معاون جهاد کشاورزی کرمانشاه:
سالانه 30 تا 40 تن گوشت شترمرغ در استان کرمانشاه تولید میشود
سالانه 30 تا 40 تن گوشت شترمرغ در استان کرمانشاه تولید میشود و مابقی تولیدات نیز به صورت زنده به فروش میرسد.
ایلنا: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه گفت: پرورش شترمرغ در استان کرمانشاه از حدود ۱۰ تا ۱۲ سال پیش آغاز و نخستین واحد پرورش این پرنده ارزشمند در شهرستان صحنه راه اندازی شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه، بهرام خانی با اشاره به در حال حاضر واحدهای پرورش شترمرغ مولد، پرواری و توامان در سطح استان وجود دارد، افزود: در حال حاضر ۱۴ واحد پرورش شترمرغ مادر، گوشتی و توام در استان پروانه تاسیس دارند.
وی گفت: تنها چهار واحد از واحدهای پرورش شترمرغ در استان فعالند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: در حال حاضر سه تا چهار واحد نیز در استان در دست احداث است.
وی پوست و چرم را اصلیترین و گرانقیمتترین قسمتهای شترمرغ دانست و تاکید کرد: شترمرغ تنها پرندهای است که تمامی قسمتهای آن از پر و پوست و چرم گرفته تا گوشت و تخم و... ارزش اقتصادی دارند و از این حیث در فهرست پرندههای ارزشمند قرار میگیرد.
خانی با بیان اینکه چرم یکی از اصلیترین و گرانقیمتترین بخشهای این پرنده ارزشمند است، گفت: به دلیل اهمیت چرم، شترمرغ تنها در واحدهای صنعتی کشتار میشود که این نوع واحدها در استان وجود ندارد و شترمرغهای که کشتار میشوند به کشتارگاه صنعتی استان البرز فرستاده میشوند.
خانی تصریح کرد: گوشت شترمرغ گوشت قرمز است، کلسترول پایینی دارد ومصرف آن به افرادی که مشکل بالا بودن کلسترول دارند توصیه میشود.
وی کرد: در شهرستانهای صحنه، کرمانشاه، روانسر و گیلانغرب واحدهای پرورش شترمرغ وجود دارد.
گفتنی است چرم این پرنده در ساخت کیف، کفش، کمربند و زیورآلات چرمی گرانبها کاربرد دارد.