خبرگزاری کار ایران

قاضی زاده هاشمی:

فقط ۵ درصد قنادی‌ها تخلفات بهداشتی داشتند

فقط ۵ درصد قنادی‌ها تخلفات بهداشتی داشتند

وزیر بهداشت گفت: شورای سلامت و امنیت غذایی هر ماه در استان‌ها به ریاست استانداران و در شهرستان‌ها به ریاست فرمانداران تشکیل می‌شود و وزیر کشور نیز بر عملکرد آنها نظارت دارد و در مواردی که نیاز به برخورد با تخلف بوده، از ما حمایت شد.

به گزارش ایلنا، حسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در همایش غذای سالم با محوریت شیرینی در زندگی سالم با اعلام این مطلب، گفت: در سال‌های گذشته، آب آشامیدنی به جای آب معدنی فروخته می‌شد اما دولت از ما حمایت کرد و با برخورد با متخلفین توانستیم  آب‌های آشامیدنی و معدنی را رتبه بندی کنیم. در حال حاضر مردم می توانند با مراجعه به سایت سازمان غذا و دارو از رتبه بندی این آبها آگاه شوند و تصمیم بگیرند که چه نوع آب آشامیدنی یا معدنی را می‌خواهند مصرف کنند. این کار باید در صنوف مختلف از جمله قنادان نیز توسط خود صنف انجام شود تا مردم محصولات برتر را مصرف کنند و سلامت آنها تامین شود.

وزیر بهداشت تصریح کرد: مردم به سلامتی خود توجه زیادی دارند و اگر تصور کنند که دغدغه سلامت آنها را دارید، خیالشان راحت می شود از سوی دیگر باید که مصرف قند و شکر در  شیرینی جات کاهش یابد.

 هاشمی با اشاره به وجود ۸۳۰۰ واحد قنادی در کشور، گفت: ۱۰۳۳ واحد قنادی و ۸۴۸ کارگاه قنادی در تهران شیرینی عرضه می‌کنند و در ۶ ماه اول امسال، ۳۵۲ واحد قنادی در کشور و ۹۷ واحد قنادی در تهران که معادل کمتر از ۵ درصد کل واحدهای قنادی است تخلف داشتند و خوشبختانه ۹۵ درصد از قنادان از نظر بهداشتی مشکلی نداشتند و مردم  اطمینان دارند که شرایط بهداشتی و سلامت این واحدها، مناسب است.

وزیر بهداشت افزود: در ۹ استان کشور از جمله استان تهران دفاتر خدمات بهداشت محیط ایجاد شده البته همکاران ما از صنوف مختلف از جمله قنادان درخواست کارت سلامت فردی دارند البته این کارت مربوط به زمان ما نیست و از دوران گذشته، سلمانی ها، قصابی ها، گرمابه و قنادان باید کارت سلامت می گرفتند همچنین ابزار و لباس کار و نیز محیط فعالیت باید بهداشتی و مواد اولیه مرغوب و محل نگهداری آن مناسب باشد تا گواهینامه بهداشتی برای احدهای صنفی صادر شود.

 هاشمی با بیان اینکه امیدوارم بازرسان بهداشت و محیط، خارج از ماموریت و وظایف خود، مشکلاتی را برای واحدهای صنفی ایجاد نکنند، افزود: همکاری بین وزارت بهداشت و صنوف باید مناسب باشد و به تدریج وزارت بهداشت کنار برود و صنف، به مراقبت از سلامت مردم بپردازد و همه باید مراقب باشیم که در جمع ما کسی به خاطر غفلت و کج فهمی، رفتاری را از خود بروز ندهد که باعث آسیب دیدن حیثیت صنفی شود.

وزیر بهداشت گفت: در جلسه‌ای که با صنف نانوایان داشتیم، آنها اعتراضاتی در مورد کیفیت آرد داشتند و حق هم با آنها بود که آمدند و گفتند که این کیفیت آرد باید اصلاح شود و امیدواریم با خبر خوش قیمت گذاری توسط صنف قنادان، دیگر بهانه ای برای ارتقای کیفیت محصولات وجود نداشته باشد.

او در پایان افزود: اگر محصولات با کیفیت کم و مضر به مردم عرضه شود، مردم مجبور هستند هزینه های زیادی را پرداخت کنند مردم نیز به دنبال محل سکونت، خودروی باکیفیت و غذای سالم هستند. وزارت بهداشت باید با صنوف همکاری خوبی داشته باشد چراکه با بخشنامه، پلمپ و جریمه کردن مشکلی حل نمی شود و امیدواریم همانطور که دوست نداریم دیگران ضرر ببینند، ما نیز باعث ضرر دیگران نشویم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز