خبرگزاری کار ایران

خطرناک‌ترین غذا در تابستان

asdasd
کد خبر : ۱۱۰۱۵۴۱

یک متخصص کیفیت فناوری غذا در روسیه، دو محصول خطرناک را برای سلامتی ذکر کرد که مصرف آنها در گرما توصیه نمی‌شود.

به گزارش ایلنا، یوگنی دانکو، متخصص کیفیت فناوری غذا در روسیه، دو محصول خطرناک را برای سلامتی ذکر کرده است که مصرف آنها در گرما توصیه نمی‌شود. ماهی و مرغ (ران ، بال) از جمله موادی هست که باید با دقت در فصل گرما انتخاب شوند.

دانکو در این خصوص گفت: در فصل گرما، مرغ از داخل شروع به خراب شدن می‌کند. اگر واقعاً مرغ را دوست دارید، خود آن را بپزید: (مرغ یا گوشت گاو) بخرید، پیاز، هویج، کره اضافه کنید و اینگونه از گوشت لذت ببرید، اما در انتخاب ماهی بسیار دقت کنید.

وی افزود علاوه بر بو، تعدادی از علائم دیگر هنگام انتخاب ماهی کمک خواهد کرد. ماهی‌های کهنه می‌توانند طعم ترش یا تلخی داشته باشند.

در فصل تابستان حتما دقت کنید از فروشگاه‌های معتبر و مناسب ماهی را خریداری کنید. همچنین نباید ماهی را سرخ کرد بلکه بهتر است ماهی در آب خود پخته شود، بعد از پخته‌شدن نیز می‌توان از روغن زیتون، کنجد و هسته‌انگور به میزان کم استفاده کرد.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز