خبرگزاری کار ایران

طرز تهیه گاناش شکلاتی خوشمزه و لذیذ در خانه

asdasd
کد خبر : ۱۱۴۸۵۲۲

گاناش شکلاتی از انواع کرم های شیرینی پزی است که طعم خوب و لذت بخشی دارد طرز تهیه این گاناش را در ادامه برای شما حاضر کرده ایم.

به گزارش ایلنا، گاناش در واقع یک روکش شکلاتی است که برای کیک شیرینی و روی بستنی استفاده می شود. گاناش بسیار سریع و آسان تهیه می شود و در شیرینی پزی بسیار کاربردی است. طرز تهیه گاناش را در این بخش بخوانید. 

مواد لازم گاناش شکلاتی

مواد لازم 

میزان لازم 

خامه

200 گرم

وانیل

نوک قاشق چایخوری

شکلات تخته ای

250 گرم

کره

20 گرم

طرز تهیه گاناش شکلاتی خوشمزه و لذیذ در خانه

طرز تهیه گاناش شکلاتی

مرحله اول : 

شکلات ها ریز خرد کنید. انتخاب شکلات تاثیر مستقیمی بر کیفیت گاناش شما دارد میزانی شیرینی و تلخی گاناش نیز بسته به درصد شکلات دارد. 

مرحله دوم : 

خامه و کره را در یک شیر داغ کن نچسب بریزید و هم بزنید سپس روی حرارت قرار دهید . 

مرحله سوم : 

مواد را مدام هم بزنید تا در یکدیگر حل شوند سپس وانیل را به آن اضافه کنید. 

مرحله چهارم : 

شکلات های خرد شده را نیز به خامه و کره اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها نیز آب شوند و یک کرم روان به دست بیاید. گاناش حاضر است. 

طرز تهیه گاناش شکلاتی خوشمزه و لذیذ در خانه

نکات مهم در تهیه گاناش شکلاتی

اگر میزان خامه و شکلات یک اندازه باشد گاناش روان می شود. 

اگر شکلات دو برابر خامه با شد غلیظ می شود و با کمک ماسوره می توان آن را روی کیک بریزید.

اگر شکلات نصف خامه باشد می توان از آن به عنوان سس استفاده کرد.

منبع:نمناک

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز