خبرگزاری کار ایران

توسط معاونت بهداشت صورت گرفت؛

تهیه راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (کووید ۱۹) برای استفاده عموم مردم

asdasd
کد خبر : ۸۸۱۲۶۹

راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (کووید ۱۹) برای استفاده عموم مردم از سوی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه شد.

به گزارش ایلنا، علیرضا رئیسی، معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به شیوع بیماری کرونا و ضرورت آموزش و اطلاع رسانی صحیح به کارکنان بهداشتی و عموم مردم در این شرایط،  "راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (COVID -19) " را تهیه و در اختیار همکاران بهداشتی سراسر کشور قرار داد.

راهنمای مدیریت تغذیه در کووید ۱۹ در فایل زیر قابل مشاهده است:

تهیه راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس (کووید ۱۹) برای استفاده عموم مردم دانلود فایل: راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا.pdf ( 609KB )

 

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز