خبرگزاری کار ایران

داستان یک خودروی تاریخی از لندن تا بندر خرمشهر، بنتلی s۲

داستان یک خودروی تاریخی از لندن تا بندر خرمشهر، بنتلی s۲

یکی از موضوعاتی که پیرامون خودروی بنتلی s۲ در ایران، مطرح و گاها شنیده می‌شود، تعلق این خودروی خاص به هیتلر است و برخی این خودرو را خودروی هیتلر می‌دانند که بعد از جنگ جهانی دوم به ایران منتقل شده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، خودروی بنتلی s۲ حدود ۶۰ سال پیش توسط کمپانی بنتلی تولید شده، این خودروی با توجه به کیفیت ساخت و تلاش کمپانی بنتلی توانست به یک خودروی لوکس و پرطرفدار در بریتانیا تبدیل شود، این خودرو دارای موتور ۶۲۰۰ سی سی ۸ سیلندر است و جزو اولین خودرو‌هایی است که دارای سیستم‌های جدید مانند پنجره‌های برقی با فشار دکمه هستند، در سالگرد ۱۰۰ سالگی بنتلی (۱۰ ژوئیه ۲۰۱۹)، کمپانی بنتلی از این خودروی خاص و تاریخی خود مجددا یاد کرد. 

ورود خودروی بنتلی به s۲ به ایران 

مطابق با گواهینامه (certificate) صادره از کمپانی بنتلی این خودرو اولین بار در سال ۱۹۶۰ میلادی بعد از تولید از مقصد لندن به بندر خرمشهر ارسال شده تا در ایران (persia) مورد استفاده قرار گیرد. بر اساس اسناد رسمی (سند بنجاق) صادر شده بنتلی s۲ در طی ۶۰ سال گذشته ۳ مالک رسمی داشته و اکنون مالکیت رسمی آن بر اساس سند رسمی و اعلام کمپانی بنتلی به نام آقای تیمور مودب ریشار می‌باشد. 

اصالت خودروی تاریخی بنتلی، آیا خودروی تاریخی بنتلی اصیل است؟! 

با انجام کارشناسی این خودرو توسط کارشناسان کارگروه شناسایی و صیانت از خودرو‌های کلاسیک (تاریخی) و همچنین کارشناسان مرکز شماره‌گذاری ناجا، معاونت فنی و مهندسی و خدمات ترافیک پلیس راهور، ارائه خدمات در خصوص سواری کوپه کروک بنتلی s۲ را پس از برسی دقیق اسناد و مدارک خودرو فوق و احراز اصالت و مالکیت آن و بر اسا مقررات مربوطه امکان‌پذیر دانسته و اصالت این خودروی تاریخی را مورد تایید قرار دادند. 

خودروی بنتلی s۲ خودروی هیتلر در ایران! شایعه یا واقعیت؟ 

یکی از موضوعاتی که پیرامون خودروی بنتلی s۲ در ایران، مطرح و گاها شنیده می‌شود، تعلق این خودروی خاص به هیتلر است و برخی این خودرو را خودروی هیتلر می‌دانند که بعد از جنگ جهانی دوم به ایران منتقل شده است. اما در حقیقت تاریخ مرگ هیلتر در سال ۱۹۴۵ میلادی بود و تاریخ تولید این ماشین بر اساس اسناد کمپانی بنتلی سال ۱۹۶۰ میلادی یعنی ۱۵ سال بعد از مرگ هیلتر و برای استفاده در ایران بوده و بر اساس اسناد رسمی صادره در ایران نیز این خودرو از ابتدا در مالکیت یک شهروند ایرانی بوده است.

داستان یک خودروی تاریخی از لندن تا بندر خرمشهر، بنتلی s۲

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز