خبرگزاری کار ایران

روش های تست سالم بودن بکینگ پودر

asdasd
کد خبر : ۱۴۳۰۷۴۲

بکینگ پودر یکی از مواد اولیه تهیه کیک می باشد که با تشخیص سالم بودن بکینگ پودر می توانید کیک های خوشمزه و پف دار تهیه کنید.

یکی از مواد اولیه ای که باعث پف کردن کیک می شود بکینگ پودر است ولی اگر نتوانید تشخیص دهید که بکینگ پودری که استفاده می کنید سالم و تازه است می تواند به کلی کیک شما را خراب کند پس با ما همراه باشید تا تست سالم بودن بکینگ پودر را آموزش دهیم.

روش های تست سالم بودن بکینگ پودر

تشخیص بکینگ پودر سالم :

برای اینکه سالم بودن بکینگ پودر را متوجه شوید دو روش کاربردی زیر را امتحان کنید.

استفاده از آب جوش :

  • نصف فنجان آب جوش

  • یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر

برای تشخیص سالم بودن بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری از آن را داخل آب جوش میریزیم و مقداری هم می زنیم و اگر بعد از چند ثانیه شروع به حباب زدن کرد یعنی بکینگ پودر سالم است.

استفاده از سرکه :

  • نصف فنجان سرکه

  • یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر

مانند روش قبل عمل می کنیم و این دو ماده را باهم مخلوط می کنیم و با این تفاوت که اگر بکینگ پودر سالم باشد میزان حبابی که از واکنش این دو ماده با هم به وجود می آید زیاد است.

منبع: نمناک

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز