خبرگزاری کار ایران

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی:

جای اعتدال را در چینش نیروها خالی می‌بینم

کد خبر : ۱۱۲۵۵۶

برخی افراطیون با پوشیدن لباس اعتدال مشغول بازگشت به پست‌های اجرایی هستند / نوبت ۱ + ۵ است که عملاً نشان دهد دست از ستیز و دشمنی با ملت ایران برمی‌دارد.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به شعار مرگ بر آمریکا گفت: شعار مرگ بر آمریکا ریشه در تولی و تبری و آموزه‌های سیاسی اسلام دارد.

به گزارش ایلنا، محمدنبی حبیبی در جمع دبیران حزب موتلفه اسلامی اظهار کرد: هیچ نشانه‌ای از قول، فعل و تقریر امام(ره) وجود ندارد که حکایت از این باشد که ایشان نسبت به شعار مرگ بر آمریکا هیچ جایی کوتاه آمده باشند. مواضع ضد آمریکایی امام(ره) در اواخر عمر پربرکتشان بسیار پررنگ‌تر از ایام دیگر بود. امام(ره) آمریکا را دشمن شماره یک ملت ایران می‌دانست و در مبارزه با آمریکا لحظه‌ای درنگ نمی‌کرد.

حبیبی تصریح کرد: مردم در مساجد در تعقیبات نماز خود شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل و مرگ بر شوروی و منافقین و صدام می‌دادند. بخشی از این شعار، تحقق یافته است. امروز از شوروی و صدام خبری نیست. منافقین روزهای آخر حیات ننگین خود را می‌گذرانند. آمریکا و رژیم صهیونیستی هم در سراشیبی سقوط و فروپاشی هستند، لذا شعار مرگ بر آمریکا یک رمز برای تداوم مبارزه با استبداد جهانی و مقاومت پایان‌ناپذیر ملت ایران است.

وی افزود: شعار مرگ بر آمریکا شعار علیه یک فرد یا افرادی در هیأت حاکمه آمریکا نیست، بلکه شعار علیه یک نظام استعماری، استبدادی و استکباری است که به نقض حقوق بشر در جهان و نیز حقوق ملت ایران طی ۵۰ سال اخیر منجر شده است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اینکه " برخی می‌گویند تغییری در مواضع استکباری آمریکا بوجود آمده است "، گفت: ما باور نداریم آمریکا در خوی استکباری و استعماری خود تجدید نظر کرده باشد. ما به آمریکایی‌ها بی‌اعتماد هستیم چون عهدشکن هستند. آنها به عهد خود در قرارداد الجزایر پایبند نماندند و هیچ بندی از بندهای آن را اجرا نکردند. ما دولت‌مردان آمریکا را در بیانات خود با صداقت نمی‌یابیم، لذا تا گامهای عملی و اعتماد آور برای این تغییر و تجدید نظر نبینیم، نمی‌توانیم آن را باور کنیم.

حبیبی در ادامه با اشاره به مذاکرات ژنو گفت: این هفته مذاکرات ژنو در حال و هوای گفت‌وگوهای رئیس‌جمهور در نیویورک و نطق اوباما در مجمع عمومی سازمان ملل برگزار می‌شود. اوباما در سازمان ملل گفت حقوق هسته‌ای ایران را به رسمیت می‌شناسد و فتوای رهبری معظم ایران را مبنی بر تحریم تولید و اشاعه سلاح‌های کشتار جمعی را به عنوان مبنای توافق می‌پذیرد. این گوی و این میدان؛ قاعدتاً آنها باید در ژنو این موضع را عملیاتی کنند و حداقل بخشی از تحریم‌ها را به عنوان نشان دادن تغییر و حسن نیت خود بردارند.

وی تاکید کرد: موضوع غنی‌سازی هیچ‌وقت نمی‌تواند موضوع مذاکرات باشد؛ چراکه ما اکنون در شرایطی هستیم که از این مرحله عبور کردیم و تضمین‌های لازم برای شفاف‌سازی داده‌ایم. حالا نوبت ۱ + ۵ است که عملاً نشان دهد دست از ستیز و دشمنی با ملت ایران برمی‌دارد.

این فعال سیاسی با اشاره به اختلافات دو حزب دموکرات و جمهوریخواه درباره تصویب بودجه دولت فدرال گفت: آمریکا اکنون در بحران سیاسی و اقتصادی غوطه‌ور است. انسداد سیاسی ۱۲ روز اخیر نشان می‌دهد آنها علاوه بر بحران اقتصادی دچار بحران سیاسی هم هستند. این وضعیت به معنای ورشکستگی است و از علائم فروپاشی هم هست؛ بنابراین دولتمردان ایران که در پای میز مذاکره می‌نشینند باید بدانند آن طرف میز با چه کسی مذاکره می‌کنند. تن دادن آنها به تداوم مذاکرات و عقب‌نشینی لفظی از مواضع نشان می‌دهد که حربه گزینه نظامی آنها زنگ زده است و ادامه تحریم‌ها به دلیل منافات آن با حقوق بین‌الملل با مشکل روبرو شده است.

حبیبی با اشاره به عقب‌نشینی آمریکا در حمله به سوریه نیز خاطرنشان کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی در جمع‌بندی خود به این نتیجه رسیدند حمله به سوریه شکست چهارم آنها را پس از جنگ ۳۳ روزه، ۲۲ روزه و ۸ روزه رقم خواهد زد. توفیق دولت و مردم سوریه در غلبه بر تروریستها پس از دو سال، نشانه ریشه‌دار بودن مقاومت در این کشور است. بررسی‌های اطلاعات آمریکا نشان می‌دهد که اسد همچنان مورد اعتماد ملت سوریه است. تروریستها شهر به شهر و روستا به روستا در حال عقب نشینی هستند و استراتژی صدور تروریسم به سوریه جواب نداده است.

وی با بیان اینکه " کاربرد سلاح شیمیایی از سوی تروریستها ننگ‌آور است "، گفت: اکنون همه می‌دانندکه تروریستها در تبهکاری‌های نظامی خود از سلاح شیمیایی استفاده کرده‌اند و اسناد و مدارک این جنایت را روس‌ها و سوری‌ها به بازرسان سازمان ملل داده‌اند و جا دارد که سازمان ملل با صراحت این حقیقت را اعتراف و تروریستها را محکوم و به کیفر جنایاتشان برساند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی همچنین با اشاره به تحولات مصر تاکید کرد: مردم مصر پیشتاز بیداری اسلامی هستند و اجازه نخواهند داد نظامیان در قدرت بمانند. انقلاب مردم مصر تازه دارد نشاط خود را از سر می‌گیرد. مبارزه در مصر برای بازگشت قدرت به دست مردم ادامه دارد و محاکمه مرسی قطعاً موجب اعتراض بیشتر مردم علیه دولت نظامی مصر خواهد شد.

حبیبی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به انتصاب‌های صورت گرفته در وزارتخانه‌ها اظهار کرد: جای اعتدال را در چینش نیروها و در سیاست داخلی دولت تدبیر و امید خالی می‌بینم. آنچه دیده می‌شود، خروج از اعتدال و گرایش به افراط است که امیدواریم شاهد تغییر رویه توسط رئیس محترم دولت باشیم.

وی ادامه داد: برخی افراطیون که در فتنه سال ۸۸ نقش مهمی داشتند با پوشیدن لباس اعتدال مشغول بازگشت به پست‌های اجرایی هستند. این رویکرد شعار رئیس‌جمهور مبنی بر اعتدال و ایجاد امید را زیر سوال می‌برد. آقای روحانی باید پاسخی برای این رویکرد داشته باشد. این وضعیت با شتابی پیش می‌رود که در اذهان مردم این تصور را پیش آورده که گویی رئیس‌جمهور فردی غیر از ایشان است.

حبیبی در پایان با بزرگداشت عید سعید قربان و دهه ولایت و امامت اظهار کرد: حزب موتلفه اسلامی افتخار دارد در دهه ولایت و امامت به دیدار خانواده‌های محترم شهدا همت گمارد که امسال نیز ان‌شاءالله این وظیفه را انجام خواهیم داد. این خانواده‌ها و شهدای ارجمند آنها به نحوی با تشکیلات حزب موتلفه اسلامی ارتباط داشته‌اند که حفظ این ارتباط به عنوان وظیفه قطعی تشکیلات تلقی می‌شود.

نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز