خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه مارمالاد هویج خوشمزه

asdasd
کد خبر : ۱۳۰۲۱۵۵

مارمالاد هویج از خوشمزه‌ترین انواع مارمالاد است که به خاطر رنگ جذاب و طعم فوق‌العاده‌ای که دارد، هم برای تزیین انواع شیرینی مربایی و شیرینی مشهدی و هم به عنوان صبحانه بسیار پرطرفدار است.

به گزارش ایلنا،  مارمالاد هویج از خوشمزه‌ترین انواع مارمالاد است که به خاطر رنگ جذاب و طعم فوق‌العاده‌ای که دارد، هم برای تزیین انواع شیرینی مربایی و شیرینی مشهدی و هم به عنوان صبحانه بسیار پرطرفدار است. برخی افراد در طرز تهیه مارمالاد هویج خانگی از ژلاتین استفاده می‌کنند و برخی نیز ترجیح می‌دهند این مارمالاد را بدون ژلاتین و یا با مقداری نشاسته درست کنند. در این مقاله می‌توانید با طرزتهیه مارمالاد هویج خوشمزه به چند روش مختلف با ژلاتین و بدون ژلاتین آشنا شوید.

 

طرز تهیه مارمالاد هویج با پودر ژلاتین

 

طرز تهیه مارمالاد هویج خوشمزه

کالری هر ۱۰۰ گرم مارمالاد هویج: ۱۷۲ کالری

 

مواد لازم برای تهیه مارمالاد هویج خوشرنگ با ژلاتین

  • هویج: ۲۵۰ گرم

  • شکر: ۲۰۰ گرم

  • هل: ۱ عدد

  • گلاب: ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته‌دار

  • آب: ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

  • پودر ژلاتین: ۱ قاشق مرباخوری

  • آب لیمو ترش: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

مراحل طرز تهیه مارمالاد هویج با پودر ژلاتین

طرز تهیه مارمالاد هویج خوشمزه

اضافه کردن پودر ژلاتین به مارمالاد هویج موجب می‌شود تا بافت مارمالاد غلیظ‌تر شود و ظاهر جذاب‌تری پیدا کند. در ادامه می‌توانید با مراحل درست کردن مارمالاد هویج با ژلاتین آشنا شود.

مرحله اول؛ پختن هویج

 

در اولین مرحله از طرز تهیه مارمالاد هویج باید هویج‌ها را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. سپس آن‌ها را همراه با ۱/۵ لیوان آب در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا هویج به طور کامل بپزد و نرم شود.

مرحله دوم؛ میکس کردن هویج

طرز تهیه مارمالاد هویج خوشمزه

بعد این که هویج‌ها کاملاً پختند و بیشتر آب داخل قابلمه بخار شد، باید با استفاده از گوشتکوب برقی هویج‌ها را کاملاً میکس کنید. اگر گوشتکوب برقی ندارید می‌توانید برای این کار از گوشتکوب دستی یا غذاساز نیز استفاده کنید.

مرحله سوم؛ اضافه کردن شکر به پوره هویج

در این مرحله از طرز تهیه مارمالاد هویج باید پوره هویج را دوباره داخل قابلمه بریزید. سپس شکر را اضافه کنید و شعله گاز را با حرارت متوسط روشن کنید تا پوره هویج شروع به جوشیدن کند و شکر به آرامی در آب هویج حل شود.

مرحله چهارم؛ اضافه کردن آب لیمو ترش به مواد مارمالاد هویج

جوشیدن هویج و شکر موجب می‌شود تا کف‌هایی روی آن ایجاد کند. برای خوشرنگ شدن مارمالاد باید کف‌ها را به آرامی بردارید و دور بریزید. سپس آب لیمو ترش را اضافه کنید.

مرحله پنجم؛ غلیظ شدن مارمالاد هویج

در این مرحله از طرز تهیه مارمالاد هویج باید شعله گاز را کم کنید و صبر کنید تا مارمالاد هویج بجوشد و به غلظت مناسب برسد.

مرحله ششم؛ اضافه کردن گلاب و پودر ژلاتین

بعد از این که مارمالاد هویج غلیظ شد، باید گلاب را داخل یک کاسه بریزید. سپس پودر ژلاتین را با آن ترکیب کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین در گلاب حل شود. بعد از این که ژلاتین کاملاً در گلاب حل شد، می‌توانید آن را به مارمالاد اضافه کنید.

مرحله هفتم؛ آماده شدن مارمالاد

زمانی که ژلاتین را به مارمالاد هویج اضافه کردید، شعله گاز را خاموش کنید. سپس صبر کنید تا مارمالاد کاملاً خنک شود. درنهایت می‌توانید مارمالاد را در یک شیشه تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه مارمالاد هویج بدون ژلاتین

طرز تهیه مارمالاد هویج خوشمزه

مواد لازم برای تهیه مارمالاد هویج بدون ژلاتین

  • هویج: ۵۰۰ گرم

  • شکر: ۵۰۰ گرم

  • آب: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

  • زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری

  • گلاب: ۲ قاشق غذاخوری

  • آب لیمو ترش تازه: ۱ قاشق غذاخوری

  • هل: ۲ عدد

مراحل طرز تهیه مارمالاد هویج بدون ژلاتین

طرز تهیه مارمالاد هویج خوشمزه

درست کردن مارمالاد هویج بدون ژلاتین بسیار راحت است. هر چند ژلاتین بافت غلیظ‌تری به مارمالاد می‌بخشد، اما شما می‌توانید بدون آن هم یک مارمالاد فوق‌العاده خوشمزه و حرفه‌ای درست کنید. در ادامه می‌توانید با مراحل درست کردن مارمالاد هویج بدون ژلاتین آشنا شوید.

مرحله اول؛ میکس کردن هویج برای مارمالاد

در اولین مرحله از طرز تهیه مارمالاد هویج بدون ژلاتین باید پوست هویج‌ها را جدا کنید و سپس هویج‌ها را خرد کنید و در غذاساز بریزید تا کاملاً میکس شود. در صورتی که غذاساز ندارید، می‌توانید هویج‌ها را خیلی ریز رنده کنید. می‌توانید بعد از پخت هویج‌ها نیز آن‌ها را میکس کنید.

مرحله دوم؛ ترکیب کردن مواد مارمالاد

در این مرحله از طرز تهیه مارمالاد هویج باید شکر و آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر به آرامی در آب حل شود. سپس هل را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه هویج رنده شده را نیز به این ترکیب اضافه کنید.

مرحله سوم؛ پختن مارمالاد هویج

بعد از این که همه مواد را در قابلمه ریختید، صبر کنید تا مواد به جوش بیایند. سپس باید کف روی شربت را بردارید. اجازه دهید مارمالاد برای ۲ ساعت بجوشد و غلیظ شود.

مرحله چهارم؛ اضافه کردن گلاب، زعفران و آبلیمو به مارمالاد هویج

طرز تهیه مارمالاد هویج خوشمزه

بعد از حدود ۲ ساعت که مارمالاد هویج تقریباً آماده شد، باید گلاب، زعفران و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید. دانه هل را از داخل مارمالاد بردارید و سپس ۱۵ دقیقه صبر کنید تا مارمالاد بجوشد.

مرحله پنجم؛ آماده شدن مارمالاد هویج

در این مرحله از طرز تهیه مارمالاد هویج بدون ژلاتین می‌توانید غلظت مارمالاد را تست کنید. برای این کار باید مقداری از مارمالاد را در نعلبکی بریزید و در یخچال قرار دهید. سپس ملاحظه کنید اگر شربت غلیظ شد و به راحتی از داخل نعلبکی حرکت نکرد، یعنی مارمالاد آماده است. اجازه دهید مارمالاد سرد شود و سپس آن را در یک شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.

منبع: مجله کوروش

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز