خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه خامه سنگین با کیفیت در منزل

asdasd
کد خبر : ۱۲۶۸۸۶۱

خامه سنگین پرطرفدار ترین خامه در شیرینی پزی است و تمام کدبانوهایی که در منزل کیک و شیرینی درست میکنند باید طرز تهیه این خامه پرکاربرد را یاد بگیرند.

به گزارش ایلنا، اگر اهل پخت کیک و شیرینی باشید، حتما در دستور تهیه کیک‌های خامه‌ای به موادی چون خامه سبک، خامه سنگین، شیرخامه و... برخورده اید، تفاوت اصلی این مواد درصد چربی موجود در آنهاست. در این بخش در مورد خامه سنگین و طرز تهیه آن صحبت خواهیم کرد.

خامه سنگین چیست؟

خامه سنگین درصد چربی بالایی (بین 36 تا 40 درصد ) دارد و با توجه به چربی بالای آن برای هم زدن و فرم گرفتن بسیار مناسب است. به طور کلی هرچقدر درصد چربی خامه بالاتر برود، بهتر فرم می‌گیرد و برای استفاده در تزیینات کیک و شیرینی مناسب‌تر است.

طرز تهیه خامه سنگین با کیفیت در منزل

مواد لازم برای تهیه خامه سنگین

مواد لازم

میزان لازم

شیر

4/3 پیمانه

کره

4/1 پیمانه

دستور تهیه خامه سنگین

  1. کره را روی حرارت بسیار ملایم و غیر مستقیم قرار دهید تا ذوب شود.

  2. کره ذوب شده را در جایی قرار دهید تا به دمای محیط برسد.

  3. شیر را از مدتی قبل در دمای اتاق قرار دهید تا سرمای یخچال را از دست بدهد.

  4. کره ذوب شده را به شیر بیافزایید.

  5. شیر و کره را حدود 3 دقیقه با همزن دستی هم بزنید تا مواد کمی غلیظ شوند.

  6. رعایت نسبت شیر و کره در تهیه خامه سنگین بسیار مهم است.

  7. خامه سنگین را در ظرف دردار بریزید و حداکثر تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه خامه سنگین با کیفیت در منزل

تفاوت خامه سنگین و خامه سبک و دوبل

خامه انواع متفاوتی دارد و تفاوت آنها با یکدیگر در درصد چربی موجود در آنهاست. خامه صبحانه های معمولی که به آن خامه سبک می گویند، دارای 20 - 30 درصد چربی بوده و برای هم زدن و فرم گرفتن مناسب نیست، از خامه سبک برای تهیه نوشیدنی های مثل موکا، قهوه و شکلات داغ استفاده می شود.

خامه سنگین بین 36 تا 40 درصد چربی داشته اما خامه دوبل حاوی چربی 48 درصد است. خامه دوبل همه کاره‌ترین خامه در بین انواع خامه‌ها است که می‌توان به عنوان خامه سنگین هم از آن استفاده کرد.

خامه سنگین را چگونه نگهداریم؟

  • خامه سنگین فرم گرفته نشده میتواند تا 2 ماه در فریزر، سالم بماند.

  • خامه سنگین خانگی را در ظرف در بسته بریزید تا 2 روز در یخچال نگهداری نمایید.

  • خامه سنگین فرم گرفته را می توانید به مدت 5 روز در فریزر نگهداری نمایید.

  • خامه سنگین فرم گرفته را در صورت باز شدن بسته بندی کارخانه می توانید به مدت 3 روز در فریزر نگهداری کنید.

طرز تهیه خامه سنگین با کیفیت در منزل

از خامه سنگین چگونه استفاده کنیم؟

از خامه سنگین برای تزئین انواع کیک ها و شیرینی های تر و دسر ها، تزئین میوه ها، پودینگ، خامه ای کردن طعم سس ها و... استفاده می شود.

منبع: نمناک

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز