خبرگزاری کار ایران

آش رشته رمضانی با محصولات «سبزدانه»

آش رشته رمضانی با محصولات «سبزدانه»
کد خبر : ۱۶۰۸۹۳۳

شرکت «سبزدانه» با ارائه محصولات باکیفیت و ارگانیک، همواره در تلاش است تا بهترین تجربه را برای مصرف‌کنندگان خود فراهم کند.

به گزارش ایلنا؛ آش رشته یکی از محبوب‌ترین و سنتی‌ترین غذاهای ایرانی است که به‌خصوص در فصول سرد سال و ماه مبارک رمضان محبوبیت بیشتری دارد. در اینجا دستور پخت آش رشته با استفاده از محصولات شرکت سبزدانه را برای شما آماده کرده‌ایم. شرکت «سبزدانه» با سال‌ها تجربه در تولید محصولات باکیفیت، بهترین گزینه برای تهیه مواد اولیه یک آش رشته رمضانی است!

مواد لازم:

۲ پیمانه لوبیا قرمز

۱ پیمانه نخود

۱ پیمانه عدس

۵۰۰ گرم سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج) یا سبزی آش خشک

۵۰۰ گرم رشته آشی

۳ عدد پیاز متوسط یا پیاز خشک

۲ قاشق غذاخوری سیر رنده شده

۲ قاشق غذاخوری نعناع خشک

۱/۲ پیمانه کشک

روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱.لوبیا قرمز و نخود سبزدانه را از شب قبل در آب بخیسانید تا نرم شوند. سپس آنها را جداگانه در آب جوش پخته و آبکش کنید.

۲. عدس سبزدانه را نیز بشویید و بگذارید چند دقیقه در آب جوش بپزد تا نیم‌پز شود.

۳. اگر از پیاز تازه استفاده می‌کنید، پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و در قابلمه‌ای بزرگ با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند. نیمی از پیاز داغ را برداشته و کنار بگذارید. اگر پیاز تازه در دسترس ندارید، می‌توانید از پیاز خشک سبزدانه استفاده کنید که طعم و مزه تازگی آن حفظ شده است.

۴. به پیاز داغ داخل قابلمه، سیر رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا بوی خامی سیر گرفته شود.

۵. لوبیا قرمز و نخود پخته شده را به همراه عدس نیم‌پز به قابلمه اضافه کرده و مقداری آب اضافه کنید. اجازه دهید مواد با هم بجوشند تا طعم‌ها به خوبی مخلوط شوند.

۶. اگر سبزی آش تازه ندارید، می‌توانید از سبزی آش خشک سبزدانه استفاده کنید که دارای طعم و عطر تازه‌ای می‌باشد. سبزی را به قابلمه اضافه کرده و بگذارید با مواد بجوشد تا کاملاً پخته شود.

۷.  در ادامه رشته آشی سبزدانه را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا رشته‌ها نرم شوند و آش غلیظ شود.

۸. در تابه‌ای کوچک، نعناع خشک را با مقداری روغن تفت دهید تا نعناع داغ آماده شود.

۹. کشک را با مقداری آب رقیق کرده و به آش اضافه کنید. اجازه دهید کشک با آش مخلوط شود و طعم خوشمزه‌ای به آن ببخشد.

۱۰. آش را در ظرف سرو کشیده و با نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ تزئین کنید.

چرا محصولات سبزدانه؟

شرکت سبزدانه با ارائه محصولات باکیفیت و ارگانیک، همواره در تلاش است تا بهترین تجربه را برای مصرف‌کنندگان خود فراهم کند. لوبیا قرمز، نخود، عدس، رشته آشی و پیاز خشک این شرکت از بهترین مواد اولیه تهیه شده‌اند و با توجه به استانداردهای پذیرفته شده، تولید می‌شوند. استفاده از این محصولات در آش رشته، نه تنها طعمی بی‌نظیر و اصیل به آن می‌بخشد، بلکه از نظر سلامت و ارزش غذایی نیز بسیار مفید است.

اگر در ماه مبارک رمضان قصد پخت آش رشته دارید و سبزی آش تازه در اختیار ندارید و شرایط تهیه آن میسر نیست، سبزی آش خشک سبزدانه با طعم و عطر تازه، بهترین جایگزین خواهد بود. حتی در خصوص پیاز هم می‌توانید روی محصولات این شرکت حساب کنید. در خصوص سایر اقلامی که برای تهیه آش رشته مورد است، می‌توانید روی کیفیت محصولات این شرکت، حساب باز کنید!

نکات مهم:

- برای طعم بهتر، می‌توانید از عصاره گوشت یا مرغ در آب آش استفاده کنید.

- اگر دوست دارید آش رقیق‌تر باشد، می‌توانید مقدار بیشتری آب اضافه کنید.

- مقدار کشک بسته به سلیقه شما می‌تواند کمتر یا بیشتر باشد.

فراموش نکنید در ماه مبارک رمضان، آش رشته با محصولات سبزدانه، تجربه‌ای لذت‌بخش و خوشمزه را برای شما به ارمغان خواهد آورد. این دستور پخت را امتحان کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز