خبرگزاری کار ایران

معاون وزیر صنعت مطرح کرد:

مدیریت تجارت با هدف کسب سهم در بازار جهانی

asdasd
کد خبر : ۵۶۶۰۳۱

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: می‌توان با استفاده از مدیریت تجارت در بخش بین الملل، تولید فکر تا ایده از تولید تا بهره برداری، فرآیند تولید و فروش را ساماندهی کرده و سهم بیشتری از بازار داخلی، منطقه ای و بین الملل به دست آورد.

به گزارش ایلنا، محسن صالحی‌نیا در دهمین کنفرانس بین المللی تجارت جهانی طراحی، دکوراسیون و صنایع وابسته خاطرنشان کرد: وابستگی این صنعت به این صنایع کوچک و صنوف خدماتی و ارزش افزوده ای که در زنجیره تامین خود ایجاد می کند از صنایع مهم است و حدود 8 هزار واحد در این صنعت مشغول به کار هستند که بخشی از انها واحدهای کوچک و بخش دیگری واحدهای متوسط هستند که عمدتا در شهرک‌های صنعتی مشغول به فعالیت هستند.

وی ادامه داد: بر اساس برآوردها 70 هزار نفر اشتغال در این صنعت وجود دارد که 56 هزار نفر آن در واحدهای صنفی و 24 هزار نفر در واحدهای صنعتی مشغول به کارند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: در جهت حمایت از این واحدها سیاست‌های واحدی وجود دارد و با تشکل‌های موجود در این بخش تلاش می‌شود تا از بهبود تولید، تجارت و صادرات در این صنعت حمایت شود.

صالحی‌نیا با بیان اینکه این کنفرانس در سطح بین المللی برگزارشده و در زمینه های مختلف از تولید، برندسازی و خدمات برنامه ریزی های مختلفی پیش بینی شده است عنوان کرد: مخاطبین این حوزه با ایجاد کارگاه های آموزشی اهدافی را دنبال می کنند و در تلاش هستند ضمن ارتقا ارزش افزوده و اشتغال پویایی لازم را برای این صنعت فراهم کنند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اهمیت کسب بازارهای منطقه‌ای و بین‌المللی گفت: تاسیس موزه مبل، ارتقا شبکه توزیع، همکاری با مرکز آموزش بین الملل و تشکیل شورای مبلمان از دستاوردها و اهدافی است که در بحث توسعه صنعت‌طراحی، دکوراسیون، مبلمان و صنایع وابسته مورد پیگیری قرار گرفته و توفیق‌هایی به دست آمده است.

صالحی‌نیا خاطرنشان کرد: می توان با استفاده از مدیریت تجارت در بخش بین الملل، تولید فکر تا ایده از  تولید تا بهره برداری، فرایند تولید و فروش را ساماندهی کرده و سهم بیشتری از بازار داخلی، منطقه ای و بین‌الملل به دست آورد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با بیان اینکه وزارت صنعت به عنوان دستگاه سیاست‌گذار بخش تولید و با توجه به نقشی که در توسعه صنایع دارد برنامه هایی را برای توسعه صنعت دکوراسیون، طراحی، مبلمان و صنایع وابسته در دست برنامه ریزی دارد عنوان کرد: بحث آموزش، استفاده از ظرفیت‌های ملی، ساماندهی مجموعه تامین با همکاری تشکل‌های اتاق بازرگانی و اصناف از جمله برنامه ریزی ها به این منظور است و در این راستا مزیت هایی برای تامین منابع، تسهیلات و حمایت ویژه از صادرات پیش بینی شده است .

صالحی‌نیا خاطرنشان کرد: با هدف حمایت جدی از صادرات احکام و برنامه هایی برای سال آینده در نظر گرفته شده که با تصویب مجلس اجرایی خواهد شد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از ایجاد سامانه هماهنگ در ارتباط با واحدهای کوچک و متوسط خبر داد و افزود: در قاعده تجارت بین الملل بحث هایی مانند تعرفه و تنظیم روابط به منظور استفاده کردن فعالیتهای اقتصادی نقش مهمی در ایفای برنامه های واحدهای تولیدی خواهد داشت.

نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران در کنفرانس تجارت جهانی:
گردش مالی 30 هزار میلیارد تومانی صنعت ناچیز است

 نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران صادرات صنعت مبلمان را در برابر گردش مالی 30 هزار میلیارد تومانی صنعت ناچیز دانست و گفت: دولت باید به بخش خصوصی اعتماد کرده و امور مربوط به این صنعت را به خودش واگذار کند.

علاء میرمحمدصادقی نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران در افتتاحیه دهمین کنفرانس بین‌المللی تجارت جهانی مبلمان،‌طراحی،‌هنر دکوراسیون و صنایع وابسته گفت: ایجاد و گسترش تشکل‌های اقتصادی به خصوص تولیدی منجر به مشارکت بخش خصوصی و فعالان اقتصادی در تحقق اقتصاد مقاومتی می‌شود.

وی اظهار داشت: در صنعت چوپ و مبلمان کشور ما حدود 100 هزار واحد اعم از تولیدی و فروشگاهی فعال هستند و حدود 500 هزار نفر در این صنعت اشتغال دارند که 30 هزار میلیارد تومان ارزش مالی سرمایه‌گذاری سالیانه در این بخش است.

میرمحمدصادقی بیان داشت:‌ صادرات صنعت مبلمان سال گذشته 40 میلیون دلار بوده است که البته رقم بسیار ناچیزی است و لازم است با هدفگذاری سهم تولید در این بخش را افزایش دهیم.

وی بیان داشت:‌ حضور 24 کشور صاحب‌نام از آسیا و اروپا در همایش امروز نشان‌دهنده ظرفیت‌های ارزشمند بخش خصوصی در انجام کارهای بین‌المللی و تدوین سیاست‌های صنعتی و تجاری و تعامل با بخش‌های علمی و اقتصادی سایر کشورها است.

نایب‌ رئیس اتاق بازرگانی تهران بیان داشت:‌تأسیس شورای ملی مبلمان و تأسیس دانشگاه‌ مبلمان و تربیت چند هزار متخصص در این حوزه از جمله دستاوردهای کنفرانس دکو است و به معنای تحقق دیپلماسی اقتصادی در مقام اجرا و عمل است.

میرمحمد صادقی بیان داشت: لذا شایسته است دولت به بخش خصوصی و به ویژه شورای ملی مبلمان و دکوراسیون ایران و بسترهای وابسته به آن اعتماد کرده و امور مرتبط را به آن واگذار کند تا شاهد شکوفایی بیشتر این صنف و صنعت کشورمان باشیم.

وی اظهار داشت: صنعت مبلمان و دکوراسیون کشور با موانع و مشکلاتی مانند فرسودگی ماشین‌آلات، فقدان اطلاعات کافی از بازارهای هدف و ساختار سنتی این صنعت و تعرفه‌های بالای واردات مواد اولیه روبه‌رو است که لازم است با اهتمام دولت و تلاش فعالان این بخش این مشکلات کم شود.

وی اظهار داشت:‌ مشورت با شورای ملی مبلمان و استفاده از خروجی‌های این کنفرانس علمی توسط دولت و مجلس می‌تواند دولتمردان و دستگاه‌های اقتصادی را در مسیر حل مشکلات صنفی و صنعت و ارتقاء کمی و کیفی محصولات و توسعه صادرات کمک شایانی کند.

وی اظهار داشت:‌کنفرانس امسال را می‌توان ترجمان اجرای فرمایش مقام معظم رهبری در تحقق اقتصاد مقاومتی در قالب انتقال دانش علمی و فنی به داخل کشور و جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی و انتقال تکنولوژی و انجام سرمایه‌گذاری مشترک ،ایجاد اشتغال، ارزش افزوده و رونق تولید و توسعه صادرات  غیرنفتی تفسیر کرد.

دهمین کنفرانس بین‌المللی تجارت مبلمان، طراحی، هنر دکوراسیون 12 آذر ماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما با حضور مسئولان دولتی و بخش خصوصی برگزار شد.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز