران به سمت آمریکا بودند، سیاست‌های آمریکایی را در ایران که هدف اصلی غربی‌ها بهم ریختن کشور در سال ۸۸ بود، دنبال می‌کنند. مردم ایران آن‌ها را در سال ۱۳۸۸ در هدف براندازی نظام شکست دادند. مسئولان نظام جمهوری اسلامی هم می‌دانند؛ که حماسه سازان یوم الله نهم دی هرگز نظاره گر نفوذ جریان فتنه در حاکمیت نخواهند بود.

وی با اشاره به حرمت شکنی روز عاشورا، تصریح کرد: این حرمت شکنی عوامل فتنه، مردم خداجوی ایران را علیه «فتنه آمریکایی» به خروش درآورد و در نهم دی ۱۳۸۸، عاشورائیان با قیام خود، علیه عاشوراستیزان اقدامی ماندگار و تاریخی را در تاریخ مبارزات ملت ایران به نمایش گذاشتند. این حضور در سراسر کشور همه سلائق سیاسی و گروه‌های اجتماعی و۴۰ میلیون شرکت کننده در انتخابات ۲۲ خرداد را در بر می‌گرفت. شعارهای روز یوم الله ۹ دی مشخص کرد که مردم به هیچ جناحی گرایش ندارند. مردم در ۹ دی نشان دادند برای دفاع از انقلاب و نظام و رهبری و مقابله با انحراف از مسیر انقلاب در صحنه هستند.

وی افزود: قیام تاریخی و ماندگار نهم دی ۱۳۸۸ به تعبیر مقام معظم رهبری؛ حضرت امام خامنه‌ای‌ - دامت برکاته‌ - «یکی از قله‌های فراموش نشدنی»، «حرکت برخاسته از بصیرت»، «شناختن موقعیت و حضور در لحظه‌های مورد نیاز»، حرکتی در فضای غبارآلود «،» حرکتی متکی بر ایمان و اراده الهی «در تاریخ انقلاب اسلامی بود.

وی در خصوص شعار بزرگداشت چهارمین سالگرد حماسه ۹ دی گفت: ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه نهم دی؛ قیام گسترده و فراگیر مردم ایران در ۹ دی را در حقیقت؛ پیروزی بصیرت مردم ایران بر فتنه آمریکایی معرفی می‌کند. از این جهت درچهارمین سال بزرگداشت این قله فراموش نشدنی، شعار امسال را تحت عنوان؛» یوم الله نهم دی؛ پیروزی بصیرت مردم ایران بر فتنه آمریکایی «اعلان می‌داریم. بزرگداشت نهم دی متعلق به یک گروه و جریان خاص نیست. همچنان که در خلق آن حماسه همه سلائق و گروه‌ها نقش آفرین بودند. ۹ دی؛ ظرفیت حقیقی و هویت نظام جمهوری اسلامی است.

دکتر نائینی با اشاره به اینکه، یوم الله نهم دی؛ تصویر واقعی از قدرت نظام جمهوری اسلامی است، گفت: ۹ دی؛ قیام برای تثبیت هویت دینی و انقلابی بود. ۹ دی؛ فرصتی تاثیر گذار و سرنوشت ساز بود که باید به آن حیات دائمی داد. ۹ دی؛ گفتمان انقلاب اسلامی بود.

وی در خصوص پیامدهای حماسه ۹ دی گفت: راهپیمایی۹ دی؛ تیر خلاص ملت ایران به استراتژی آمریکا در فروپاشی از درون بود. در نهم دی؛ پایه‌های کاخ سفید به لرزه درآمد. حماسه ۹ دی؛ تاریخ ساز شد. در یوم الله ۹ دی؛ دست قدرت خدا در دفاع از حریم ولایت، از آستین مردم ایران بیرون آمد. ۹ دی؛ کارش این بود که همه چیز را بیمه کرد. و انقلاب اسلامی را در مسیر خودش مستحکمتر از قبل قرار داد.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه نهم دی همچنین اضافه کرد: دستاوردهای ۹ دی برای مردم و نظام از دستاوردهای ۸ سال دفاع مقدس قطعا بیشتر بود، زیرا این حماسه و پیروزی بزرگ در شرایط جنگ نرم که تشخیص جبهه حق و باطل مشکل بود، اتفاق افتاد. اگر جریان فتنه در سال ۸۸ به اهداف خود می‌رسید، به طور قطع نه از اسلام، نه از نظام و نه از ارزش‌ها و راه و رسم شهیدان هیچ چیز نمی‌ماند. ۹ دی نشان داد همه مردم در ۲۲ خرداد۸۸ به انقلاب و نظام رای داده بودند. ۴۰ میلیون رای، رای به اسلام و میثاق مردم در انتخابات با نظام، انقلاب و امام و رهبری بود. زیرا مردم بدون توجه به پیروزی و شکست کاندیدای خود، برای دفاع از رهبری و نظام و مقابله با فتنه آمدند. ۹ دی نشان داد، آراء مردم درانتخابات به معنای متفاوت بودن نگرش آن‌ها نسبت به انقلاب نیست. بلکه پراکندگی در آراء، دلیل بر حیات سیاسی مردم و زنده بودن ملت ایران است. ۹ دی مشت فولادین علیه فتنه و فساد بود. از آن زمان فشار‌ها و تحریم‌ها سهمناک‌تر شد. تهدید‌ها شفاف ترشد. اما اگاهی مردم، دشمن‌شناسی، ولی‌شناسی مردم ابهت استکبار را درهم شکست.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: واقعیت این است هیچ رویداد و حادثه‌ای نمی‌توانست مثل حادثه ششم دی(روز عاشورا) ملت ایران را در ۹ دی به حرکت درآورد. بنابراین احساسی که در ۹ دی به جریان افتاد، با روح عاشورایی در آمیخته شد. عاشورا ستیزی، پرده دری و حرمت شکنی‌ها در روز عاشورا مردم را به این رساند که با یک جریان منحرف از جنس لشکر ابن زیاد روبرو هستند. که همزمان با شهادت ابی عبدا… الحسین(ع) و یاران آن حضرت پرچم‌های عزای آن حضرت به آتش کشیده می‌شود. وقتی مسأله امام حسین(ع) و عاشورا به میان آمد این تحرک عمومی و حرکت عظیم بوجود آمد و آمیخته شدن حرکت فتنه با عاشورا ضربه به فتنه را نهایی کرد.

وی اضافه کرد: آمریکایی‌ها چند هفته پس از حماسه نهم دی ۱۳۸۸ و بعد از ناامید شدن از فتنه سبز در فروپاشی از درون الگوی خود را در برخورد با جمهوری اسلامی تغییر دادند والگوی تحریم را با اعمال تحریم‌های جدید و با هدف خسته کردن مردم ایران و برانگیختن ملت ایران برای شورش داخلی جایگزین کردند. در مقابل با ایستادگی و مقاومت مردم ایران، قدرت و جایگاه نظام جمهوری اسلامی در سطح منطقه در سال‌های اخیرافزایش یافت. و باور غربی‌ها به موفقیت الگوی تحریم اقتصادی در هم ریخت. دشمنان سرسخت نظام، مجبور به پذیرش عظمت نظام و مردم ایران شدند. حقیقتا باید گفت؛ سرمایه اصلی امروز دولتمردان و دیپلماسی کشور۹ دی است و مهم‌ترین سرمایه مقاومت چهار سال اخیر مردم در تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی ۹ دی بود.

نائینی با یادآوری اینکه مردم ایران از فتنه پیچیده ۸۸ سربلند خارج شدند، تاکید کرد: باید بدانیم، فتنه در مسیر انقلاب تمامی ندارد. تا این انقلاب در سایه ولایت فقیه و دین جلو می‌رود. دشمن برای آن توطئه می‌کند. و فتنه‌های بعدی پیچیده‌تر و متفاوت است زیرا دشمن از شکست‌های خود تجربه می‌گیرد و با شیوه وبازیگران جدیدی به میدان می‌آید. اگر مراقبت نشود، از فتنه‌ها درس گرفته نشود، سرچشمه فتنه‌های قبلی، بازیگران و ابزار و شیوه‌های فتنه‌های قبلی شفاف نشود، در درک فتنه‌های آینده دچار مشکل خواهیم شد. اگراز فتنه ۸۸، حساسیت زدایی شود. در آینده به فتنه‌های بزرگتری مبتلا خواهیم شد. مسئولان و دلسوزان کشور نباید، به افرادی که پیشنه فتنه‌گری دارند یا درک فتنه ندارند و هر لحظه ممکن است دچار فتنه شوند، مسئولیت‌های نظام را، به ویژه در بخش‌های حساس کشور واگذار کنند. همه می‌دانیم که انقلاب اسلامی در مسیر خودش بالنده‌تر، قدرتمندترو پیچیده‌تر شده است. پیام ۹ دی این بود هرکسی بخواهد آدرس غلط بدهد. در مقابل نظام بایستد، حتما از گردونه انقلاب دفع خواهد شد. و طبیعی است، در هر فتنه‌ای یک عده ساقط می‌شوند.

وی تاکید کرد: واقعیت این است که جریان فتنه، خدمت بزرگی به دشمنان انقلاب اسلامی انجام داد. دشمن در سال ۱۳۸۸ به این باور رسید که می‌توان؛ کشور را از درون بی‌ثبات کرد. بر اساس همین برآورد، به راهبرد تشدید تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی، برای انتقام از حماسه سازان ۹ دی رسید. حقیقتا ایمان، مقاومت، آستانه تحمل و بصیرت مردم ایران در این چهار سال اخیر بی‌نظیر بود. دشمن به خسته شدن مردم و فروپاشی نظام از درون، در چهار سال اخیر، دل بسته بود. لکن مردم ایران، محاسبات دشمن را تغییر دادند و با خلق حماسه سیاسی در انتخابات ۹۲، ضربه‌ای محکم بر دشمن نواختند و دشمن را مجبور به پذیرش استحکام نظام جمهوری اسلامی کردند.

نائینی افزود: آمریکا همچنان غیر قابل اعتماد، مستکبر و معارض سرسخت نظام جمهوری اسلامی است. در شرایط فعلی راهبرد آمریکا تشدید فشارهای سیاسی، روانی و اقتصادی با هدف ناکارآمدسازی جمهوری اسلامی در داخل کشور و اعتبار زدایی از جمهوری اسلامی در خارج از کشور است. نظام سلطه می‌خواهد مسئولان کشور را دچار اشتباه محاسباتی کند تا از طریق ارتباط و مذاکره اهداف خودش را که قطعا تسلیم و عقب نشینی نظام جمهوری اسلامی تحمیل نماید.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: فلسفه ستاد بزرگداشت یوم الله نهم دی یادآوری یک رویداد، هویت ملی و تاریخی است. کمک به تبیین و تحلیل درست یک حرکت بی‌نظیر مردمی است. زنده نگه داشتن این عنایت بزرگ الهی و یوم الله در تاریخ انقلاب اسلامی است. ستاد تلاش می‌کند که آن انگیزش و شور و هیجان بی‌نظیری که در این روز اتفاق افتاد، مورد غفلت قرار نگیرد. مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای ستاد دو توصیه فرمودند، فرمودند شعار، شور و هیجان لازم است لکن مراقب باشید کار شعاری غلبه پیدا نکند. توصیه دوم معظم له این بود که روح حرکت مردم و حرف اصلی مردم تبیین شود.

نائینی با بیان اینکه انتظار می‌رود، بزرگداشت یوم الله نهم دی، هر سال مناسبت‌تر وگرم‌تر برگزار شود، گقت: ۹دی به عنوان بارز‌ترین حرکت مردمی بعد از انقلاب اسلامی هر سال نیازمند تعریف و تبیین است. پیام این روز هم این بود که مردم با انحراف از مسیر انقلاب مقابله می‌کنند، ممکن است مصادیق توطئه‌ها، فتنه‌ها و انحرافات از مسیر انقلاب متفاوت و حتی پیچیده‌تر باشد. یکی از کارکردهای بزرگداشت یوم الله نهم در هر سال، باید بررسی فتنه‌های جدید محتمل باشد.

وی افزود: بر اساس رهنمود مقام معظم رهبری در دیدار با ستاد بزرگداشت حماسه نهم دی در سال ۱۳۹۱؛ رویکرد و سیاست بزرگداشت ستاد، تبیین و افزایش بصیرت است. تلاش اصلی، حفظ پیام و دستاورد‌های آن قله تاریخی، دادن تحلیل درست به جامعه، با هدف پیشگیری از تکرار فتنه‌ها است. روح حرکت مردم ایران، در حماسه ۹ دی را به عنوان منبع قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران باید، حفظ و ماندگار شود. همچنین باید مراقبت بود، اقدامات شعاری کم تاثیر در بزرگداشت ۹ دی غلبه پیدا نکند.

نائینی با اشاره به اینکه، مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی امسال ویژگی خاص دارد، افزود: از سویی شروع گرامیداشت با جمعه ششم دی مقارن» ششم دی ۱۳۸۸ - روز عاشورای حسینی «بوده و فتنه گران در عاشورای ۸۸ آن حادثه غمبار و هتک حرمت را رقم زدند. از سویی نهم دی امسال روز قبل از ۲۸ صفر و عزای رحلت پیامبر عظیم الشان اسلام صل الله علیه و آله و سلم و امام حسن مجتبی علیه السلام می‌باشد.

وی ادامه داد: بنابراین ملت شریف ایران اسلامی با دلی عزادار در دهه پایانی ماه صفر قرار دارند. انتظار می‌رود با هنرمندی و برنامه ریزی مناسب و با توجه به تقارن ۹ دی با هفته آخر صفر المظفر، زمینه‌های حضور پرشور و شعور انقلابی مردم در صحنه‌های دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی فراهم گردیده و وفاداری ملت ایران به جایگاه والای ولایت و ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران، به ویژه در شرایط کنونی که در عرصه دیپلماتیک با دشمنان دیرین نظام وارد کارزار و نبرد سخت سیاسی شده‌ایم به رخ جهانیان کشانده شود. بدیهی است؛ استفاده از ظرفیت ده آخر صفر در تبیین، حفظ شور و هیجان انقلابی با توجه به توصیه‌های مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای مد ظله العالی در مورد نقش سیاسی و انقلابی هیات‌های مذهبی باید مورد توجه جدی قرار گیرد. همچنان که اولین واکنش به موقع و مقابله با فتنه در تهران و در روز عاشورای ۱۳۸۸ توسط هیات‌های مذهبی انجام گرفت. نقش برجسته عالمان دین، خطیبان جمعه و جماعات، سخنرانان، مداحان و رسانه ملی و سایر صاحبان رسانه، در گسترش اقدامات تبیینی و حفظ شور و هیجان انقلابی در جامعه و حراست از پیام یوم الله نهم دی باید مورد توجه جدی قرار گیرد. همچنان که مقام معظم رهبری فرمودند؛(حضور مردم در خیابان‌ها در سراسر کشور در نهم دى - بدون اینکه علما و راهنمایان معنوى مردم که مورد اعتماد آن‌ها هستند، دلهاى مردم را به حقائق این انقلاب متوجه کنند، می‌سر نمی‌شد.

رئیس ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه نهم دی در خصوص محور‌ها و عناوین برنامه‌های ۹ دی امسال گفت: این برنامه‌ها با رویکرد بصیرت بخشی در محورهای زیر برگزار می‌شود.

۱) تبیین ابعاد مدیریت الهی رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای مد ظله العالی که باعثشد، جریان فتنه، چهره واقعی و نفاق خود را بیش از بیش آشکار ساخته و زمینه‌های خروش انقلابی ملت ایران را فراهم نماید.

۲) تبیین نقش فرهنگ عاشورا و عشق به ابی عبدالله الحسین علیه السلام در تعمیق و تحکیم روحیه ولایت مداری مردم ایران و ایجاد شور انقلابی در آنان برای حضور بهنگام و با بصیرت در صحنه

۳) روشنگری و تبیین نقش دولت‌های مداخله گر غربی در فتنه ۱۳۸۸ و حمایت آشکار آنان از سران و
جریان فتنه

۴) نقش جریان فتنه در گسترش دامنه تحریم‌های اقتصادی ظالمانه علیه ملت ایران(جریان فتنه، خدمت بزرگی به دشمنان انقلاب اسلامی انجام داد. دشمن در سال ۱۳۸۸ به این باور رسید که می‌توان؛ کشور را از درون بی‌ثبات کرد. بر اساس همین برآورد، به راهبرد تشدید تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی، برای خسته کردن مردم از نظام و انتقام از حماسه سازان ۹ دی رسید.)

۵) ترسیم موقعیت دو جبهه وفادار به آرمان‌ها و رهبری حکیم انقلاب اسلامی که در حال حاضر در اوج اقتدار و عزت است و جبهه معارض فتنه گر که با پذیرش ذلت وابستگی، اکنون در آغوش غرب، سرویس‌های امنیتی و رسانه‌های بیگانه به همکاری مشغول هستند.

۶) تحلیل جریان‌شناسانه فتنه ۱۳۸۸ به عنوان حلقه‌ای از زنجیرهٔ جریان نفاق از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی

۷) جلوگیری از تنزل جایگاه فتنه۱۳۸۸ و جرم و خیانت سران فتنه به سوء تفاهم و یا کشمکش با رقیب انتخاباتی از طریق تبیین و برجسته سازی ظلم بزرگ جریان و سران فتنه و حامیان آن‌ها به نظام

۸) توجه به راهبرد دشمن برای القای وجود شکاف درونی در نظام و دو قطبی کردن فضای کشور(گفتمان سازش و مقاومت) و تاکید بر اصل وحدت و انسجام داخلی به ویژه در شرایط کنونی که در عرصه دیپلماتیک با دشمنان دیرین نظام وارد نبرد سخت سیاسی شده‌ایم.

۹) مطالبه‌گری از دستگاه‌های مسئول برای قرار دادن موضوع فتنه ۱۳۸۸ مانند؛ موضوع نفاق به عنوان شاخص رد و گزینش افراد در تمام سطوح نظام جمهوری اسلامی ایران که متاسفانه هم اکنون برخی از انتصابات در دولت جدید، نگرانی‌هایی را در بین مراجع و دلسوزان انقلاب اسلامی بوجود آورده است.

۱۰) تبیین و بازخوانی اقدامات و ادعاهای فتنه گران برای رواج دروغ تقلب در جامعه(از تقلب تا تدلیس)

۱۱) جلوگیری از پروژه حساسیت زدایی از دشمنان دیرینه انقلاب اسلامی به ویژه آمریکای جنایتکار که
در راستای حساسیت زدایی از فتنه۱۳۸۸ وغفلت از فتنه‌های جدید می‌باشد.

۱۲) توجه به تقارن روز جمعه ششم دی ۱۳۹۲، با حرمت شکنی جریان فتنه در ششم دی(روز عاشورای ۱۳۸۸) به ویژه توسط خطیبان جمعه در سراسر کشور برنامه‌ها و اقدامات محوری

وی در ادامه برنامه‌های چهارمین سالگرد یوم الله نهم دی را به شرح زیر اعلام کرد.

* برگزاری نشست‌ها و همایش‌های تحلیلی با موضوعات روشنگری و تبیین حماسه نهم دی:

۱ - برگزاری چهارمین همایش «یوم الله نهم دی، پیروزی بصیرت مردم ایران بر فتنه آمریکایی» توسط سازمان بسیج دانشجویی و با مشارکت نهاد مقام معظم رهبری در تعدادی از دانشگاه‌های کشور

۲ - برپایی نشست‌های دانشجویی و اساتید، کرسی‌های آزاداندیشی و نشست‌های پرسش و پاسخ در بسیاری از دانشگاه‌های کشور با مشارکت بسیج دانشجویی، بسیج اساتید و نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و وزارت علوم.

۳ - برگزاری سلسله نشست‌های تبیینی و جلسات هم اندیشی اساتید توسط نهاد رهبری در دانشگاه‌ها.

۴ - برپایی حدود سه هزار(۳۰۰۰) نشست و همایش توجیهی و تبیینی در سراسر کشور، توسط ستادهای بزرگداشت نهم دی استان‌ها و دفا‌تر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و مشارکت نهاد‌ها در استانهای کشور.

۵ - برپایی همایش دانشجویی ملی بصیرت روز دوشنبه ۹/۱۰ / ۹۲ در سالن بصیرت مجموعه ۱۳ آبان(لانه جاسوسی سابق آمریکا) توسط بسیج دانشجویی

۶ - برپایی نشست‌های روشنگرانه» حلقه‌های صالحین «دانش آموزی در سراسر کشور.

۷ - فعال شدن مرکز قرآن و عترت و هیات‌های دانشجویی در دهه آخر ماه صفر بویژه شب رحلت پیامبر(نهم دی) و برپایی همایش در پایگاه‌های دانشجویی.

۸ - تجمع باشکوه بسیجیان(دانش آموزان، دانشجویان، طلاب و اقشار بسیج در نماز جمعه ۶/۱۰ / ۹۲ در سراسر کشور(۷۷۰ نقطه کشور)

۹ - تجمع هیأت‌های مذهبی در ۲۸ صفر، سالروز رحلت پیامبراعظم(ص) در میدان امام حسینعلیه‌السلام و مراکز استان‌های کشور با تاکید بر «یوم الله نهم دی، پیروزی بصیرت مردم ایران بر فتنه آمریکایی»

* برپایی مراسم آئینی و مذهبی و هنری و ادبی

۱ - برپایی مراسم دعای کمیل پنج‌شنبه پنجم دی ماه و دعای ندبه جمعه ششم دی ماه در سراسر کشور به یاد حماسه‌آفرینان نهم دی ماه.

۲ - برپایی مراسم‌های ویژه در مساجد استان‌های کشور با هماهنگی کانونهای عالی مساجد و مرکز رسیدگی به امور مساجد از ششم تا نهم دی ماه.

۳ - هماهنگی در اعزام سخنران برای مراسم‌های ویژه استانی به ویژه نماز جمعه ۶-۱۰ - ۹۲ در بیش از ۷۷۰ شهرکشور.

۴ - برپایی همایش‌های ادبی و هنری و شبهای شعر در مراکز استانی حوزه هنری

۵ - برپایی شب شعر» بصیرت «در چندین مراکز فرهنگی و فرهنگسرا‌ها ی شهرداری تهران.

۶ - برپایی چهارمین دوره جشنواره فیلم» عمار «در سه بخش:
الف - مسابقه فیلم(فتنه سال ۸۸ - وقایع، ریزش‌ها، و رویش ها - بیداری اسلامی / نقد درون گفتمانی / جنگ نرم / بخش ویژه اقتصاد مقاومتی در قالب فیلم داستانی، مستند، تلویزیونی، نقدهای سینمایی، فیلمنامه و مقاله کلیپ، انیمیشن).
ب - مسابقه اقلام تبلیغاتی(تیزر، فیلم، پوسترفیلم، عکاسی فیلم)
ج – بخش مسابقه فیلم ما(ساخت فیلم‌های مبتدی با دوربین‌های مبتدی، تلفن همراه، در موضوعات شهید ما، مسجد ما، مدرسه ما، محله ما، نماز جمعه ما، ۱۳ آبان ما، اکران ما) این جشنواره در نیمه دوم دی ما همزمان در تهران» سینما فلسطین «و شهرستان‌ها و روستاهای کشور(۳۰۰ نقطه) با ارائه آثار برگزیده‌ها در جشنواره نمایش داده می‌شود.

۷ - برپایی شب شعر» بصیرت نهم دی «در تعدادی از دانشگاه‌های کشور توسط دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه‌ها.

* فعالیت‌های رسانه‌ای

۱ - باز انتشار ویژه‌نامه «بصیرت» توسط وزارت علوم و توزیع گسترده در سطح دانشگاه‌های کشور

۲ - انتشار ویژه نامه و صفحات ویژه در اکثرروزنامه‌های کشور

۳ - ایجاد فایل و صفحات ویژه در برخی ازخبرگزاری‌ها از جمله؛ فارس، مهر و تسنیم، نسیم، ایسنا و…

۴ - تهیه و پخش برنامه‌های بصیرت‌افزایی از شبکه‌های مختلف صدا و سیما

۵ - پخش قطعاتی از عاشورا ستیزی فتنه‌گران در عاشورای سال ۸۸.

۶ - اختصاص بخش‌هایی از برنامه‌های شبکه‌های مختلف سیما به تبیین ۹ دی از جمله؛ شبکه یک سیما، برنامه‌های گروه اجتماعی از جمله صبح بخیر ایران، سیمای خانواده، نگاه یک با حضور کار‌شناسان و میهمانان نهم‌دی

۷ - تهیه و پخش مستند، نماهنگ‌های مناسب و کلیپ‌های متنوع.

۸ - پرداختن به موضوع نهم‌دی در برنامه‌های «تهران بیست»، «سلام تهران»، «درشهر»، «در استان»،
«به خانه بر می‌گردیم» و برنامه حماسه نهم‌دی با حضور کار‌شناسان مربوطه

۹ - تهیه گزارش‌های خبری در شبکه جام‌جم.

۱۰ - در حوزه «صدا» از طریق ۲۵ کانال و شبکه رادیویی با ۱۱۰ برنامه به مدت تقریبی ۲۱۵۰ دقیقه در قالب ۷۸ برنامه(میزگرد، تحلیل، گزارش و خبر در موضوع حماسه نهم‌دی).

۱۱ - تهیه برنامه‌های متنوع در قالب مستند تلویزیونی، گزارش‌های مربوط به حضور پرشور مردمی و تهیه اخبار از اقدامات سایر سازمان‌ها، نهاد‌ها، مساجد در موضوع حماسه نهم‌دی در ۳۳ مرکز استانی.

۱۲ - حوزه شبکه‌های برون‌مرزی جام‌جم، العالم، پرس‌تی‌وی، الکوثر، سحر با دریافت اخبار از مراکز و حوزه‌های رسانه ملی و ارائه به مخاطبان برون‌مرزی فعال خواهد بود.

۱۳ - تهیه و پخش برنامه‌های متنوع خبری توسط معاونت سیاسی در بخش‌های مهم خبری صداوسیما
۱۴ - انتشار ویژه‌نامه نهم‌دی ویژه ائمه محترم جماعات مساجد از طریق پایگاه اینترنتی «مرکز رسیدگی
به امور مساجد»

۱۵ - تولید جزوه ویژه تبیینی برای سخنرانان و ائمه جماعات و جمعه در سراسر کشور.

۱۶ - تهیه اشعار و سرودهای مناسب بصیرت‌ وعزای حسینی و رحلت پیامبر و ارسال برای مداحان سراسر کشور.

۱۷ - انتشار ویژه‌نامه «نهم‌دی دانشجویی» توسط دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه‌های کشور.

۱۸ - برگزاری کنگره شعر» بصیرت «توسط معاونت فرهنگی و تبلیغات سپاه.

۱۹ - باز انتشار کتاب فلش «شرح ماجرا» توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران.

۲۰ - انتشار نه جلد کتاب دایره المعارف دوران فتنه ۸۸ و رونمایی در چهارم دی ۱۳۹۲

* فضای مجازی

۱ - تولید و تکثیر نسخه سوم نرم‌افزار «روز بصیرت» به‌عنوان اولین و جامع‌ترین نرم‌افزار ویژه نهم‌دی

۲ - باز تولید و تکثیر نرم‌افزار «بصیرت عاشورایی» توسط(بخش خصوصی)

۳ - تولید و انتشار نمایشگاه ۴۰ قطعه‌ای ستیز با عاشورا در سراسر کشور توسط سازمان بسیج مستضعفین.

۴ - در بخش فضاهای مجازی، علاوه بر فعال شدن تمام سایت‌های خبری و تحلیلی، انجمن وبلاگ‌نویسان مسلمان، جریان وبلاگ‌نویسی دانشجویی و دانش‌آموزی و مرکزبسیج مجازی نیزدر موضوع نهم دی فعال خواهند بود.

۵ - فعال سازی و ساماندهی ۲۰۰۰ وبلاک نویس فعال ۹دی،

* برپایی نمایشگاه

۱ - برگزاری نمایشگاه عکس و کاریکاتور در مراکز فرهنگی و فرهنگسراهای شهرداری تهران.

۲ - باز تولید و چاپ آلبوم عکس‌های منتخب ۹ دی توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران.

۳ - برپایی نمایشگاه «ستیز با عاشورا» توسط مراکز بسیج در تمام استان‌های کشور از ۶/۱۰ / ۹۲ تا ۱۰/۱۰ / ۹۲

۴ - برپایی نمایشگاه‌های هنری در تمامی حوزه‌های هنری استانهای کشور.

* تبلیغات شهری و اقدامات نمادین

۱ - تبلیغات در بیلبورد‌ها، عرشه پل‌ها، میادین و تلویزیون‌های شهری توسط معاونت اجتماعی و سازمان زیباسازی شهرداری تهران با مضامین فرمایشات مقام معظم رهبری در تبیین فتنه ۸۸.

۲ - فعال سازی پانزده تابلوی شهری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس

۳ - فضاسازی تبلیغاتی در بخش اصناف به‌ویژه در مراکز بزرگ خرید و بازار تهران در موضوعات روشنگری نهم‌دی‌ماه.

۴ - دیدار با خانواده شهیدان با حضور شهرداران مناطق و نواحی شهر تهران.

۵ - دیدار مسئولین بنیاد شهید با خانواده شهدای دوران فتنه و آسیب‌دیدگان.

* استان‌ها

تمامی دفا‌تر استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به‌عنوان مسئولین ستادهای استانی نهم‌دی، کار برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های متنوع را در سطح استان‌ها برعهده دارند.
برای تمام استانهای کشور سخنرانانی انتخاب و برای ایراد سخن در مراسم‌های ویژه استانی و خطبای قبل از نماز جمعه توسط معاونت امور استان‌ها اقدام شده است.

* تولید اقلام تبلیغاتی

انتشار ۶ قطعه پوس‌تر توسط ستاد مرکزی نهم‌دی و ارسال به تمام استان‌های کشور(توزیع توسط دفا‌تر استانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی) و انتشار بیش از ۲۵ قطعه پوس‌تر و صد‌ها بنر تبلیغاتی توسط ستادهای استانی و دفا‌تر شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی.

همچنین در حاشیه نشست خبری از ۹ جلد کتاب دایرة‌المعارف فتنه ۸۸ با حضور رئیس ستاد بزرگداشت حماسه ۹ دی و اصغر آب خضر قائم‌مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی رونمایی شد.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز